Gorące wieści, plotki itp.
To może równaniem Diraca? :D

Odpowiedz
Dziękuje ślicznie, na razie starczy mi kurs podstaw "zwykłej" mechaniki kwantowej, jaki miałem "przyjemność" odbyć na ostatnim semestrze, dodawać do tego relatywistykę na razie mi nie śpieszno :)

Odpowiedz
Cytat:To może równaniem Diraca?

To nazwisko powinni ocenzurować- zbyt wiele niemiłych skojarzeń (teoria obwodów itp).

romeck- jakoś twoja teoria mi zalatuje science fiction. Elektrony zmieniające orbitale na niższe (nie wnikam w to jak rozpatrujemy elektorny- czy jako korpuskuły czy chmury elektronowe itd) wracając do stanu równowagi wypromieniowują energię w postaci fali elektromagnetycznej (promieniowanie alfa czy tam inne beta) przez co ogólna masa ciała się zmniejsza i dziwnym trafem okazuje się, że każdy wypromieniowuje tyle samo. Problem w tym dlaczego zwierzęta niby nie wypromieniowują energii? Z biologicznego punktu widzenia jesteśmy zbudowani w ten sam sposób. Czyżby psy po śmierci nie wypromieniowywały "swojej osobowości"? Teoria, że to dusza odlatuje jest równie świetna jak dawne założenie, że kosmos jest wypełniony eterem. Tak jak powiedziałem- dla mnie to się nadaje tylo do filmu sf.

Odpowiedz
Dosyć.

[Obrazek: how-about-a-nice-cup-of-shut-the-fuck-up766.jpg]

:)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Guzeppe: dla wszystkich to SF, ale nie zwróciłeś uwagi na najważniejsze zdanie, mianowicie:

romeck napisał(a):O wielu rzeczach nie mamy pojęcia i być może nigdy się nie dowiemy.

Tyle na zakończenie tego tematu. ;)

Odpowiedz
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=39078 - gratuluję pomysłu. Ace Ventura bez Carreya

http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=39059 - Już nie mogę się doczekać :)

Odpowiedz
:shock:

http://www.exklusiv.pl/artykul/id,139

dla miłośników słodkiej Magdy M., a szczególnie dla tych, którzy są na jej wdzięki obojętni 8)

Odpowiedz
To bylo...dziwne.
--
Laozi

Odpowiedz
Sweet:))

Odpowiedz
poza tym bardzo przyjemny, bezpretensjonalny wywiad 8)

Odpowiedz
Czytal ktos opis Mummi 3 na IMDB?
Dwojka byla juz przebajerowana choc udalo sie zachowac klimat jedynki.
Jednak tym razem bedzie klapa. Inny rezyser, Rachel Weisz rzucila w diably ta kontynuacje (zastapila ja Maria Bello) a wszystko bedzie sie dzialo w Chinach gdzie glowny bohater zbudzi mumie cesarza obarczonego klatwa (a jakze) ktorego bedzie gral...Jet Li.
Niezla kupa sie szykuje.
--
Laozi

Odpowiedz
Hitch napisał(a):ktorego bedzie gral...Jet Li.

Przynajmniej mumia będzie znać karate ;)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
desjudi napisał(a):poza tym bardzo przyjemny, bezpretensjonalny wywiad 8)

Zgadzam się. Mimo wszystko Brodzikowa mnie zaskoczyła - pozytywnie oczywiście.
Take the best orgasm you ever had, multiply it by a thousand and you're still nowhere near it.

Odpowiedz
Azgaroth napisał(a):Przynajmniej mumia będzie znać karate ;)
Wu Shu. I nie chce slyszec zadnego 'ja sie nie znam to bede mowil karate'. To nie jest nieznanie sie tylko ignorancja, o.
A przynajmniej wystarczy taka klasyfikacja ze jak ktos jest z Chin jak Jet Li to predzej bedzie znal chinska sztuke walki jak Kung Fu (ktorej odlamem jest Wu Shu) jak japonska jaka jest Karate.
Wiem, ze podstawy geografii gdzie jest Japonia a gdzie Chindy to dla niektorych za duzo...
No, to szybkie powtorzenie:
Chiny - Kung Fu
Japonia - Karate

Azgaroth, teraz ty :)
--
Laozi

Odpowiedz
Hitch napisał(a):I nie chce slyszec zadnego 'ja sie nie znam to bede mowil karate'. To nie jest nieznanie sie tylko ignorancja, o.

Byłaby to ignorancja gdybym pomylił się w kwestiach ogólnie wszystkim dobrze znanych. W jakim państwie uczą jakich sztuk walki nie uczą w szkole i mam prawo się pomylić. Jak ci nie pasuje to napisz do ministra Giertycha :P
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Ale uczyli cie w szkole gdzie lezy Japonia a gdzie Chiny. Ja cie nauczylem gdzie karate gdzie kung fu. Idz nauczaj innych :)
--
Laozi

Odpowiedz
cenzura, cenzura... hahahahahaha

Studio Disney poinformowało dzisiaj, iż wprowadza całkowity zakaz umieszczania scen z papierosami w filmach przeznaczonych dla młodej widowni. Sceny palenia papierosów zostaną również ograniczone do minimum w obrazach dla starszej widowni dystrybuowanych pod szyldem Touchstone i Miramax. Co więcej - na pudełkach płyt DVD filmów, w których bohaterowie palą papierosy czy cygara, pojawią się komunikaty ostrzegające.

źródło: http://www.filmweb.pl/Zakaz+palenia+w+filmach+Disneya,News,id=36390

Odpowiedz
ROTFL
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
Cytat:Co więcej - na pudełkach płyt DVD filmów, w których bohaterowie palą papierosy czy cygara, pojawią się komunikaty ostrzegające.

Ciekawe jak to będzie wyglądać, moim marzeniem jest zajmująca pół okładki plansza z napisem 'Palenie powoduje impotencję'.

Odpowiedz
Albo krztusząca się dymem Myszka Miki:)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości