28-08-2007, 10:32
|
Gorące wieści, plotki itp.
|
|
W przypadku Sweeney Todda wygląda na to że trzeba będzie poczekać na dvd. Familijny PG-13 a krwawy R to jednak różnica. Tym bardziej że zazwyczaj wersje unrated mają filmy które w kinach i tak miały R.
Zobaczymy. Ja na wersję PG-13 do kina iść nie zamierzam, bo to nie będzie film Burtona, tylko producentów.
28-08-2007, 10:42
no i stało się - nie ma już braci Wachowskich, a bliźnięta :D
http://rated-m.blogspot.com/2007/08/larry-wachowskis-sex-change-is-complete.html
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 05-09-2007, 15:48
Co za debil. A na zdjeciu brat ze skrzywiona twarza to pokazuje chyba wlasnie jego (ją? to?) a nie to co Lana (Larry?) trzyma tam w rece.
Ani nie wplynelo to na jego oprawe audiowizualna ani na zdolnosci tworcze. Po prostu brak slow na taka glupote.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 05-09-2007, 16:18
O planach zmiany płci przez Larry'ego czytałem już w 1999 roku.
A tak poza tym who cares? 05-09-2007, 16:54 Mierzwiak napisał(a):O planach zmiany płci przez Larry'ego czytałem już w 1999 roku.No i? Wszyscy zapewne o tym czytaliśmy. Tylko co innego jest, gdy ktoś mówi, że chciałby coś zrobić, niż gdy to zrobi. Mierzwiak napisał(a):A tak poza tym who cares?Wachowscy/skie to postacie z pierwszych stron gazet, bądź co bądź. Jutro być może z obciętym wackiem pokażą nam się Bruce Willis czy Christian Bale. 05-09-2007, 17:09
Mnie to akurat nie obchodzi, w życiu nie widziałem z nimi żadnego wywiadu, żadnego nie czytałem, są dla mnie nikim poza tym że znam ich nazwiska i filmy które zrobili.
romeck napisał(a):Bruce Willis czy Christian Bale.:lol: "Be Woman or Die Hard", w roli głównej Britney Willis "Batwoman Strikes Back", w roli głównej Christina Bale Oby nie była to nowa moda na miejsce adopcji sierot z krajów o których nikt nigdy nie słyszał :wink: 05-09-2007, 17:22
Jeśli Sweeney Todd będzie PG-13 to będe mógł go legalnie obejrzeć :P Ale to byłaby tragedia. Ja tam mam poprostu nadzieję ze ktoś wreszcie się opamięta i pozwoli robić Burtonowi filmy po swojemu.. Nie no poprostu Sweeney Todd PG - 13 to tak jak Tarantino B.O...
06-09-2007, 20:13
Andrzej Bartkowiak wyreżyseruje druga czesc fabularnego Street Fightera. Bohaterka bedzie Chun Li a film wyjdzie na 20 lecie serii gier.
-- Laozi 06-09-2007, 20:29
Co o tym sądzicie? Tylko szczerze :P Mnie wspomnienia po Doomie jeszcze nie opuściły dlatego wątpie czy wogóle to obejrze.
06-09-2007, 20:38
A mnie jeszcze nie opuściły wspomnienia po "Street Fighterze" z Van Dammem więc tym bardziej mam wątpliwości czy to oglądać :)
Kinofilia - blog filmowy
PAMIĘĆ ABSOLUTNA, czyli... TOTAL RECALL 2, czyli dlaczego Paul Verhoeven nie nakręcił kontynuacji. 06-09-2007, 20:46
Haha, genialny reżyser jak Bartkowiak + nośny, aktualny i niewyeksplowatowany temat jak Street Fighter... To musi równać się świetnemu kinu. :) Nawet końmi mnie nie zaciągną...
06-09-2007, 20:48
Bartkowiak jako tako zna sie na kinie kopanym i akcji. Zrobi napewno cos lepszego niz gniot z Van Dammem.
-- Laozi 06-09-2007, 20:57
Zna się czy nie, jego filmy to niewarte wspomnienia knoty i zapewne coś takiego nakręci.
Jezu, niektórzy producenci muszą być naprawdę zdesperowani skoro sięgają po takie materiały na film. 06-09-2007, 22:24
Smiem sie nie zgodzic z toba. Ostatni Dobry Film Seagala ogladalo sie calkiem znosnie pomimo widocznego zmierzania ku tepej oczojebnosci. Romeo Musi Umrzec tez da sie w sumie ogladac pomimo linek i rapowej otoczki. Knotem jest tu tylko Cradle 2 Grave ktore sklada sie tylko z samych wad filmow Bartkowiaka.
A Doom to swietna ekranizacja gry, ktorej brakuje jedynie paru detali oryginalu. Oczywiscie nie twierdze ze sa to jakies dziela ale nasz rodak spisuje sie jako sredni wyrobnik, tak wiec prosze sie od niego odpierniczyc :)
-- Laozi 06-09-2007, 22:58 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |