Gorące wieści, plotki itp.
Z tych jego "dzieł" w pamięci pozostało mi tylko uczucie irytacji które towarzyszyło mi podczas ich oglądania. Ani jednej sceny, dialogu czy postaci. Zero.

Odpowiedz
O co chodzi z tym Larrym Wachowskim?
Słyszałem że ponoć płeć zmienił.... :lol:

http://larry.wachowski.filmweb.pl/

Odpowiedz
Gieferg napisał(a):O co chodzi z tym Larrym Wachowskim?
Lana! LANA Wachowski! Larry'ego już nie ma, był, ale się zmył. Znaczy się męskie organy płciowe mu zmyło.

Odpowiedz
Jak będą ekranizować South Park, to może zagrać Panią Garrison. Mnie się taka operacja wydaje dość obrzydliwa, tzn. to widać na pierwszy rzut oka że ona jest pedałem. :)

A gorącą wieścią jest że Pavarotti zjadł konia i rozpierdział się na kawałki. Czemu nikt nie stawia świeczek i innych głupot? Gdzie żałoba forumowa? :)

Odpowiedz
Ja mogę zrobić [*] Wreszcie stałem się dobrym obywatelem. Już mi lepiej. :P :P

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/%22Pami%C4%99%C4%87+absolutna%22+zostanie+od%C5%9Bwie%C5%BCona+,News,id=37305

:shock: :?

Ktoś powinien pomyśleć nad jakimś sposobem nad odizolowywanie ludzi którzy wpadają na tego typu pomysły.

Odpowiedz
Ja pierdziele ten film jest z 1990 roku!
Przeciez tyle 'klasyki' az prosi sie o gruntowny remont a oni sie czepiaja filmow ktorych nijak sie nie ulepszy juz.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
hmm...jest jednak szansa, że
a) strajk faktycznie przeszkodzi w realizacji takich gniotów (przeszłość pokazała, że już nie raz pomógł kinematografii)]
b) ktoś w końcu zabije braci W
c) zginą w niefortunnym wypadku :twisted:
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Myślę że b bardzo łączy się z c... a jeśli nie to powinniśmy te dwa punkty połączyć ;]

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):http://www.filmweb.pl/%22Pami%C4%99%C4%87+absolutna%22+zostanie+od%C5%9Bwie%C5%BCona+,News,id=37305

:shock: :?

Ktoś powinien pomyśleć nad jakimś sposobem nad odizolowywanie ludzi którzy wpadają na tego typu pomysły.

To ja proponuję zrobić remake Matrixa i Władcy Pierścieni.

Odpowiedz
Poczekaj jeszcze kilka lat.

A tymczasem obawiam się że któregoś dnia możemy przeczytać o planowanym rimejku Egzorcysty, albo innego arcydzieła, pod pretekstem oddania hołdu albo "odświeżenia". Już raz tak zrobiono z Psychozą, za więcej dziękuję.

Odpowiedz
Jak mi kiedykolwiek ruszą Reservoir Dogs to zniszcze.

Odpowiedz
Reservoir nie ruszą bo tam nie ma co się zestarzeć, ani nie jest to film którym można zarabiać.

Ale co do Egzorcysty, to jestem absolutnie i totalnie pewny, że będzie rimejk. Skoro był prequel...

Tak samo już zapewne niedługo będzie remake Die Hard. Tak jakoś mi się czuje w moczu.

Odpowiedz
Osobiscie przycyznie sie do smierci jego tworcy :)
--
Laozi

Odpowiedz
Możemy się jedynie pocieszyć faktem, że w naszym pięknym kraju nad Wisłą nie będzie remaków rodzimych produkcji. Po prostu nas na nie nie stać.
I have a plan. Heh.
Mein Fuhrer, I can walk!!!

Odpowiedz
Nie będzie remake'u starych polskich produkcji bo remake wyglądałby gorzej niż oryginał. :)

Odpowiedz
Jest remake W Pustyni i W Puszczy ;)
--
Laozi

Odpowiedz
To wyobraź sobie remake Krzyżaków...

Odpowiedz
Ciekawe, że nikt nie pomyślał o pełnometrażowych 4 pancernych, na bank byłby hitem kasowym (i porażką jakościową :P)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Don Vito napisał(a):To wyobraź sobie remake Krzyżaków...
Czyżbyś zapomniał że swego czasu miały jednocześnie powstawać aż dwa filmy "Krzyżacy"? Jeden w reżyserii Bogusława Lindy, drugi Jarosława Żamojdy. O X muzo! Na szczęście do tego nie doszło.

Zresztą trudno tu mówić o remake'u, skoro to ekranizacja powieści, ale mniejsza o to.

Azgaroth napisał(a):Ciekawe, że nikt nie pomyślał o pełnometrażowych 4 pancernych, na bank byłby hitem kasowym (i porażką jakościową :P)
O tym też swego czasu się mówiło, ale jakoś ucichło. I dobrze.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości