Gorące wieści, plotki itp.
Ale jaja - koncept jest dokładnie taki jak w mojej pierwszej krótkometrażówce. :)

Odpowiedz
Ha, a właśnie jakiś czas temu kupiłem wydany niedawno w Polsce pierwszy tom komiksu. Trzeba będzie wreszcie przeczytać.

Odpowiedz
Josh Gad wygrał konkurs na najlepszy komentarz na temat kupna Foxa przez Disneya:

Cytat:I’m getting really excited about the possibilities of the Murder on the Orient Express/Beauty and the Beast shared universe movie.

Odpowiedz
Rozumiem, że tylko on brał udział w konkursie? :P
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Reynolds i tak wygrywa tweetami :)

Odpowiedz
https://jezebel.com/its-gonna-suck-balls-a-compendium-of-the-rudest-oceans-1821425376

Zaczyna się powtórka z żenady wokół Ghostbusters...

Odpowiedz
Najsmutniejsze, że akurat Oceany wyglądają na sensowny reboot przy Ghostbusterach
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Komentarze to raczej glownie beka/trolling i/albo hiperbole. Od czasu "Ghostbusters" pewnego rodzaju memem stało się krytykowanie filmów z kobietami. Nie zdziwie sie, jak pojawi sie nawet wiecej artykułów na temat seksizmu, bo nikomu nie będzie się chciało analizować czy komentarz to żart, meme, czy autentyczna krytyka istnienia kobiet.

Odpowiedz
Crov, właśnie to miałem na myśli.

Odpowiedz
(19-12-2017, 20:41)Corn napisał(a): Najsmutniejsze, że akurat Oceany wyglądają na sensowny reboot przy Ghostbusterach

A temu filmowi był poptrzebny rimejk/rebut? Kolejny?
Pamiętam, że 1 była dobra, 2 to gnój, 3 nie dałem rady obejrzeć. Po co komu to?
Ano tak, wiecie. BO Z KOBIETAMI teraz będzie.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Cytat:BO Z KOBIETAMI teraz będzie.

I bardzo fajnie :)

Odpowiedz
Dlaczego, patyczak?

Odpowiedz
(20-12-2017, 17:59)Phil napisał(a): A to jest reboot? Bardziej spin-off.

Jeden grzyb. Chodzi o to samo. Ponoć ktoś tam gra jakąś siostrę Clooneya, z poprzednich filmów. Może mu dadzą ze 2 minuty na ekranie, żeby było, że to niby kontynuacja/spin-off.

I don;t care :)
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Cytat:Dlaczego, patyczak?

Bo myślę, że jest stanowczo zbyt mało filmów z żeńską obsadą grającą pierwsze skrzypce :) I dodatkowo postanowiłem, że za każdym razem, gdy zobaczę, że Shamar ma dość filmów Z KOBIETAMI, to ja napiszę dla równowagi coś odwrotnego :D

Odpowiedz
(20-12-2017, 21:06)patyczak napisał(a):
Cytat:Dlaczego, patyczak?

Bo myślę, że jest stanowczo zbyt mało filmów z żeńską obsadą grającą pierwsze skrzypce :)
A dlaczego powinno ich byc więcej?

Odpowiedz
Naprawdę muszę odpowiadać na to pytanie? Bo dla mnie jest tak retoryczne jak np. pytanie czy wolałbym być zdrowy czy chory :D

No, ale ok. Bo jest ich mało? Bo marzę o jako takiej równowadze w reprezentacji płci na ekranie, o fajnych bohaterkach w blockbusterach, których rola nie sprowadza się do ładnej buzi i wypełnienia wątku romansowego, itd? Owszem, sytuacja ciągle się poprawia, ale do równowagi bardzo daleko :)

Odpowiedz
Równowaga w reprezentacji płci na ekranie ma polegać na tym że sztucznie tworzy się filmy w których cała główna obsada złożona jest tylko z jednej z nich?

Pamiętacie jak kiedyś powstawały filmy z głównymi bohaterkami kobiecymi (które w dodatku przechodziły do historii kina) i było to całkowicie normalne?

Odpowiedz
Ale jak cała obsada to byli faceci w Ocean's 11 to było OK?

Odpowiedz
(20-12-2017, 22:10)patyczak napisał(a): Naprawdę muszę odpowiadać na to pytanie? Bo dla mnie jest tak retoryczne jak np. pytanie czy wolałbym być zdrowy czy chory :D
Nie musisz na nic odpowiadać. :) Mnie po prostu zawsze ciekawi, gdy ktoś coś takiego pisze, więc pytam. To czy wolisz być zdrowy, czy chory jest oczywiste - jedno to coś jednoznacznie pozytywnego, bo jesteś w naturalnym, sprawnym stanie.

Cytat:Bo jest ich mało? Bo marzę o jako takiej równowadze w reprezentacji płci na ekranie, o fajnych bohaterkach w blockbusterach, których rola nie sprowadza się do ładnej buzi i wypełnienia wątku romansowego, itd?
- dlaczego powinno ich być dużo?
- co to znaczy "równowaga w reprezentacji płci na ekranie"? Równowaga w oddaniu populacji/demograficzna? 50/50?
- czy więcej kobiecych bohaterek oznacza więcej fajnych bohaterek? czy ilość ozancza lepsza jakość?

(Na marginesie, w zwiastunie "Ocean's 8" jest aż osiem bohaterek - wszystkie wydają mi się kompletnie nieciekawe, płeć niczego tu nie zmieniła. :))

Odpowiedz
W Ocean's 11 była Julia Roberts, która nawet dostała miejsce na plakacie i 5. miejsce w obsadzie.

Pokażesz mi, dla wspomnianej równowagi, faceta na plakacie Ocean's 8?

http://www.impawards.com/2018/oceans_eight.html

Z braku laku może być w obsadzie wymienionej na górze.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości