28-01-2026, 21:17
|
Highlander
|
|
Gdybym nie wiedział co to to po tych fotach powiedziałbym, że to remake "End of Days" a nie "Highlandera".
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
28-01-2026, 21:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-01-2026, 21:54 przez slepy51.)
Niby czemu?
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 28-01-2026, 21:59
Bo widać jakiś kościół, świeczki czy inne znicze, do tego kolorystyka drugiego zdjęcia. Takie miałem po prostu pierwsze skojarzenie jak odpaliłem tego linka.
Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
28-01-2026, 22:08 (28-01-2026, 22:08)slepy51 napisał(a): Bo widać jakiś kościół, świeczki czy inne znicze, do tego kolorystyka drugiego zdjęcia. Takie miałem po prostu pierwsze skojarzenie jak odpaliłem tego linka. Nie pamiętasz kultowej sceny w kościele?
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 28-01-2026, 22:43
Bez rymu sie nie liczy:
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
28-01-2026, 23:46
Choć tych lampionów (czy czegoś) najebane tam jak na jakimś meksykańskim święcie zmarłych.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 29-01-2026, 01:47
Dla mnie na razie spox. Nie ma sensu kopiować Browna, a Bautista z włosami to jakaś taka miła odmiana :D
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
10-02-2026, 00:01
Wygląda jak spasiony biskup w kryzysie mieszkaniowym. Nie mógł trochę schudnąć?
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
10-02-2026, 00:02
On chyba i tak jest sporo szczuplejszy niż był w GotG. Pewnie ten kostium go trochę pogrubia.
Jeszcze rok temu wyglądał tak: ale patrząc na zdjęcia z promocji nowego filmu - tego z Momoą - to widać było, że chyba do roli Kurgana trochę przybrał masy.
10-02-2026, 00:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2026, 00:08 przez zombie001.) (10-02-2026, 00:01)zombie001 napisał(a): Dla mnie na razie spox. Nie ma sensu kopiować Browna, a Bautista z włosami to jakaś taka miła odmiana :D I tak w finale je zgoli, żeby nie być rozpoznanym :). I też dołączam do #NotMyKurgan, ale nie skreślam. Faktycznie w tym ubiorze wygląda jak chrześcijański duchowny. Być może nawiązują do oryginalnego pomysłu, gdzie pan Krab miał być gościem w prochowcu i fedorze. Szczerze, to bardziej nie klei mi się Cavill. Jakoś nie widzę w nim prostego chłopaka, który ledwo ogarnia lore nieśmiertelnych. I znowu powtórzę, że najbardziej nie pasujący będzie Crowe jako Ramirez. 10-02-2026, 00:31
Ale ten tego.. Kurgan wygląda jak duchowny, bo przecież na tym nagraniu jest ubrany w strój księdza :P
Widać koloratkę.
10-02-2026, 00:35 (09-02-2026, 23:56)zombie001 napisał(a): Pierwsze spojrzenie na Kurgana Co to za żul? (10-02-2026, 00:31)OGPUEE napisał(a): Szczerze, to bardziej nie klei mi się Cavill. Jakoś nie widzę w nim prostego chłopaka, który ledwo ogarnia lore nieśmiertelnych. Chłop przede wszystkiem (co nie tylko ja zauważyłem) nie wygląda jak Connor a jak... Duncan.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 10-02-2026, 00:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2026, 00:48 przez shamar.) zombie001 napisał(a):patrząc na zdjęcia z promocji nowego filmu - tego z Momoą - to widać było, że chyba do roli Kurgana trochę przybrał masy. Nie przybrał, nadal tak wygląda (w sensie w tym filmie z Momoą tak wyglądał) co nie zmienia faktu, że to nadal potężny chłop, po prostu w czasach wrestlingu był jeszcze potężniejszy, bo tam chłopaki raczej się poruszają w kategoriach wagowych dużo wyższych niż w przypadku normalnych ludzi ;)
10-02-2026, 00:54
Nie skreślam tego filmu, bo nie ma czego "żałować" po sequelach, najwyżej wyjdzie film numer 2 w uniwersum co będzie ok. I ten wygląd Kurgana to raczej tymczasowy bo chyba w połowie filmu Bautista zrobi ten homage do Browna i zgoli łeb (lub usuną mu tę perukę) :)
A Cavill wygląda fajnie, trochę jak taki bieda-Terminator. Tutaj też widać nieco więcej:
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
10-02-2026, 10:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2026, 10:29 przez Snappik.) Cytat:I znowu powtórzę, że najbardziej nie pasujący będzie Crowe jako Ramirez.Ja żałuję, że Ramirez nie jest wizualnie w wieku 20 lat, co tworzyłoby ciekawą sytuację, gdzie nauczyciel w wieku 2000 lat optycznie i fizycznie jest dwudziestolatkiem, a uczeń jest koło 40tki. Tak to niestety powtórka z oryginału i próba zbudowania relacji w stylu Man of Steel. A Kurgan to chyba będzie w tej wersji całkowicie inną postacią. Może być tak, że po latach zbrodniczego wycinania innych nieśmiertelnych nawraca się na religię, a zgodnie z lore na ziemi świętej walczyć nie można, więc będzie poza zasięgiem dla Connora. 10-02-2026, 10:55 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2026, 10:56 przez Corn.) |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |

Spoiler![[Obrazek: Dave-Bautista-1-.jpg]](https://fitnessvolt.com/wp-content/uploads/2025/06/Dave-Bautista-1-.jpg)