Inception (2010)
Snappik napisał(a):Nolan (***) robi po prostu kino rozrywkowe, mainstreamowe, ale wciągające i zaskakujące.

Dokładnie. Dla mnie to on kręci taką inteligentną rozrywkę na poziomie, jeśli się tak można wyrazić. I dlatego uważam, że "Inception" będzie naprawdę ciekawym, wciągającym i dobrym filmem. Nie mogę się doczekać. Dobry reżyser, ciekawy temat, dobra obsada no i jeszcze muzyka Hansa Zimmera Zdezorientowanymile: A i efekty specjalne i zdjęcia prezentują się bardzo dobrze. Oj, będzie co oglądać Zdezorientowanymile:
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Dobry trailer, muzyka znów prawdziwie epicka. Ogólnie chyba mogę powiedzieć, że teraz to najbardziej oczekiwany przeze mnie film tego roku. Żeby tylko Nolan uniknął błędów z TDK... Byłoby cudnie.

Craven napisał(a):Zajebiście wysoko postawiona poprzeczka IMO :)

Dobra, poniosło mnie z tym optymizmem :)

Odpowiedz
Nie działają te linki już. Ma ktoś nowe namiary na ten trailer? Nie zdążyłem zobaczyć ;(

Odpowiedz
Wiadomo już ile będzie trwał film?

Odpowiedz
Albertino prosze bardzo

Odpowiedz
Albertino napisał(a):Nie działają te linki już. Ma ktoś nowe namiary na ten trailer? Nie zdążyłem zobaczyć ;(

Przezornie zdarłem na dysk Uśmiech

Proszę bardzo:
http://www.sendspace.com/file/o0gute

Odpowiedz
Dzięki Uśmiech

Odpowiedz
Snuffer napisał(a):Wiadomo już ile będzie trwał film?
Ok 120 minut.

Odpowiedz
Tak, trailer zmiażdżył mi mosznę, zdecydowanie. Tylko ta muza to kalka z TDK; Zimmer znowu nakręci jakieś jedno-nutowe melodie nadające się do słuchania tylko w filmie, ale walić. Film zapowiada się przednio Uśmiech Uśmiech Uśmiech

Odpowiedz
Rodia napisał(a):Tylko ta muza to kalka z TDK; Zimmer znowu nakręci jakieś jedno-nutowe melodie nadające się do słuchania tylko w filmie, ale walić.

Ale przecież w zwiastunie nie ma oficjalnej muzyki z filmu :???: Są osobne firmy, które zajmują się komponowaniem muzyki do zwiastunów jak chociażby Two Steps From Hell, czy też X-Ray Dog. To co słychać w tle to nie jest oficjalna ścieżka dźwiękowa do "Inception".
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Jesteś pewien? Bo tak jak mówisz czasem jest, ale nie zawsze; powiedziałbym, że częściej jest wręcz odwrotnie. I mówię Ci, że te rytmy, które tam słychać są w 100% TDK-owo podobne i to jest na pewniaka Zimmer. Moim zdaniem to score z Inception Uśmiech

Odpowiedz
Możliwe, że prze aranżowano muzykę z "The Dark Knight" na potrzeby zwiastuna. Ja uważam, że to raczej nie jest jeszcze muzyka Zimmera z filmu.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
http://www.sencit.net/#/about
trailer+inception+music.
dziękujemy ci, Google 8)

Odpowiedz
Ale już motyw z drugiego trailera...

Odpowiedz
No więc właśnie Język

Odpowiedz
Craven napisał(a):Ale już motyw z drugiego trailera...

Przeciez to ten sam motyw, tylko rozbudowany.

PS - motyw
miasta wygląda na kalke z Dark City.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
tu jest jeszcze dobra jakość nowego trailera:

ale nie ma chyba jeszcze HD nigdzie. co do samego zwiastuna - WOW. Nolan nie zawiedzie. to chyba jedyny reżyser świata, którego PG-13 się nie boję, bo u niego kategoria wiekowa nie ma absolutnego wpływu na sam film.
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
Mush Room napisał(a):u niego kategoria wiekowa nie ma absolutnego wpływu na sam film
Udowodniono naukowo że TDK jest wyjątkiem : )

Odpowiedz
Liczę, że w poniedziałek będzie HD.

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Udowodniono naukowo że TDK jest wyjątkiem : )

Co racja, to racja, ale ja Batmany traktuję jako takie filmy "obok" Nolana, raczej ich nie uwzględniam w jego filmografii ;)
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości