Interstellar (2014)
No z plakatami przy ostatnim filmie było mieszanie (bannery i dwa postery TDKR były kupiaste), ale zgoda, kampanie filmów Nolana to nie od dziś najwyższa półka (TDK miał chyba najlepszą kampanię reklamową od czasu Godzilli Emmericha i nie wiem czy jakikolwiek film od tamtego czasu był tak dobrze reklamowany), więc liczę że i tym razem będzie emocjonująco i zachęcająco.

Logo ciekawe, font nietypowy jak na Nolana, jutro trailer po którym będzie można w końcu coś więcej powiedzieć.

Odpowiedz
Do czego to doszło, żeby wysyp postów o jakimś filmie pojawiał się nawet w związku z oceną czcionki w logo Oczko

Odpowiedz
Też nie kumam.
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
Przez to Wasze gadanie zacząłem się przyglądać logo i już mi się nie podoba tak bardzo. Pomysł czarno-biały, biało-czarny jest świetny i wygląda to estetycznie, ale pogrubienie liter na końcach jest fatalnym zabiegiem. Czcionka powinna mieć jednakowy krój na całej długości. Zrujnowaliście mi piątek!!1!

Odpowiedz
http://www.mediafire.com/watch/?ggmdab6c09c2md2
Na razie nie wiemy wiele.

Odpowiedz
Wow, śliczny trailer!

Póki co:
Nolan 1:0 Pfister

Odpowiedz
Nom, Nolan to prawdziwy "mistrz". Zrobił prawie dwuminutowy teaser o niczym. I to jest NIC przez wielkie N, które i tak pewnie podjara 3/4 jego fanów Język

zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
I zirytuje 3/4 jego hejterówOczko

Odpowiedz
Wolę zwiastuny, które mają swój klimat i jak najmniej zdradzają z filmu. To jest jeden z nich.

Zważywszy na fakt, że jestem hejterem Nolana numer uno, to ogólnie rzecz biorąc pierniczysz Język

Odpowiedz
Christopher Trollan. Teaser jak teaser. Nic ciekawego.

Odpowiedz
Usunięte.

Odpowiedz
I dobrze. Jak było powiedziane, że teaser ma być jutro, to jutro. Znaczy się dzisiaj, gdyż już się zaczęło jutro... W każdym razie ja go obejrzę, po tym jak wstanę z łóżeczka. Ale to, że trwa 2 minuty to już brzmi zachęcająco, gdyż to oznacza, że pewnie każda z głównych postaci się w nim znajdzie.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Cytat:Ale to, że trwa 2 minuty to już brzmi zachęcająco, gdyż to oznacza, że pewnie każda z głównych postaci się w nim znajdzie.
No to nieźle sie zawiedziesz. Uśmiech

Odpowiedz
@Lawrence, Odłóż marzenia na bok Język

Trailer podobno ma być o 18:00

Odpowiedz
To straszna lipa, bo obejrzeć go będę mógł dopiero jutro rano.

Odpowiedz
I tak, nic w nim, nie ma.

Odpowiedz
I to się nazywa teaser!

Jedyny minusik, to pokazanie z obsady tylko samego Matthewy McCounaghey'a. Ale z drugiej strony to teaser, więc nie można od razu wszystkich kart odsłonić.

Bardzo mi się to podoba Uśmiech
CZEKAM! CZEKAM! CZEKAM!
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Spoko teaser. Skromny, ale klimatyczny. I tyle.

Oczywiście niektórzy już marudza, że nie dostali pełnego launch trailera dla produkcji, której premiera dopiero za rok.

PS. Dobrze, że Matthew zachował swój akcent Uśmiech
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Nuda. Niśsiedzieje.

Odpowiedz
Cytat:CZEKAM! CZEKAM! CZEKAM!

Ja u siebie za oknem słyszę co innego:

HATE! HATE! HATE!

Uśmiech

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości