Interstellar (2014)
Ech, trzeba było jednak iść na tę "Godzillę", gdyż to nieuczciwe, że już tyle osób miało okazję zobaczyć ten trailer, a ja nie <tupie nogami ze złości>

A płaczący Matthew McCounaghey mi nie przeszkadza, gdyż mężczyzna też nie powinien ukrywać swoich łez. Uśmiech
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
I wy się dziwicie później, że publikują trailery trailerów trailerów trailerów. Smutny
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nie chcę tutaj wyjść na jakiegoś narwanego fanboya, ale trochę się już niecierpliwy robię z tym trailerem. Całą noc nie spałem (to prawda, ale akurat nie ze względu na trailer) i liczyłem, że się pojawi w piątek. A tu dalej nic. Gdzie jest trailer?
Jak tak dalej pójdzie to chyba będę się musiał rzeczywiście wybrać na Godzillę. Uśmiech Zawsze myślałem, że zwiastuny to się jednocześnie pojawiają w necie i w kinach. A wręcz sądziłem, że nawet prędzej w internecie. Hm, dziwne.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Cytat:Nie chcę tutaj wyjść na jakiegoś narwanego fanboya

Nie no, co Ty, gdzie Uśmiech

Odpowiedz
(16-05-2014, 06:37)Lawrence napisał(a): Nie chcę tutaj wyjść na jakiegoś narwanego fanboya, ale trochę się już niecierpliwy robię z tym trailerem. Całą noc nie spałem (to prawda, ale akurat nie ze względu na trailer) i liczyłem, że się pojawi w piątek. A tu dalej nic. Gdzie jest trailer?
Wiadomość pochodzi z 12 maja i nie wiem czy jest pewna na sto procent - Podobno drugi zwiastun "Interstellar" zostanie oficjalnie opublikowany dzisiaj o godzinie 19:00 czasu w Polsce.
(16-05-2014, 06:37)Lawrence napisał(a): Zawsze myślałem, że zwiastuny to się jednocześnie pojawiają w necie i w kinach. A wręcz sądziłem, że nawet prędzej w internecie. Hm, dziwne.
Na przykładzie ostatnich trailerów, które zapowiadały filmy wyreżyserowane przez Christophera Nolana:
Pierwszy zwiastun "Interstellar" - Wrzucony w sobotę po piątkowych seansach drugiego "Hobbita".
Trzeci trailer "The Dark Knight Rises" - Opublikowany parę dni wcześniej przed piątkową premierą "Avengers".
Pierwszy zwiastun "The Dark Knight Rises" - Wrzucony w poniedziałek po piątkowych seansach ostatniego "Harry'ego Pottera".

Odpowiedz
@Lawrence:

Śpij spokojnie chłopie, bo zwiastun dupy nie urywa Oczko Ot, jeżdżą se redneki po wsi i płaczą, potem chwila WIELKICH PRZEMÓW i trochę CGI kosmosu. 2/10 ogólnie Oczko
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Zamarłem w kinie gdy zobaczyłem trailer, którego jeszcze nie ma w sieci (że też takie coś zdarzyło się w Polsce)! Klimatem jest to taka Grawitacja ale pewnie ze scenariuszem na więcej niż 30 minut i pod okiem Nolana, robiona w duchu Spielberga. Świetny zwiastun, I still believe in Nolan, warto czekać Lawrence. Oczko

Odpowiedz
Drugi zwiastun:

Polski trailer:

Odpowiedz
Jest dobrze, choć niczego specjalnego nie pokazuje. Podnoszący, fajna atmosfera, sf'owa otoczka. Czekam na film o ludzkości opuszczającej ziemię, wchodzącej w nowy etap rozwoju, zamiast o kolejnej "armageddonowej" walce z nadchodzącą katastrofą.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
slepy51 napisał(a):zwiastun dupy nie urywa Oczko Ot, jeżdżą se redneki po wsi i płaczą, potem chwila WIELKICH PRZEMÓW i trochę CGI kosmosu.
I prawo Murphy'ego. Szału nie ma.

Odpowiedz
Wow, ja jestem zachwycony. Klimatem. I tak jak pisze Proteus, mam nadzieję, że to nie będzie prosty film o ratowaniu ZiemiUśmiech

Odpowiedz
(16-05-2014, 19:11)raven.second napisał(a): I prawo Murphy'ego.

To jedyny element trailera, który mi się nie podoba. W tych kilku ujęciach widać pióro Nolana, czyli łopatologiczne tłumaczenie nam tego prawa. Synek musi się zaśmiać z imienia siostry, tak aby ta zaczęła się zastanawiać i musiała zapytać tatę czemu jej tak dął na imię, żeby widz mógł usłyszeć co to jest.

Odpowiedz
Jak dla mnie bomba.

Wygląda na to, że Nolan wydalił z systemu "post najn eleven grimness" wraz z ostatnim Batmanem, i może zaserwować coś skupiającego się na kinowym osłupieniu i pozytywnyM sf w Spielbergowskim stylu. Trailer ma bardzo fajny, podnoszący klimat. Dołączam do tych, którzy oczekują śladów "Kontaktu" (nie za dużo, wystarczająco Uśmiech

To ujęcie z malutkim statkiem na tle Saturna łechce moją sympatię do SF;ów z lat 70. Imax konieczny.

Mam tylko nadzieję, że elementy rodzinne nie będą przeważać.
"What writer wants to make compromises with story? Story is the only reason you're in it."
David Simon

Odpowiedz
Nieźle. Trailer który pokazuje tylko pierwsze 33% filmu.

Odpowiedz
Dupy nie urywa, ale jak do tej pory zlewałem ten projekt, tak teraz jestem autentycznie zaintrygowany. Czuć tam Nolana i jego łopatologię o której wspomina Juby, ale autentycznie mi się to podoba.

Odpowiedz
Ja tam zmoczyłem getry. Jest trochę irytującego nolanolizmu, ale ogólnie bardzo smakowity, intrygujący trailer ze świetną końcówką.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
@Mefisto miło mi to słyszeć.

Trailer mi się podoba, właśnie dlatego, że nie pokazuje wiele. I dlatego też nie rozumiem tej krytyki. Nawet parę znajomych co było na Godzilli mi mówiło, że trailer słaby, gdyż mało kosmosu itd.
Właśnie w dzisiejszych czasach za dużo pokazują w trailerach. Ten ma dla mnie taki trochę feeling tych wczesnych zapowiedzi do Stargate'a. Portal, ale nie pokazujemy, gdzie nas przenosi. I tutaj mamy ten sam zabieg.
Przyczyna wyprawy, kosmos i co dalej? A o tym przekonamy się w kinie.

I mnie na razie więcej nie potrzeba wiedzieć. Ciekawość została pobudzona i byle do listopada. Uśmiech
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Cytat:Pewnie co niektórzy tutaj oczekuję, że ja zaraz coś napiszę jaki to jestem podniecony, że miałem erekcję itd. i ogólnie fanbojstwo do potęgi entej. Ale mnie zależy, aby jednak dość poważnie podzielić się wrażeniami i aby tez spróbowano mnie w miarę poważnie zrozumieć

stary, przeczytaj to jeszcze raz Oczko
Chcesz byc poważnie traktowany, to się poważnie wypowiadaj Oczko Mnie tam Twoje fanbojstwo nie przeszkadza, zresztą do Nolana nic nie mam, ale takie teksty jak ten - no mamusiu Język

A trailer zyskuje po każdym kolejnym obejrzeniu. Świetny klimat.

Mały szczegół - brak jakiegoś zajebistego, oczojebnego hologramu i kolorowego interfejsu w statku. Prosty system, podobny do DOS'a. Drobna rzecz, a cieszy.

Odpowiedz
Dobra to poprawiłem. Tylko po prostu boję się, że co niektórzy uważają na poważnie, że ja tutaj oczekuję, że to będzie coś a la "2001 Odyseja Kosmiczna". A ja oczekuję dobrego przygodowego s.f. i nie chcę aby to wyglądało jak Kubirck, ani jak Spielberg, tylko jak Nolan.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ja też nie chcę żeby to wyglądało jak Kubrick i "Odyseja" bo wtedy umrę z nudów Oczko

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości