Interstellar (2014)
Naaah. Wiadomo, że fabuła zahacza o takie a nie inne tematy, więc widok ludzi jak Hawking na oficjalnej premierze, nie dziwi.

Kim jest ten koleś na prawo od Maffiu? Ten biały patch na jego brodzie, jest strasznie niepokojący.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
(04-11-2014, 22:17)Proteus napisał(a): Kim jest ten koleś na prawo od Maffiu? Ten biały patch na jego brodzie, jest strasznie niepokojący.

Heisenberg Oczko

Foty z Hawkingiem odhaczone, stwierdzam gromkopierdność nowego filmu Nolana Oczko

"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Teraz jeszcze hejterskie tałatajstwo się będzie dowalać do fotek bo na premierze pojawiły się mądre głowy ze świata fizyki i nauki? Masakra.

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
(04-11-2014, 22:17)Proteus napisał(a): Naaah. Wiadomo, że fabuła zahacza o takie a nie inne tematy, więc widok ludzi jak Hawking na oficjalnej premierze, nie dziwi.

Ciekawe czy Lovelock był na premierze Avatara.

Odpowiedz
Nie jestem hejterem, wręcz przeciwnie, lubię filmy Nolana, ale mam wrażenie, że szum wokół tego filmu jest taki jakby odkryto teorię strun. No ludzie ...

Odpowiedz
(04-11-2014, 22:19)Badus napisał(a): Foty z Hawkingiem odhaczone, stwierdzam gromkopierdność nowego filmu Nolana Oczko

Parę minut temu ubolewałeś, że w temacie Marvela dysktuje się o Nolanie, to co robisz tutaj, zamiast ratować tamten temat?
Plus nie uwłaczając, ale już kilkanaście stron wprost wyrażasz swoją niechęć do tego projektu, parę razy co stronę. Czy to jest jakieś hate-love-relationship?
Gdyż jednak ta hiperaktywność jest zatrważająca.

A w ogóle: Haters gonna hate...
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(04-11-2014, 22:20)Pelivaron napisał(a): hejterskie tałatajstwo

To straszne jak określenie hejter zdewaluowało się przez ostatnie kilka lat - teraz nawet niezobowiązujące czepialstwo może tak zostać określone.

Profil Letterboxd

Odpowiedz
(04-11-2014, 22:17)Proteus napisał(a): Kim jest ten koleś na prawo od Maffiu? Ten biały patch na jego brodzie, jest strasznie niepokojący.

Kip Thorne
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
(04-11-2014, 22:23)Arahan napisał(a): Nie jestem hejterem, wręcz przeciwnie, lubię filmy Nolana, ale mam wrażenie, że szum wokół tego filmu jest taki jakby odkryto teorię strun. No ludzie ...

A ja mam wrażenie że na tym forum ten film się tak gnoi jakby produkował go Joseph Goebbels albo był proradziecką propagandą.

Odpowiedz
Cytat:Haters gonna hate...
Fanboys gonna fan?

Odpowiedz
Lawrence, słyszałeś o równowadze w przyrodzie? Na każdą z twoich kilkunastu nolanowo-interstellarowych-ejakulacji musi przypadać jakaś przeciwwaga.

PS. Są już jakieś fotki z po pokazie? Hawking wstał z wózka pod wpływem kontaktu z Dziełem?

Odpowiedz
(04-11-2014, 22:25)Badus napisał(a):
(04-11-2014, 22:20)Pelivaron napisał(a): hejterskie tałatajstwo

To straszne jak określenie hejter zdewaluowało się przez ostatnie kilka lat - teraz nawet niezobowiązujące czepialstwo może tak zostać określone.

No wiesz jeśli jest to czepialstwo o byle głupotę (a za taką uznać mogę pojawienie się naukowców na filmie, przy którym sporo innych naukowców też pracowało i z którymi były konsultacje), które powtarza się co jakiś czas to wtedy dla mnie jest to hejterstwo zwykłe i próbowanie na siłę dowalić filmowi Nolana.

(04-11-2014, 22:23)Arahan napisał(a): Nie jestem hejterem, wręcz przeciwnie, lubię filmy Nolana, ale mam wrażenie, że szum wokół tego filmu jest taki jakby odkryto teorię strun. No ludzie ...

No, ale co to za szum? Przy każdej wielkiej premierze pojawiają się wielkie osobistości z różnych dziedzin życia. Szum to byłby gdyby np przy premierze Hobbita pojawił się prawdziwy hobbit albo troll.

Odpowiedz
(04-11-2014, 22:28)Mierzwiak napisał(a): PS. Są już jakieś fotki z po pokazie? Hawking wstał z wózka pod wpływem kontaktu z Dziełem?

Jego miejsce zajął Nolan, który od dzisiaj posługuje się robo-mową i wkrótce wyda "Krótką historię filmu" - dzieło na nowo definiujące sposób, w jaki patrzymy na kinematografię.

Dobra, to był ostatni przytyk z okazji gromkopierdności - od teraz już tylko poważnie i bez gagów.

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Jutro Wam powiem ile ten film jest naprawdę warty.

Odpowiedz
Nie wiem jak inni, ale ja liczę sekundy i pewnie nie prześpię dzisiejszej nocy Oczko

Odpowiedz
Widzieliście ten spot?

Love is the one thing that transcends time and space. Maybe it means something more?

No jak tu nie cisnąć beki z tego filmu? Uśmiech

Odpowiedz
(04-11-2014, 22:50)Arahan napisał(a): Jutro Wam powiem ile ten film jest naprawdę warty.

Gdzie idziesz na pokaz przedpremierowy? Gdzie takie są? Ja niestety tylko na premierowy Smutny
#istandbydaenerys

Odpowiedz
U mnie przedpremiera jest o... 0.01 z czwartku na piątek, lol. Ja idę w piątek o 17.30.

Odpowiedz
Takie pokazy z czwartku na piętek, to znam, ale to premiery. A Arahan niby już jutro obejrzy film i to mnie intryguje?
#istandbydaenerys

Odpowiedz
O pokazach prasowych się nie słyszało?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości