John Wick (2014-2023)
To ja dorzucę video z planu:

Odpowiedz
"He’s back. The John Wick: Chapter 2 teaser trailer hits this Saturday" Czyli trailer już niedługo.
"It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop... ever, until you are dead!" - Kyle Reese

Baretto - Filmweb

Odpowiedz
...ale jest już trailer trailera (dokąd zmierzasz, świecie...):

Odpowiedz
Kurde coraz bardziej się nakręcam na ten film. Oby go nie spartolili. Jedynke lubię, ale nie jest dla mnie tak dobra jak powinna być. Mieli najlepszy motyw zemsty ze wszystkich filmów, zabili mu psa, a tu wyszedł im jedynie dobry akcyjniak. Liczę, że dwójka będzie lepsza.
"It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop... ever, until you are dead!" - Kyle Reese

Baretto - Filmweb

Odpowiedz
Materiał z planu pokazuje, że znowu dostaniemy festiwal kijowej CGI-krwi, zamiast prawdziwych blood squibs. Eh. :/

Odpowiedz
[Obrazek: 14492590_690242124474018_376254977043652...e=5872B6F6]

Po "Suicide Squad" nigdy już nie będę oczekiwał arcydzieła przed jakąkolwiek premierą, tak samo jest tutaj. Jednak pewien jestem tego, że dwójka nawet jeśli nie będzie tak rewelacyjna jak poprzednik(10.5/10) to dostanę sporo dobrej akcji z Keanu. Mam nadzieję, że znowu dadzą tu jakiś kawałek Mansona, bo "Killing Strangers" w jedynce sprawdziło się świetnie.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Plakat bardzo, bardzo fajny.

Na razie wszystko co wiem o tym filmie sprawia, że bardzo na niego czekam, ale nie chce się jakoś specjalnie nakręcać na, bo wobec jedynki też miałem wielkie oczekiwania, a okazała się tylko dobra.

Baretto - Filmweb

Odpowiedz

DAWAĆ MI TO!

Odpowiedz
Trailer zajebisty. Morfeusz i Neo <3

[Obrazek: tumblr_inline_n0i21ho15g1qd204w.gif]

Zmieniam zdanie to nie może się nie udać. Czekam, czekam, czekam ;)

Baretto - Filmweb

Odpowiedz
Nie, no kurna, nie wierzę. Najpierw "Pasażerowie", a teraz TO?! Serio? Serio Morfeusz ma taką moc przyciągania ludzi do kin, że trzeba go koniecznie "mignąć" w trailerze na pół sekundy? Typ zepsuł mi drugi trailer z trzech jakie widziałem ostatnio:P

Odpowiedz
Ale to jest cholernie dobre. Jaram się na ten film jak na mało który. Jedynka była świetna, tutaj widzę, że raczej obniżenia lotów nie będzie.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Tak ale jednak, identycznie jak w przypadku Pasażerów, gdyby nie pokazywali Morfeusza w trailerze (bo co to niby wniosło do tego zwiastuna? ten on-liner nawet nie jest jakiś dobry ani oryginalny), to byłoby znacznie lepiej. Albo chociaż zostawić go na trzeci trailer...

Poza Morfim - klasa trailer. Trochę się jednak obawiam o jakość "ultimate vilain" - siłą jedynki było dla mnie w dużej mierze to, że właśnie nie było tam nikogo takiego.

Odpowiedz
Znowu John będzie się wbijał z karabinem na 2 metry od przeciwników, którzy nie mogą go trafić, kopnąć w ten karabin, a on ich pozabija? I jako przeciwnika będzie miał tę dziewczynę/chłopczyka dziewczępodobnego?

Cienki trailer, kino odpada, bo wygląda to jeszcze słabiej od zmarnowanej jedynki. Plakacik spoko.

Odpowiedz
Kicz w stylu jedynki. Tylko tutaj gorszy wizualnie.
Nie pojmuję co ludzie widzą w takich przeciętniakach.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Jedynka była w sam raz na raz. Zwiastun mehowy, kino odpada, obejrzy się przy okazji.

Odpowiedz

Odpowiedz
Motyw z tymi osłupionymi ludźmi jak z "X2", dziwnie to trochę wygląda. Poza tym? Zapowiada się świetne kino akcji tak jak poprzednik. Drażnią mnie tylko te napisy rodem ze zwiastunów "Szybkich i wściekłych".

Odpowiedz
To samo było w trailerach Niezniszczalnych 3. Jakiś pan wpadł na pomysł, że skojarzenia z F&F sprawią, że film się lepiej sprzeda?

Zapowiada się znowu mega głupio, ale i całkiem fajnie. Czekam na wersję w sklepiku.

Odpowiedz
Jak dla mnie MISTRZOWSKI plakacik :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon