Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Justice League (2017)
W sumie to na pierwszym ujęciu nie ma gruzu i są barierki policyjne na drugim już są rozpierdzielone no ale nie podoba mi się takie mieszanie, że wprowadzamy kogoś w bambuko, że scena niedokończona.

Odpowiedz
Na górze wygląda LEPIEJ i widać, ze jest to wieczór/noc (tak, akcja DZIEJE się wieczorem - bardzo łatwo znaleźć dowód w tym kadrze). Na dole wygląda plastikowo.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nie jest plastykowe shamar, tylko wypłowiałe i bezstylowe :)

@Rozgdz
Teraz mi przyszło do głowy, że Whedon mógł modyfikować "JL" fabularnie w większym stopniu niż mogłoby się wydawać i część rzeczy nakręconych przez samego Snydera, wykorzystał w zupełnie innym kontekście (np. właśnie ta sekwencja z Flashem). Tak więc to "czerwone niebo" wcale nie musiało być w zamierzeniu od początku czerwone.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
@zombie001
W zasadzie nie uważam żeby Whedon coś specjalnie modyfikował :)
Myślę natomiast że Joss był przy projekcie dużo dłużej niż się wydaje i jest przecież - współscenarzystą.
Zack jest jedynym reżyserem i sukces filmu pójdzie tak naprawdę w całości na Jego konto. Zresztą wydaje się intensywnie promować film.Kto dzisiaj w kontekście MoSa wspomina o Nolanie ? :p
Po różnych bajerach nie wydaje mi się żeby były tu jakieś sprzeczne rzeczy.
To co się dzieje naokoło filmu nakłoni na pójście do kina fanów Snydera -wiadomo, anty-fanów Snydera - będą chcieli zobaczyć jak "Snyderverse" trafił szlag oraz fanów Jossa Whedona i Marvela - a tych mnogo. Dla KAŻDEGO coś miłego :D
Za fajnie to wygląda dla Warnera aby było przypadkowe a film zarobi dzięki tym hecom pewno z kilkaset milionów dolców extra.
Każdy jednak kto zna taktykę zły glina/dobry glina powinien wiedzieć że to jest zawsze celowo i zgodnie współpracujący team ;)

Odpowiedz
[Obrazek: TGIVL1Fd_o.jpg]

Odpowiedz
Szpeku, przerażają cię kobiety? Bywa i tak.

Odpowiedz
[Obrazek: giphy.gif][Obrazek: giphy.gif]

No to pewnie w filmie będzie trzeci wariant tego ujęcia!

Odpowiedz
Kolory po prawej oślepiają, na przyszłość ukrywaj tego rzeczy w spoilerach i ostrzegaj. Ataku epilepsji można dostać.

Odpowiedz
Cytat:Kolory po prawej oślepiają, na przyszłość ukrywaj tego rzeczy w spoilerach i ostrzegaj. Ataku epilepsji można dostać.
Zabawne, że aż błony na brzuchu pękają

Odpowiedz
(22-10-2017, 18:28)zombie001 napisał(a): Nie jest plastykowe shamar, tylko wypłowiałe i bezstylowe :)

Też. Ale mi ta dodana zielona trawka przypomina plastik.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nowy fotka Gal
[Obrazek: 010.jpg]

i trochę więcej o Cyborgu

Odpowiedz
Od tych porównań z trailerów prawie dostałem raka.

Widzę, że Szpe... no_tak założył tu konto w zasadzie pod jeden wątek. I'm out. Wrócę jak już obejrzę film i będę miał coś ciekawszego do napisania.

Odpowiedz
Trzymam Cię za słowo Juby ze Stali, powodzenia!

Odpowiedz

Odpowiedz
W drugim trailerze Batman minimalnie poruszył głową :O
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Widzę, że nowe konta Szpeka dostały to, na co zasłużyły, więc nie ma już konieczności się ewakuować. :)

News dnia - czas trwania Justice League to 120 minut (dokładnie 1 godzina, 59 minut i 53 sekundy)! To najkrótszy film uniwersum i najkrótszy film DC od lat.

Druga sprawa, Cavill ma pojawić się w Chinach na promocji i filmu, z której to okazji zaprezentowano specjalną serię grafik/plakatów z postaciami (która to już?) i jest na nich Superman!
[Obrazek: orz_JIq4.jpg]

Więcej tutaj
http://www.batcave.com.pl/2017/10/justice-league-nowe-spoty-i-grafiki-promocyjne/#more-23875

Odpowiedz
W ciemno obstawiam trwająca godzine dłużej, LEPSZĄ wersje reżyserską.

Odpowiedz
Jak Warner sobie zażyczy extended to będzie extended :P

Odpowiedz
(24-10-2017, 17:46)Phil napisał(a): Tak? Snyder raczej już się nie angażuje, a Whedon nie lubi wersji rozszerzonych.
To będzie rozszerzona a nie reżyserska :)

Dobrze by było, może dostalibyśmy oryginalną, mroczną wizyję Snajdera, a nie tę KOLOROWĄ komedię z głupimi uśmieszkami!

Odpowiedz
Po tych reshotach, wymianie kompozytora i raczej dość luźnym (właściwie wręcz znikomym) udziale Snydera w post-produkcji filmu, szczerze wątpię, aby tutaj wyszedł jakikolwiek Extended, czy też Director's Cut.

WB definitywnie odrzuciło balast w postaci Snydera. A teorię mam taką, że nawet gdyby Snyder chciał się bardziej zaangażować, to i tak by mu nie dano. Nie zdziwię się, gdy po premierze "JL", zaraz jakimś dziwnym trafem ruszą prace nad Snyderowskim "Last Photograph".
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon