michax napisał(a):A najgorsza jest córka Givensa grana przez córkę Olyphanta, więc dobrze że znika po dwóch odcinkach, bo takiego drewna dawno nie widziałem.
Ja podejrzewam, że to mógł być jeden z warunków Olyphanta, żeby w ogóle w tym badziewiu zagrać, bo te pierwsze odcinki ewidentnie wyglądają jak coś, co na siłę ma wypromować jego córkę, bo jej postać nie ma absolutnie żadnego wpływu na fabułę i mogłoby jej nie być wcale.
michax napisał(a):dostałem chamski fanserwis porównywalny z fanserwisem , którego nienawidzę w serialach Star Wars, budzący nostalgię, ale akurat w nowym Justified w scenach z Givensem i jego (byłą) żoną poczułem ducha starego serialu. No i jeszcze jedna postać wraca, którą fajnie było zobaczyć. Ale równie dobrze tego epilogu z dobrze znanymi nam bohaterami mogło nie być.
Mnie ten epilog tylko wkurwił i utwierdził w przekonaniu, że cały ten sezon to jest coś, co w ogóle nie powinno było powstać. No i mam niby uwierzyć, że Raylan Givens nie był w stanie porzucić bycia szeryfem dla ukochanej swojego życia Winony (z którą dodatkowo ma córkę), ale oczywiście jest w stanie zrobić to dla niedawno poznanej brzydkiej, grubej czarnej baby. Idźcie w pizdu z tym badziewiem.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
16-09-2023, 15:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-09-2023, 15:23 przez slepy51.)