Mel Gibson
Nie chce mi się słuchać całości - mówi Mel coś o swoich nowych filmach, czy niezbyt? Mam na myśli cokolwiek poważniejszego niż Flight Risk.

Odpowiedz
Na pewno mówi o tym, że jego koledzy wyleczyli się z nowotworów iwermektyną, bo wszędzie mi fragmenty o tym wyskakują.
.

Odpowiedz
simek napisał(a):Mam na myśli cokolwiek poważniejszego niż Flight Risk.

Całego jeszcze nie obejrzałem, ale o "Flight Risk" akurat mówi, że to po prostu szybki, trwający tyle ile powinien (85-90 minut) rozrywkowy film z super rolą Marky Marka i nic ponadto, nie wydziwia i nie udaje, że to jakieś wiekopomne dzieło czy jego kolejne arcydzieło albo coś w tym stylu :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
(10-01-2025, 11:48)simek napisał(a): Nie chce mi się słuchać całości - mówi Mel coś o swoich nowych filmach, czy niezbyt? Mam na myśli cokolwiek poważniejszego niż Flight Risk.

Owszem, jest całkiem sporo o Pasji 2, łącznie z info o tym, że będzie grał Caviezel, oraz że będzie przedstawiony moty upadku aniołów.

Ogólnie samo gęste, leczenie energią, pioruny z dupy itp. Melchior to niezły świr :)
Polski już nie ma.

Odpowiedz
Jest dużo o Pasji 2. Będzie historia 12 apostołów i pokazane, jak umierali. Będzie epicka walka Szatana z aniołami. Mel kroi coś niesamowitego.

Odpowiedz
[twitter]https://twitter.com/RealAlexJones/status/1877856585059283308?t=yjewllG9psPQPHFtRhVggA&s=19[/twitter]

Odpowiedz
Wolne media podają, że mu sie dom sfajczyl. I Woodsowi.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nie tyle, że podają media, ale sam to powiedział. Przy czym, w swoim stylu, rzucił, że może ktoś to zrobił celowo

.

Odpowiedz
No przecież w tym wywiadzie u Rogana o tym mówił, rzucił to tak od niechcenia w sumie a później dodał, że ma kawałek ziemi w Kostaryce i może tam się przeniesie. No i gdzieś pisali, że chata mu spłonęła ale przeżyły kury, które hodował :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
(11-01-2025, 13:19)slepy51 napisał(a): No i gdzieś pisali, że chata mu spłonęła ale przeżyły kury, które hodował :)

<3

Chata Mela, ktora poszla z dymem:

Tutaj jeszcze wywiad z Gibsonem, juz po pozarze:

Mel ze spalonej chaty zaluje najbardziej rodzinnych pamiatek, zdjec i ksiazek-antykow. Jest lekkie wejscie w konspiry, dlaczego mogloby komus zalezec na wypaleniu tego terenu, wraz z porownaniem pewnych (oligarchicznych) sil do XIX-wiecznych baronow bydla. Ogolnie sporo tutaj smierdzi, w najlepszym wypadku kryminalnym poziomiem zaniedbania ze strony wladz i sluzb - tutaj wiecej w temacie:

W tym wywiadzie dla Laury Ingraham wraca tez temat raka, gdzie lata temu Mel mial Laurze Ingraham "pomoc" rada w sprawach leczenia - Mel szaman.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
https://x.com/LionelMedia/status/1877843728825495979

Nie wkleję inaczej bo niestety nie mogę.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
(11-01-2025, 19:28)marsgrey21 napisał(a): https://x.com/LionelMedia/status/1877843728825495979

Nie wkleję inaczej bo niestety nie mogę.

dlaczego?

Odpowiedz
To ma związek z Pińskim.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Juz sie zrobila dobra gownoburza w sprawie Mela, bo ewolucja, bo rece, ktore lecza, a co najgorsze, niezatwierdzone przez FDA i Big pharme leki na raka.

Nie znam sie, nie mam zdania, ale jestem otwartym na nowosci foliarzem, takze ten :)

https://www.ellevatenetwork.com/member-spotlights/192
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Mel to mógłby ruszyć z tym sequelem Pasji w końcu.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
Zdecydowanie lepsza niz ta u Rogana, bo typowo okolofilmowa i duzo spokojniejsza rozmowa z Melem:

Odpowiedz
Szczujnia donosi

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Z komentarzy:

Trzaskowski ma Zenka, zawsze coś.

:)

Czekam na reakcje Holly, bedzie wesolo:

:)

Przy czym wolalbym, zeby Mel trzymal sie jednak z dala od polityki, a zwlaszcza w trumpiszkowym wydaniu. Poza tym takie odgorne inicjatywy to tak srednio mi sie usmiechaja, chyba, ze chodzi o jakas antykomusza krucjate, ale tutaj tez niech Gibson zajmie sie po prostu kreceniem swoich filmow, a niech jakies tam prawaki moze wyprostuja troche tego antybialego i antyzachodniego burdelu. Sam nie wiem.

Tutaj jeszcze jeden wywiad z Melem:

Fragment wypowiedzi po 8:10 do 11:10 powinien krazyc jako jakis semi-short, zeby dalej wkurwiac celebryckich Demokratow, ktorzy od kilku dni maja focha na Mela, za te wypowiedzi w sprawie pozaru - tak jak chociazby tutaj:

Buahaha :)

Odpowiedz
(10-01-2025, 13:36)Kluski napisał(a):
(10-01-2025, 11:48)simek napisał(a): Nie chce mi się słuchać całości - mówi Mel coś o swoich nowych filmach, czy niezbyt? Mam na myśli cokolwiek poważniejszego niż Flight Risk.

Owszem, jest całkiem sporo o Pasji 2, łącznie z info o tym, że będzie grał Caviezel, oraz że będzie przedstawiony moty upadku aniołów.

Ogólnie samo gęste, leczenie energią, pioruny z dupy itp. Melchior to niezły świr :)

Caviezel to byl akurat pewniak, ale ciekawa sprawa z ta skala filmu i zakresem historyczno-teologicznym. Mel o tym nie mowi, ale mowi Caviezel wlasnie, ze to ma miec dwie czesci.

Co do gestosci tego wywiadu...no jest tu troche mumbo-jumbo, ale w sumie nie mam zdania, tj. Mel klamie, mysli, ze tak bylo, tak bylo. Nie takie rzeczy biore pod uwage, jako te potencjalnie istniejace w naszej rzeczywistosci - przy czym ostatnio do wszystkiego biore taki kontekst, ze zyjemy na niebieskiej pileczce, ktora sobie sunie po boisku kosmosu i lecznicze moce Jedi moze ktos tam ma, choc mam wobec takich rewelacji raczej spory dystans.

Wywiad ogolnie slaby, Mel wyraznie nie moze usiedziec na miejscu, odpowiada haslowo, a w glowie pewnie szum, bo mu chata plonie. Rogan kompletnie nie potrafi poprowadzic dyskusji, bo Mel to jednak typ, ktorego nalezy rozmowa zanteresowac i utrzymac w ryzach, zwlaszcza tam, gdzien zaczyna sie robic ciekawie - jak zaczal gadac o graniu o Scorsese to przeciez kazdy sensowny podcaster pociagnalby ten temat, pytaj dlaczego odmowil, czy odnowil innym, jakie to byly filmy, czy chcialby zagrac o Martina, cokolwiek. Zamiast tego jakies haslowe pytania, bez pociagniecia ich dalej (czesto tak bylo) i do nastepnego, plus sporo roganowego "politykowania" w nowo odkrytej "prawilnosci"

W ogole jak zapytal Mela o Pasje i zaczal sugerowac, ze to bezbozne, antychrzescijanskie Holly zaatakowalo Gibsona, kompletnie nie rozumiejac jak bardzo zydowsko-religijne lobby, czy sami Zydzi wprost grali na ujebanie tego projektu - koles wyraznie nie odrobil (a nawet gdyby to w zyciu by nie zadawal wlasciwych pytan) zadania domowego i nie przygotowal sie do tej rozmowy.

I tez umowmy sie, pytania do Mela o ewolucje, czy globcia to troche z dupy, zwlaszcza jezeli Mel odpowiada haslowo, jedyne co z tym fajnego to ten potezny bol dupy w niektorych mediach.

Leibowitz sie obsral:

Komentarze oczywiscie wylaczone. Mel naiwnie i glupio-madrze uproscil problematyke, bo przeciez lodowce sa glownie na "ladzie", ale wyraznie upraszcza tez ten Zyd, bo czas/skala maja znaczenie - rownie dobrze mogl wziac kieliszek do wodki, wtedy to dopiero by mu sie ulalo.

Tam gdzie Mel chcial wjechac w jakies fajne mumbo-jumbo, czyli telekineza i piramidy, cos co Rogan kiedys by lyknal bez popity kompletnie olane. I co ciekawe, propozycja Mela, w sprawie ewolucji i ludzkosci jako genetycznej puli istniejacej ok 8000 lat...erm, dziwnie koszerne, nie powiem :)

Mowie, te dwa wywiady, ktore podeslalem po tym u Rogana zdecydowanie lepsze, zwlaszcza z tym chrzescijanskim filmowcem - zwykla pogadanka o kinie i filmach. I co najwazniejsze, rozmowa, w ktorej Mel gada mocno z sensem, bo dla mnie Mel moze byk kompletnym oszolomem (tez nim jestem), byle tylko byl ciagle w topowej formie intelektualnej, jako tworca i rezyser, nie tylko technicznie, ale tez na poziomie wizji budowanego swiata i rozumienia filmowych emocji.

Co do samego Mela, ciekawi mnie ten nagly powrot Gibsona do mainstreamu, mam nadzieje, ze nie zostal zwerbowany przez masonskie sily, czy cos :) Tym bardziej, ze co mi po Melu, ktory jest propsowany przez Syjoniste Trumpa, jako takie tam narzedzie zadowalania MAGA/American First prawakow i fasadowe propsowanie Americany i trad wartosci, przy jednoczesnym byciu dziwka Syjonu. Nie wiem, moze kazdy ma swoja cene, a finalnie, po owocach ich poznamy. Finalnie, mam nadzieje, ze sie jednak Mel nie sprzedal, bedzie robic swoje, a Pasja 2/3 bedzie przezajebista i pelna Logosu oraz chrzescijanskiej EPY! :)

Mel ze strazakami robi wizyte na...coz, swojej dzialce:

Odpowiedz
Na YT jest filmik jak Gibson pojawil sie na pokazie tego nowego filmu, w jakiejs mikrosalce kinowej.

Gość chyba dziabie bo szczena mu sie nie zamyka.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon