Ankieta: Jak oceniasz "Mission: Impossible - Fallout"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Mission: Impossible (1996-2022)
(05-02-2018, 13:12)Grievous napisał(a): Tylko ta piosenka w choi kiepska.
Imagine Dragons. Czyli w choi kiepska, innych nie nagrywają :)

Odpowiedz
A w Bondzie jak w lesie. Jeśli z czegoś powinna brać przykład kolejna część 007, to z progresu jaki robi M:I od trzeciej części. Piątka była świetną rozrywką, ale to co tutaj widzę, to jeszcze wyższy stopień kina akcji. Czekam jak pojebion. :)
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Ależ ta seria się świetnie trzyma. Przed premierą obowiązkowa powtórka czwórki (najlepsza część, film doskonały), i piątki. Henry wygląda cudownie, a czołówka zapiera dech w piersiach, to co to dopiero będzie na wielkim ekranie.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Cytat:czwórki (najlepsza część, film doskonały),

Na tym "doskonałym filmie" praktycznie przysypiałem, pod koniec nawet nie wiedziałem już o co tam w ogóle chodzi i w sumie miałem to gdzieś. Mam rozumieć, że piątka jest gorsza?

Odpowiedz
3 = 5, 4, 1, 2 :)

Odpowiedz
Ja powtarzam całość. Jedynkę słabo pamiętam, no i 5/10 dla dwójki które mam na filmwebie to jakaś pomyłka :)

Ptaszki ćwierkają że wraz z premierą Fallout na Blu-ray wszystkie poprzednie części ukażą się na UHD. Gdyby tak jeszcze Brad Bird w końcu zgodził się by sceny IMAX w GP były w 16:9 a nie przycięte do 2,35:1...

Odpowiedz
(05-02-2018, 17:37)Huntersky napisał(a): 3 = 5, 4, 1, 2 :)

No, to już brzmi lepiej. trójeczka była ok.

Odpowiedz
Gieferg, zanim zaczniesz swoją typową gadkę gdy ktoś pochwali Ghost Protocol, przyjrzyjmy się twoim ocenom entych części serii kina akcji, shall we?

Ghost Protocol - 3/10
Die Hard 3 - 5/10
Spectre - 6/10

:P

Więc, jeśli chcesz się z kimś bić, bo podoba mu się M:I:4, to ściągam marynarę i jedziemy
[Obrazek: tumblr_p3gfxtHdBm1qeeut7o1_540.gif]

A co do samego trailera, teksty Imagine Dragons mogli wyciszy, nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak pierwsza zapowiedź Rogue Nation (ta z samolotem na końcu), ale jest dobrze. Cruise, Cavill, zdjęcia (te z lotu ptaka i to ujęcie z zakrwawionym drutem kolczastym - soooo not PG-13!). Jestem w IMAXie w dniu premiery i powtarzam całą serie obowiązkowo (1, 4 i 5 przydałoby się kupić na Blu, trójka wydaje się niedostępna).

Poza tym, trailer M:I:6 pod względem wyszukiwania wygrał z resztą zapowiedzi po SuperBowl
[Obrazek: Sb40STa.png?1]
Mało tego! Reakcje na zapowiedź są huuura optymistyczne. 90/1 pozytywnych do negatywnych opinii. Na drugim miejscu spoty Solo i Avengers z wynikami... 14/1! Przepaść. :D

Odpowiedz
Zabawne, że taka krótka, sekundowa, mała gestykulacja Cavilla, robi taki szum :)
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Ja sie pytam co on tam robi w ogole?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
[Obrazek: fisticuffs.jpg]

Odpowiedz
Niespodziewałem się, że kiedyś to powiem, ale: dla mnie Henry Cavill totalnie robi ten zwiastun. Chyba wybiore się do kina, nawet po marnej piątce, tylko po to by go zobaczyć w akcji. :)

(05-02-2018, 17:33)Gieferg napisał(a):
Cytat:czwórki (najlepsza część, film doskonały),

Na tym "doskonałym filmie" praktycznie przysypiałem, pod koniec nawet nie wiedziałem już o co tam w ogóle chodzi i w sumie miałem to gdzieś. Mam rozumieć, że piątka jest gorsza?
Tak.

Odpowiedz
(05-02-2018, 23:53)Crov napisał(a): Niespodziewałem się, że kiedyś to powiem, ale: dla mnie Henry Cavill totalnie robi ten zwiastun.

I tak właśnie z roku na rok, z filmu na film, Crov stopniowo zbliża się do wyjścia z szafy ;)

Odpowiedz
Na tym etapie, moją "szafą" jest już szklarnia.

Odpowiedz
Nie podszedł ci jako Superman, ale jako super man... <3

Czy możemy już teraz nominować wąsy Henryka za najlepszą drugoplanową rolę męską?

Odpowiedz
Cavill będzie bad guyem? Czy powalczy trochę z Huntem i dołączy do ekipy? :)

Odpowiedz
(06-02-2018, 00:05)Mierzwiak napisał(a): Czy możemy już teraz nominować wąsy Henryka za najlepszą drugoplanową rolę męską?
Na pewno jasne już jest, że warto bylo poświęcić Supermana w Justice League dla tych wąsów.

Odpowiedz
@Huntersky

Raczej na odwrót. Będzie członkiem grupy, a później zdradzi/okaże się tym złym.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Co będzie oznaczać, że Hunt i jego kumple, to idioci.

Przecież od dawna wiadomo, że taki wąs może jedynie oznaczać: "Dzień dobry. Ja wcale nie jestem szpiegiem dla opozycyjnego mocarstwa. Wcale, a wcale. A teraz, czy ktoś mógłby mnie skierować do sali w której przechowujecie państwo swoje kody nuklearne?".

Odpowiedz
Ta? Bo po zwiastunie to raczej sugeruje Hobbsa z "Fast Five".

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon