Ankieta: Jak oceniasz "Mission: Impossible - Fallout"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Mission: Impossible (1996-2022)
(06-02-2018, 00:14)zombie001 napisał(a): Będzie członkiem grupy, a później zdradzi/okaże się tym złym.
To już było. Więc w sumie może dołączy, ciężko wywnioskować.

Grunt żeby nie zginął, już czekam na powrót The Wąsów w M:I:VII.

Odpowiedz
(06-02-2018, 00:17)Proteus napisał(a): Co będzie oznaczać, że Hunt i jego kumple, to idioci.

Przecież od dawna wiadomo, że taki wąs może jedynie oznaczać: "Dzień dobry. Ja wcale nie jestem szpiegiem dla opozycyjnego mocarstwa. Wcale, a wcale. A teraz, czy ktoś mógłby mnie skierować do sali w której przechowujecie państwo swoje kody nuklearne?".

Co Ty? Ten wąs oznacza wszechogarniającą miłość
Spójrz jak reaguje Crov i całe forum. Myślisz, że Hunt i jego kumple mogliby się oprzeć? 

:)

Dobra, niezależnie od fabuły, jeśli postać Cavilla, ale nie tylko jego wąsy i bicepsy, dobrze wypadnie, to liczę na powrót w VII. 
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
(06-02-2018, 00:17)Grievous napisał(a): Ta? Bo po zwiastunie to raczej sugeruje Hobbsa z "Fast Five".
Też takie odniosłem wrażenie. Że najpierw go goni i strzela z helikoptera, a potem stwierdzi: "no jednak spoko ziomek jestes, też chetnie zostane scjentologiem".

A co się stało z Rennerem? Po prostu go odstawili, czy coś bylo w piatce z nim, o czym zapomnialem?

Odpowiedz
(06-02-2018, 00:18)Mierzwiak napisał(a): Grunt żeby nie zginął, już czekam na powrót The Wąsów w M:I:VII.

I zamaskowanych marnym CGI w MoS 2 ;)

Odpowiedz
(06-02-2018, 00:18)Mierzwiak napisał(a): Grunt żeby nie zginął, już czekam na powrót The Wąsów w M:I:VII.

Finał filmu. Cavill i Cruise napierdalają się na pięści we wnętrzu helikoptera unoszącego się nad aktywnym wulkanem. Tom zasadza Henry'emu kopniaka w brzuch i wywala go z helikoptera, zrzucając prosto do morza rozgrzanej lawy. Happy ending. Wszyscy wracają do domów. Roll credits.

Scena po napisach.

Kamera unosi się znad krawędzi wulkanu i powoli wykonuje zbliżenie na lawę. Po chwili, z odmętów roztopionej magmy, na powierzchnie wypływają nadpalone, ale wciąż żywe, wąsy Cavilla. Z głośników dobiega szokujące "TUM DUM DUUUUUUUUUUM!". To be continued.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
@Crov

Renner miał chyba konflikt z terminarzu i usunęli jego (i tak małą) rolę. Przynajmniej wydaje mi się, że takie informacje latały po sieci.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
@Proteus

[Obrazek: giphy.gif]

Odpowiedz
(06-02-2018, 00:35)zombie001 napisał(a): @Crov

Renner miał chyba konflikt z terminarzu i usunęli jego (i tak małą) rolę. Przynajmniej wydaje mi się, że takie informacje latały po sieci.
Dzięki. Szkoda w sumie, bo choć już w poprzedniej części go odsuneli na bok to ciągłość ekipy jest spoko.

Dlatego wlasnie nie zdziwie sie jak Cavill go poniekąd zastąpi.

(06-02-2018, 00:29)Proteus napisał(a): Scena po napisach.

Kamera unosi się znad krawędzi wulkanu i powoli wykonuje zbliżenie na lawę. Po chwili, z odmętów roztopionej magmy, na powierzchnie wypływają nadpalone, ale wciąż żywe, wąsy Cavilla. Z głośników dobiega szokujące "TUM DUM DUUUUUUUUUUM!". To be continued.
Jak w "John Dies At The End". :)

Odpowiedz
W ogóle postać Cavilla ma świetną stylówę nawet pomijając wąsy. Jest coś zajebistego w wielkim wąsatym urzędasie, który potrafi zmienić się w maszynę do zabijania. Do pełni szczęścia brakuje mu tylko wielkich okularów:
[Obrazek: 3nnBgup.jpg]
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
No wygląda tak, że w sumie nawet z tymi wąsami mógłby zagrać Clarka Kenta. Szkoda, że nikt nie wpadł na pomysł by obsadzić go w tej roli :)

Odpowiedz
Rozwalił mnie komentarz na youtube pod zwiastunem

"Moustache Impossible"

:D
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Wiecie, co jest w tym zwiastunie jednocześnie najlepsze i najgorsze? To, że zajebiście spełnia swoje zadanie, chyba aż za bardzo. Chcę ten film obejrzeć JUŻ TERAZ. Z drugiej strony niemiłosiernie wkur... mnie, że na premierę trzeba jeszcze trochę poczekać :)

Obejrzałem to już z 50 razy i dalej uważam, że ujęcie z helikoptera pod koniec kopie w jaja.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Cóż. Po tym zwiastunie oficjalnie: Bardziej jara mnie MI: Fallout niż Avengers: Infinity War. I to nie zasługa wąsów (no, przynajmniej nie w 100%).

PS. Przyjrzyjcie się dokładnie gościowi obok Ethana w zielonym, starym BMW. Słabo widać ale to chyba główny zlol z ostatniej części, wydaje mi sie że widać tam te jego rude kudły i wiezienne ciuchy.

Odpowiedz
(06-02-2018, 00:52)Crov napisał(a):
(06-02-2018, 00:29)Proteus napisał(a): Scena po napisach.

Jak w "John Dies At The End". :)

Mnie to się skojarzyło z końcówką odcinka "American Dad" "Tearjerker" :)

[Obrazek: 1b5e2f5e6a7301cfe9844a779a880f1a--americ...e-hand.jpg]
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Na komputerze za $500 da się osiągnąć lepszy efekt niż w filmie za $200 milionów:

Odpowiedz
Kompletnie rozmywając usta. Ale podejrzewam, że korzystając z takich farm obliczeniowych jakie mają studia odpowiedzialne za CGI, efekt byłby nawet lepszy i w większej rozdzielczości.

Swoją ciekaw jestem jak wycięto mu te usta, stworzyli model 3D wargi, który wkomponowali w obraz? Nie słyszałem jeszcze o deep learningu w produkcji CGI, ale podejrzewam że stanie się to coraz bardziej popularne.

Odpowiedz
(07-02-2018, 17:54)Huntersky napisał(a): Kompletnie rozmywając usta.
Wiadomo, idealnie nie jest, ale bliżej Cavilla niż dalej :)

Tak czy inaczej usuwanie Wąsów to zbrodnia.

Odpowiedz
A to inna sprawa, za wąsy dodałbym JL jedno oczko wyżej. :)

Odpowiedz
(07-02-2018, 17:54)Huntersky napisał(a): Swoją ciekaw jestem jak wycięto mu te usta, stworzyli model 3D wargi, który wkomponowali w obraz?

[Obrazek: bukkake14.1.jpg]
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon