Ankieta: Jak oceniasz "Mission: Impossible - Fallout"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Mission: Impossible (1996-2022)
Ale czad. Widać, że ma z tego sporo radochy :) No i chcę namiar na jego chirurgów plastycznych czy co on tam wciąga, że twarz mu się nie rozpłynęła od botoksu ;)
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Badus, poświęcanie ludzi bezdomnych dla Xenu, na coś się przydało.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Chyba tylko ja tutaj jestem za stary na takie filmy... Może bym się jarał czymś takim jakbym miał 13 lat.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Co to znaczy "takie filmy"?

Odpowiedz
Akcji, sensacyjne, zwał jak zwał.

Ja również się nie jaram, ale z przyjemnością zobaczę w kinie.

Odpowiedz
(08-02-2018, 01:40)Mierzwiak napisał(a): Co to znaczy "takie filmy"?

Prawie takie jak napisał Simek, tylko ja bym dodał- przegięte akcyjniaki.
Rozumiem podejście fanów gatunku (choć też nie do końca bo przecież takiego kina było już w dziesiątkach) ale, żeby jarać się, ze Cavill się bije z Cruisem w łazience?
Bez obrazy ale dorosłe chłopy, niektóre dzieciate... ;)

Ja tego już nie czuję. Wydaje mi się, że oglądam setny już raz TO SAMO.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Bo jaranie się miesiącami komputerową facjatą Paula Walkera było takie dorosłe :)

Odpowiedz
Fajny materiał, a najfajniejszy moment, jak Tom Cruise i reszta ekipy bawią się na planie małymi modelami helikopterów :D

Odpowiedz
Nie wiem czy mogę tego kolesia bardziej szanować. Zaangażowanie level master. Ma jaja.

No i wolę takie akcyjniaki niż kolejne komiksy w kinie. Z tego to już naprawdę wyrosłem.

Odpowiedz
(08-02-2018, 01:34)shamar napisał(a): Chyba tylko ja tutaj jestem za stary na takie filmy... Może bym się jarał czymś takim jakbym miał 13 lat.

[Obrazek: kiedy-to-byy-czasy-teraz-to-nie-ma-czasw.jpg]
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ja ze wszystkiego już wyrosłem. Tak bardzo, że teraz tylko gapie się w niebo i przeżuwam ziemie, żeby czuć prawdziwość prawdziwości, a nie jakieś dziecinady - że niby ludzie udają innych ludzi na ekranie, dajcie spokój.

Odpowiedz
W pewnym wieku liczy się już tylko komentowanie zwiastunów kolejnych części Fast & Furious.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
(08-02-2018, 02:47)Mierzwiak napisał(a): Bo jaranie się miesiącami komputerową facjatą Paula Walkera było takie dorosłe :)

Ale tu chodziło o technologię a nawet świat paranormalny ;)

(08-02-2018, 10:00)Arahan napisał(a): No i wolę takie akcyjniaki niż kolejne komiksy w kinie.

Z tym to się zgodzę. Też wolę takie filmy niż kolorowe komiksy z nieśmiertelnymi ludźmi w lateksie. Choć są przecież wyjątki. Zawsze są ;)

Odpowiedz
Wąsy Cavilla robią furorę, a ja po zerknięciu na jego Instagram, mam nową miłość. Jego pies. Co to za rasa? Pół niedziwiedz, pół Ewok?

I to video koniecznie:
https://www.instagram.com/p/BTrkLcNFsZe/?taken-by=henrycavill

[Obrazek: RMwk6Sy.png]
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Ten pies jest fenomenalny :D
.

Odpowiedz
O faken, jaki zajebisty stwór :D a to wideo to jest 10/10 :D Cavill w życiu w żadnym filmie tak dobrze nie wypadł, jak ten pies :D

to jakaś mieszanka, nie ma bata, że to rasowe jest :D

Odpowiedz
Oh fuck, wilkor :O
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Dobra, mam nowy avatar :D

Odpowiedz
Haha, wygrałeś na maxa :D
.

Odpowiedz
Jak to nie rasowe, przecież to amerykańska akita na pewno chyba. Moja była miała podobnego.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon