Ankieta: Jak oceniasz "Mission: Impossible - Fallout"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Mission: Impossible (1996-2022)
Nic dziwnego, że tak szybko spada skoro ma takie wielkie, stalowe jaja...

Odpowiedz
Widziałem komentarz, gdzie to przez kompleksy.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ciężko mi sobie wyobrazić Tomka na emeryturze. Gość ma 60 lat i robi takie rzeczy. To musi być uzależnienie od adrenaliny. Już nawet Jackie Chan korzystał z dublerów w tym wieku.

Odpowiedz
Snappik napisał(a):500 skoków ze spadochronem i 13000 skoków z motocyklem tylko po to, aby zrobić 6 dubli jednego z najbardziej spektakularnych stuntów w historii

Legendarne wręcz oddanie idei kręcenia wszystkiego przy użyciu praktycznych efektów. Można by rzec, że Tomek to chodzący efekt praktyczny :) Od razu przypomniał mi się Nolan, który na potrzeby "Interstellara" obsiał 500 hektarów ziemi kukurydzą, byle tylko nie generować pola na kompie.

Odpowiedz
To źle pamiętasz, bo to było tak, że Nolan zatrudnił ekipę, która przez 6 miesięcy sklejała i malowała każdą łodygę i każdą kolbę na odpowiedni kolor, aby w kadrze wszystko było perfekcyjne.

Odpowiedz
Nolan potem tą wychodowaną kukurydzę sprzedał i jeszcze zarobił. Aż dziw, że nie jest żydem.

Odpowiedz
Nowy zwiastun z kilkoma ujęciami, których wcześniej nie było:
The key of joy is disobedience.

Odpowiedz

Odpowiedz
CGI, CGI everywhere!

A ogólnie raczej meh - gromkopierdność, mhrok, gumowe twarze i kontynuowanie wątku "rodziny" i chuj wie jeszcze jakich powiązań z poprzednich części + znowu papugowanie stylu innych filmów (Wick praktycznie wylewa się z ekranu). Ta seria skończyła się na Rogue Nation.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
[Obrazek: sleep-duck.gif]

Ale czego się spodziewać po serii, która nie ma choćby jednej postaci, której losem mógłbym sie przejmować?

Odpowiedz
A Dorociński!? Jak się pojawi na jedną scenę i Cruise go wywali z lecącego samolotu to nawet łzę uronię.

Odpowiedz
Cruise w jednej scenie wygląda młodo a w innej mocno wiekowo. Chyba były tu spore dokrętki "po czasie".
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Na to że ten film wejdzie na poziom wspomnianego Rogue Nation to raczejco liczyć bo RG to najlepsze co kiedykolwiek spotkało tą serię i jeden z najlepszych blockbusterów ostatnich paru lat

Odpowiedz
[Obrazek: 99c5c323e352db47a4be63b5eadbb340.gif]

Odpowiedz
Dla biegnącego Tomka zawsze warto iść do kina.

Ale zajawki do Fallouta bardziej mi siadły, tutaj jest letnio. Nic nie ma podjazdu do scen z kabiny helikoptera z pierwszego zwiastuna do Fallout.

Odpowiedz
aj dżamping ołt e łindoł!

Odpowiedz
O, moja wrzutka się nie załączyła poprawnie. Wspominałem, że kocham silnik forum?

Zwiastun wygląda tak, jak oczekiwałbym po jednej z moich ulubionych serii. Szczerze to nie wiem, co jest tu innego od wcześniejszych części że tak psioczycie. Melduję się w kinie w dniu premiery. Skok z motoru wygląda bajecznie.

Oby wypadło lepiej niż Fallout. I oby nie zabrakło misji infiltracyjnej tym razem.
The key of joy is disobedience.

Odpowiedz
156 minut - rekord serii
.

Odpowiedz
Ktoś ostatnio napisał na forum że teraz już praktycznie każdy duży film trwa mniej więcej 2,5h i sam muszę przyznać że sam nie pamiętam jaki był ostatni blockbuster który trwał 2h lub mniej, kojarzę że ostatni Mad Max trwał dokładnie 2 godziny a Niesamowity Hulk i Thor 2 chyba nawet kilka minut mniej ale poza tym to nie przypominam sobie nic innego

Odpowiedz
Thor: Love and Thunder też, skoro już Thora 2 wymieniłeś.

Jak komuś przeszkadza, idźcie na nowe Transformery, mają poniżej dwóch godzin.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon