Ankieta: Jak oceniasz "Mission: Impossible - Fallout"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Mission: Impossible (1996-2022)
Ja pójdę na Flasha i nara.

Odpowiedz
Ja też.

Narzekanie, że filmy są za dlugie. W dupach się przewraca.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Tomek, zjedz Snickersa

[twitter]https://twitter.com/FilmUpdates/status/1664553791776235520?t=PzRP3NdLnXlh9HTHobPM6g&s=19[/twitter]

Odpowiedz
Uuu, dystrybucyjny pojedynek wagi ciężkiej, kto ważniejszy dla kiniarzy: Nolan, czy Cruise?

Odpowiedz
Czej, nie będzie IMAXA dla M:I, bo tam leci kurwa Barbie?

Nie ma już świata.
The key of joy is disobedience.

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Ta fotka wygląda, jakby Hunt zaserwował Peggy pimp slapa za pyskowanie.

Odpowiedz
Troche takie... żenujące. Już nie mają co pokazać to... patrzcie: Tom prowadzi auto spiety kajdankiem

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Logika Shamara.

Odpowiedz
Dobry tytuł na film.

Odpowiedz
(16-06-2023, 01:12)shamar napisał(a): Troche takie... żenujące. Już nie mają co pokazać to... patrzcie: Tom prowadzi auto spiety kajdankiem
Co w tym złego? To takie filmy nie polegają w dużej mierze na wymyślaniu właśnie przegiętych akcji?

Tak, wiem, wiem, koledzy
.

Odpowiedz
Chodzi o to, że to wygląda jak tania sztuczka ulicznego magika przy Copperfieldzie jaki był w innych filmach.

Odpowiedz
shamar napisał(a):Troche takie... żenujące. Już nie mają co pokazać to... patrzcie: Tom prowadzi auto spiety kajdankiem

No i do pokoju wszedł maruda shamar, niszczyciel dobrej zabawy.

Odpowiedz
Shamar - Niszczyciel światuff

Odpowiedz
Aaa, że to tylko jakieś zawiązane ręce? Nudziarstwo, nie?

Odpowiedz
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Tomasz i Nolan powinni połączyć siły i stworzyć najbardziej napakowany praktycznymi efektami film w historii kina. Nawet logo wytwórni nie byłoby wygenerowane na kompie tylko zbudowane na planie.

Odpowiedz
Nie chce zabrzmieć jak kutas, ale to się robi nudne, rozumiem, że to taki element serii teraz, ale średnio mi imponuje to co zobaczyłem, jeśli to ma być "to coś" w tym filmie to meh, próbują daremnie przeskoczyć rekina, nic nie przebija wspinaczki z 4 części.

Odpowiedz
Free solo na El Capitan zrobiłoby rzetelne wrażenie, ale Tomek to tylko tak się bawi niby na granicy, ale wszystko bardzo bezpiecznie. 
[Obrazek: alex-honnold-free-solo-el-cap_s.jpg]

Odpowiedz
Nie no, oddajmy Tomkowi co tomkowe, te jego wigibasy na tym filmiku to nie jest cos, co mozna nazwac bardzo bezpiecznym. Jasne, tutaj dba sie o szczegoly i protokoly bezpieczenstwa, ale to ciagle ekstremalny sport, gdzie wiatr i zly timing moze sporo namieszac, a wypadkow jest co roku cala masa, ze smiertelnymi wlacznie.

Over 75 pilots have suffered fatal injuries worldwide since 2006.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon