NASZE PLAKATY
Mam zwidy czy tekstura zniknęła?:)

Odpowiedz
Zniknęła i już nie wróci :)

Dzięki Boudziou.

Odpowiedz
Może to i lepiej, choć ja nie przepadam za jednolitą czernią:)

Odpowiedz
zmienił nam się lider

[rękawica]patyczak, nie możesz tak tego zostawić :)[/rękawica]

Odpowiedz
To mamy tu jakieś zawody?:)

Odpowiedz
Jeśli zaczniemy sobie narzucać tytuły filmów, wtedy może, ale bez przesady ;)

Odpowiedz
[Obrazek: theringposterbydrmierzw.jpg]

Odpowiedz
Pomysł dobry, wykonanie też, ale plakat nie bardzo mi pasuje do samego filmu.

Odpowiedz
Świetny pomysł! Ale mam parę zastrzeżeń:

Nie próbowałeś może umieścić tej kasety po środku, tak żeby zakrywała oboje oczu? Bo się zastanawiam czy tak nie wyglądałoby lepiej - i kompozycja byłaby lepsza (bo teraz chyba przechyla się w lewo) i byłoby mniej dosłownie.

Odpowiedz
Trochę bardziej mi się z Videodrome skojarzył raczej.

Odpowiedz
(30-07-2011, 15:20)nawrocki napisał(a): Pomysł dobry, wykonanie też, ale plakat nie bardzo mi pasuje do samego filmu.
Miało być oldskulowo, coś jak połączenie plakatu i okładki powieści grozy - Stephen Ring's The King ::D Nie wiem czy pasuje, ostatnie czego chciałem używać to studnia/krąg i zjawa z kudłami na ryju.

(30-07-2011, 15:24)patyczak napisał(a): Nie próbowałeś może umieścić tej kasety po środku, tak żeby zakrywała oboje oczu?
Oczywiście że próbowałem. Tylko żeby dobrze umiejscowić "oczy" względem czaszki kasetę trzeba sporo pomniejszyć, a co za tym idzie oczy robią się świdrowate i czacha zyskuje dość idiotyczny wygląd a la Terminator Salvation. To ja już wolę crovovskie skojarzenie z Videodrome, o czym w ogóle nie pomyślałem, a co jest bardzo miłe.

Odpowiedz
Cytat:Miało być oldskulowo, coś jak połączenie plakatu i okładki powieści grozy - Stephen Ring's The King ::D Nie wiem czy pasuje, ostatnie czego chciałem używać to studnia/krąg i zjawa z kudłami na ryju.

Właśnie:) Wyszło oldskulowo i najpierw przeczytałem "King" zamiast "Ring". A kaseta kończy się tak na krawędzi, że mam wrażenie, że reszta znajduje się na tylnej okładce.

Zrobiłeś bardzo fajną okładkę książki:D

Odpowiedz
Z ramką lepiej?

[Obrazek: ringramkad.jpg]

Odpowiedz
Hah, głupia ramka, a ile daje:D I najprostszy pomysł jest najlepszy.

Teraz jest super.

Odpowiedz
Dziwny plakat :) Wywaliłbym czarną ramkę. I ta czcionka z tytułem nie jest za ładna. Co to, Times New Roman? :)

Odpowiedz
Owszem, Times New Roman. Testowałem pierdyliard fontów, w tym horrorwo-thrillerowe dziwadła ale najprostsze rozwiązanie rodem z polskiej szkoły (współczesnego) plakatu okazało się najlepsze :D

Dodać ramkę. Wywalić ramkę. Aaaaargh! :P

Odpowiedz
Nigdy wszystkim nie dogodzisz:)

Odpowiedz
E tam, i ramka, i czcionka są spoko i się komponują. Thumbs up.

Odpowiedz
[Obrazek: piatek2maly.jpg]

Odpowiedz
Co miś panda robi na tym plakacie? ;)
Jason nie wyszedł, oj nie wyszedł, ale cała reszta wspaniała.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon