NASZE filmy
to powiedz nindży, że zajebiście powiedział "jestem" :) bez kitu rozbawia mnie za każdym razem, śmiesznie to mówi :)
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
Mental do przesady przedłużył motyw z szyszkami i beznadziejnie przechodził ze sceny do sceny - wyciemnienie, zmiana muzyki, rozjaśnienie. A ma tor. :)

Odpowiedz
niewolski za wyciemnienia dostał nagrody :)

Odpowiedz
są wycieki z planu filmowego "Zasadzki", choć firma ochroniarska Joker zastrzega, że rewiduje opuszczających plan aktorów z dokładnością sadystycznego strażnika więziennego :) wypłynęły dwa ujęcia: jedno przedstawia Jonasa w pedalskiej pozie, drugie Kofaxa - opartego o siatkę z drutu. wkrótce postaram się zmontować zajawkę. na razie coś na pobudzenie apetytu :)

aha, film otrzyma kategorię R :)

Odpowiedz
Zamierzasz nakrecic Zasadzke?? Jakos nie widze tego projektu, ale mimo wszystko powodzenia. ;)

Odpowiedz
mamy już 1/3 materiału. więcej wiary Jakuzzi :)

Odpowiedz
Ciężko cokolwiek powiedzieć o tych dwóch fragmentach - to co zaprezentowałeś wygląda nieźle, czekam na całość :)

Odpowiedz
ja nic nie prezentowałem. to są przecieki :)

Odpowiedz
Ano ok :) Cięzko coś powiedzieć o tych przeciekach :)

Odpowiedz
Wlasnie obejrzalem Meduze. Calkiem niezle. :) Scena z szyszkami jest fajna, scena ze sraniem jest - nomen omen - do dupy. :) Plus za swietne kawalki z soundtracku do Samurai Champloo.

Odpowiedz
filmik powstał, jak to mówią, spontanicznie. pewnego razu przyszedł do mnie kumpel i zaproponował wyjście do lasu. pytam: po cholerę? odpowiedź: żeby nakręcić film. pytam: jaki film? nic nie wiem o żadnym filmie. nawet scenariusza nie mam. odpowiedź: byle jaki. biorę więc kamerę i wychodzę. po drodze wstępujemy do innego kumpla, wygrzebujemy jakieś wojskowe motywy i razem walimy na polanę.

kwestie techniczne: zero statywu (zapomniałem zabrać z chaty, przypomniało mi sie w połowie drogi na polane:)) zakończenie pierwotnie było inne. co jeszcze mogę dodać? ostatnie wyciemnienie. wiem, mega shit:) nie mieliśmy materiału, więc telefonuje do Niewolskiego i pytam: "Co mam zrobić, jak nie umiem kręcić i brakuje mi materiału?" Niewolski: "Zrób to, co ja. Ściemniaj". od polskiego reżysera zawsze można się wiele dowiedzieć:)

małe wprowadzenie: akcja dzieje się w preapokaliptycznej rzeczywistości wojny atomowej:) dwóch snajperów toczy ze sobą śmiertelny pojedynek. kto wygra? tego akurat nie zdradzę, ale finałowa konfrontacja zmiażdży was na miazgę:)

ps: filmik nie jest hołdem złożonym Spielbergowi. Spielberg to cienki Bolek, a ja nie oddaje hołdów cienkim Bolkom:)

Odpowiedz
Nie no filmik zarabisty ,wkoncu dobra produkcja ,a nie srajacy nindza :) ,wytlumaczysz zakonczenie ? Przeciez nie mogl spudlowac z takiej odleglosci ?

Odpowiedz
W napisach koncowych czytamy: scenariusz - brak. Jesli wiec traktowac ten twor jako kolejne "wyjscie do lasu", to ok. Jesli traktowac jako film, juz nie ok. A skoro link znalazl sie w temacie Nasze Filmy - nie ok. :)

Seriously though, nie przemowil do mnie ten filmik i mowie to z duza doza delikatnosci, bo lubie Mentala. :)

Aha, na napisach przy muzyce nie zostal wymieniony KoH.

EDIT: male nieporozumienie - slowa wprowadzenia o wyjsciu do lasu tycza sie Duelu, myslalem poczatkowo, ze Operacji Meduza. Niewiele to jednak zmienia - film i tak jest cienki. :)

Odpowiedz
do ciebie obcy 3 nie przemawia, więc nie mamy o czym dyskutować :) nie znasz sie na filmach i tyle :)

Odpowiedz
filmik jak filmik - za 5 minut o nim zapomnę, choć fajnie zrobiony i tyle
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ok, przekonales mnie. :)

A Obcy 3 do mnie nie nie przemawia, tylko go nie pamietam. ;)

Mefisto - fajnie zrobiony? Pokolorowany bez sensu na zolto, strzaly brzmia sztucznie, a komputerowa krew tryska smiesznie. ;) Oczywiscie zawsze pozostaje kwestia 'jak na polski offowy film...', mysle jednak, ze tworcow nie uciesza takie fory. ;)

Odpowiedz
"Jak na offowy film" zajebiście. Jak na polską produkcję - nie tylko offową - zajebiście. Strzały rzeczywiście brzmią jak z Rewolwera i melonika (tego serialu starego, nie filmu), ale walić to - fajnie jest. Jak na produkcję w ogóle - poziom hallmarku. Ale jeśli ktoś potrafi osiągnąć ich poziom za 1\1000000 ich budżetu, to szacun.

Odpowiedz
dla takich ludzi jak military będę kręcił filmy :)

Odpowiedz
Dzis ide na paintballa. Powiem bracholowi, zeby nakrecil komorka nasze wyczyny. Pozniej pokolorujemy calosc na zolto, dodamy sztuczna krew, muzyke z zaranicznych filmow i wstawimy do topicu jako Duel 2. :)

Odpowiedz
Jakuzzi, wbrew pozorom czekam na taki film. chętnie porównam i wtedy wyjdzie, kto ma lepszy warsztat i kto studiował na Harvardzie :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon