NOWE FORUM
A co :wink: Mam mało roboty to proszę o więcej. Zwłaszcza, że czasami niektóre topicy dodatkowego moda potrzebują :razz:

Odpowiedz
większość ikonek jest albo do wymiany, albo do modyfikacji. fatalnie (nieczytelnie) prezentuje sie choćby przycisk Odpowiedz - jak fioletowa plama na czarnym tle. można by tymczasowo podświetlić literki na biało - z pewnością poprawiłoby to widoczność, zwiększając niestety ilość znaczków rozsianych po całej stronie.

Odpowiedz
Mental dobrze prawi - musiałem przecież robić screena, żeby pokazać ludziom gdzie on jest.
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
Nowy wygląd ok .. ale tylko do czytania w nocy. Rozjaśnić to wszystko. Zmienić ikony na bardziej czytelne/przejrzyste. I wszystko jak dla mnie.
"What is locked can be opened. What is hidden can be found. What is yours can be mine". - Garrett
The Dark Mod - Stories From The Shadows

Odpowiedz
Przy rozdziałkach monitora 1920x1200 i 2560x1600 te fioletowe paski zajmują więcej miejsca niż samo forum... Beznadzieja... Nie każdy ma 1024x768... :roll:
thug life

Odpowiedz
piXi napisał(a):Przy rozdziałkach monitora 1920x1200 i 2560x1600 te fioletowe paski zajmują więcej miejsca niż samo forum... Beznadzieja... Nie każdy ma 1024x768... :roll:

u mnie podobnie .. średnio wygląda pogrzebowa purpura na połowie ekranu :neutral:

kolorki są już ok :smile:... no oczywiście za wyjątkiem tych proporcji forum->purpura :cool:

Odpowiedz
piXi napisał(a):Przy rozdziałkach monitora 1920x1200 i 2560x1600 te fioletowe paski zajmują więcej miejsca niż samo forum... Beznadzieja...
Zapytam jeszcze raz: kiedy oglądasz Wirtualną Polskę, Onet, Filmweb, Stopklatkę, IMDb, CNN.com i niemal KAŻDĄ nowoczesną stronę WWW, masz podobny ból żołądka? W ten sposób robi się strony we współczesnym Internecie. Tak jest czytelnie.
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
znaczna poprawa. teraz mogę korzystać z forum. preferencje też działają, wywaliłem z pola widzenia wiele dupereli i jest ok. pytanie: dałoby rade rozciągnąć forum tak ja tu:

http://www.videoaudio.pl/forum/index.php?

Odpowiedz
taka sugestia: graficzne uwypuklenie/wydzielenie tytułu topicu. teraz jestem w dziale - podaje ścieżkę: KMF Strona Główna Âť FILM i wszystko co z nim związane Âť Strona KMF Âť NOWE FORUM. sęk w tym, że niezbyt to jest widoczne - zlewa się z pierdołami na samej górze.

Odpowiedz
O, ostrzeżenia nawet są - http://forum-kmf.fc.pl/warnings.php :). Jakiś konkretniejszy regulamin by się w związku z tym przydał.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
aha, jeszcze coś: pomiędzy poszczególnymi postami - pomimo znaczącej poprawy - nadal nie ma wyraźnych granic. takich na zasadzie: patrze i wiem, że to nowy post, bez myślenia/używania mózgu: kolor szary przechodzi tu w szary.

Odpowiedz
Moje źródła ;) mówią że to jest tymczasowa skórka, więc nie ma się już co czepiać, jest dobrze i niech tak zostanie.

Odpowiedz
skoro tymczasowa, to ok, już się zamykam.
mierzwiak, dobrze nie jest. jest poprawnie i czytelnie, ale dobrze ciągle nie:)

Odpowiedz
Ja nie znoszę rozciągniętego forum, w poprzedniej wersji korzystałam ze skóry solaris, bo byla najwęższa. O co wam chodzi, chłopaki? :)
DON'T BLINK AND TURN LEFT.

Odpowiedz
Poprawka: możliwe że to tylko tymczasowe, ale tak czy inaczej jest już naprawdę dobrze, a granica między postami według mnie jest czytelna.

Odpowiedz
a według mnie znacznie czytelniejsza byla na poprzednim forum. mamy sie wiec cofać czy isc do przodu?:)

Odpowiedz
Artemis napisał(a):Ja nie znoszę rozciągniętego forum, w poprzedniej wersji korzystałam ze skóry solaris, bo byla najwęższa. O co wam chodzi, chłopaki? :)
Również nie wiem. Przy 1024x768 paski po bokach zajmują łącznie prawie 100 pikseli (tylko), więc co by to dało gdyby ich nie było? Przy wysokiej rozdziałce i tak będzie przestrzeń po bokach.

Normalnie gdyby nie one forum byłoby 2 razy szersze!:)

Odpowiedz
Jak ktoś używa tak niskiej rozdzielczości, pewnie korzystając z komputera napędzanego parą, to nic dziwnego że szerokość mu nie przeszkadza. :)

Odpowiedz
Najczytelniejsze było solaris...
DON'T BLINK AND TURN LEFT.

Odpowiedz
Wchodze na forum i widze zmiany w layoucie. Pozytywne zmiany.
Widze, ze kolorki nie kazdemu pasuja, ale kazdego zadowolic sie nie da, a teraz przynajmniej jest jasno i przejrzyscie. No i segmenty wpisow wyodrebnione. Jest git.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon