OSCARY 2026
Czyli Pro7 mnie w chuja zrobil. Że transmisja od 1.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Dobrze liczę, że Sinners zero statuetek póki co? Jeśli będzie tak dalej, to może nawet nie zasnę i docenię tegoroczną ceremonię!

Odpowiedz
To wszystko jest juz tak drętwe, ze ja pierdole. Te niesmieszne zarty i udawany luz...

-----'

Jak kurva? 2 Oscary w 1 kategorii?

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(16-03-2026, 01:06)simek napisał(a): Coś tam pospałem od 21 i zaczynamy :)

Zaczyna się fatalnie: aktorka drugoplanowa to najsłabiej obsadzona kategoria w tym roku, a i tak zdołali nagrodzić najgorszą spośród nominowanych...
Heh, Baba Jaga otrzymała Oscara. Nawet nie wiedziałem, że Zniknięcia miały nomkę.

Zerknąłem przez chwilę. Nagroda za casting mnie zaskoczyła. I widzę K-Pop Demon Hunters dostały gołodupca.

I widzę w Wiki, że teraz Szon dostał.

Odpowiedz
Czarni stracili 5 (jesli dobrze licze) z 16. Czyli jeszcze maja o 11 za duzo

Odpowiedz
Boże drogi, ja widziałem że jednego Oscara dostali Sinners, a drugiego jakiś inny krótki metraż i zastanawiałem się co to kurde była za kategoria, a to na szczęście The Singers, a nie Sinners :) Oby tak dalej.

Penn co ma ciekawszego do roboty dzisiaj, że go nie ma?

Odpowiedz
Może ogląda ciekawy mecz w telewizji jak kiedyś George C. Scott?

Odpowiedz
Ponury żart. Ripoff "Zmierzchu"

Odpowiedz
Jak już dostał tego Oscara za oryginalny scenariusz to mógł chociaż podziękować Tarantino i Rodriguezowi. Nieładnie :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
W tym roku chyba postanowili nikogo ze zmarlych nie przeoczyc. A i tak przeoczyli.

Odpowiedz
Brigitte Bardot skazana na pośmiertną infamię. Wykluczona z In Memoriam?

Odpowiedz
Zabawni są.

Odpowiedz
Ten segment jest już o wiele za długi. Zamiast wymienić krótko wszystkich w jednym montażu, to pierdolą jakieś smuty, a i tak "zapomnieli" o Bardot.

Odpowiedz
Netflix i meksykański grubas triumfują. Tylu Oscarów to chyba nikt się nie spodziewał.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Dziwne, dziwne, no ale wszystko co obniża licznik Oscarów dla Sinners na plus :)

Odpowiedz
Murzyni mają jeszcze szanse na 9.
W ogole... Nominowani za to, że szopę, kurva, wybudowali w polu. To by pasowalo do tego "oryginalnego" scenariusza.

Odpowiedz
8 :) ..

Odpowiedz
(15-03-2026, 16:42)Norton napisał(a): PropJoe — tej nocy masz mój miecz (bez brzydkich skojarzeń).
Miałem nie oglądać, ale się przebudziłem to spróbuję jednak. Przespałem historycznego Oscara dla PTA. Ale poza tym, dobrze widzę, że wygląda to obiecująco dla białych?

Odpowiedz
(16-03-2026, 03:07)shamar napisał(a): 8 :) ..
6.

Bo przez twoje złorzeczenie dostali drugiego Oscara. Ale zdobywca jest białym Wikingiem, więc my rasiole możemy świętować :).

Odpowiedz
Tam na widowni są w ogóle jakieś gwiazdy, które akurat nie są nominowane? Bo nawet nominowanych brakuje: Brad Pitt ma nominację producencką za F1 a chyba go nie ma? Cruise dostał swojego Oscara na osobnej ceremonii i teraz nie uznał za stosowne się pojawić. Tylko Downey jr jest, ale jego ściągnęli żeby odczytał werdykt.
Gdzie te czasy, gdy naprawdę był to spęd największych gwiazd, a Jack Nicholson brylował w pierwszych rzędach nawet jak od dawna w niczym nie zagrał?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon