Oscary 2017
(27-02-2017, 00:03)Juby napisał(a): Właśnie skończyłem oglądać Manchester by the Sea i... wcale nie będę rozczarowany jak jednak Casey wygra z Denzelem. Doskonała rola!

Wybitna rola. Mimo wszystko ja jestem za Denzelem. Niech już teraz dołączy do grona aktorów z trzema nagrodami. Rola w "Fences" jest dowodem wspaniałego aktorstwa, więc kontrowersji nie będzie.

#teamDenzel
.

Odpowiedz
Cerata. I to na stole. :D
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Mniej niż 10 minut... Galadh na stanowisku.

Jeśli ktoś jest ciekawy kolejności kategorii:
https://pbs.twimg.com/media/C5nkC4DUwAA3txu.jpg:large

Odpowiedz
MEEEEEEEEL

Odpowiedz
Kurdę. Córa Mela. Mógłbym wejść do rodziny. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Tapeciarze się popisali da się spojrzeć na Stonównę. :P

Odpowiedz
Sukienkę ma spoko, ale coś z oczami jej zrobili złego.

Odpowiedz
Czy to się w ogóle zamierza zacząć?

Odpowiedz
Dajcie jakieś dobre screeny ;)

Była już jakaś draka? Ktoś pierdolnął żenade?
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
weźcie dajcie jakiś stream, a na tej hiszpańskiej stronie to będą tylko gadać w studiu czy co?

Odpowiedz
http://www.navixsport.com/sport.php?id=2648 dobry stream, oglądam na nim, polecam. Zaraz się zacznie ceremonia, draki żadnej nie zauważyłem. Był Mel.

Odpowiedz
Salma Hayek coś tam bełkotała o imigrantach.

Ja mam te dwa uruchomione:
http://www.navixsport.com/sport.php?id=2648
http://freetvstream.in/de/tv/pro7.php

Odpowiedz
Nikt nie ma talerza? Przecież jak zwykle leci na Pro7
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
O ja to nie była córa mela a nowa dupa. :D

Odpowiedz
Ech, jestem już chyba na to za stary. A pomyśleć, że chciałem brać urlop, żeby oglądać galę i w tym roku. Jednak głębokie przekonanie, że Kimmel zawali widowisko notorycznymi dowcipami/złośliwymi nawiązaniami do Trumpa (wystarczy śledzić jego facebooka, żeby nie mieć co do tego wątpliwości) ostatecznie zniechęcił mnie od tej decyzji. Teraz tak sobie leżę, śledzę jednym okiem streama, widzę że na zegarku już wpół do trzeciej i absolutnie nic nie dzieje się w temacie... i trafia mnie szlag. Wiem że zawsze tak było, no ale teraz wydaje mi się to gra niewarta świeczki. :)
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
No nie wiem, otwiera śpiewający białas. A co to, czarnych szansonistów nie ma?

Odpowiedz
Cytat:Nikt nie ma talerza?
Ja nawet telewizora nie mam :D stream Pro7 nie działa, oglądam na ABC, właśnie jest numer otwierający galę.

Odpowiedz
Ale gejoza :P

Odpowiedz
Coś czuję, że po gali będę raczej w nastroju na Cry Me A River.

Odpowiedz
(27-02-2017, 03:32)Persona non grata napisał(a): Ech, jestem już chyba na to za stary. A pomyśleć, że chciałem brać urlop, żeby oglądać galę i w tym roku. Jednak głębokie przekonanie, że Kimmel zawali widowisko notorycznymi dowcipami/złośliwymi nawiązaniami do Trumpa (wystarczy śledzić jego facebooka, żeby nie mieć co do tego wątpliwości) ostatecznie zniechęcił mnie od tej decyzji. Teraz tak sobie leżę, śledzę jednym okiem streama, widzę że na zegarku już wpół do trzeciej i absolutnie nic nie dzieje się w temacie... i trafia mnie szlag. Wiem że zawsze tak było, no ale teraz wydaje mi się to gra niewarta świeczki. :)

Zależy jak sobie te Oskary umilisz. Żarcie, alkohol, towarzystwo z gołymi cyckami...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon