Pacific Rim (2013-2018)
2012 był rokiem finałowych zabaw z wielkimi bombami. Teraz ustanowią nowe trendy.

Odpowiedz
Czy ja dobrze wyczytałem, czy w PR dostaniemy walkę Jeagera z latającym Kaiju w kosmosie?

Fap fap fap:P
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Gdyby coś takiego naprawdę miało mieć miejsce, to film mocno nawiązywałby do japońskich Gundamów. Przy czym tam wiadomo one walczę ze sobą:

[Obrazek: Sinanju_VS_Unicorn_by_sandrum.jpg]

Ale kosmiczna walka? Ale niby jak skoro one nie umieją latać?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
nie wchodzę do tego temat do premiery

Odpowiedz
przysięgasz? :>
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(01-04-2013, 00:15)Lawrence napisał(a): Ale niby jak skoro one nie umieją latać?
Widziałeś już wszystkie Jaegery i Kaiju że stwierdzasz to jednoznacznie? :)

Odpowiedz
A tego nie wiem, ale teraz też nie jestem pewny, czy to co Danus nie napisał, to nie przedwczesny primaprilisowy joke? ;)
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nowy Zwiastun

O Kur.... ale epa!!!
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Nie rozumiem. Ten film będzie jednak rysowany?

Odpowiedz
Nowa fotka Kaiju, uwaga, OGROMNY spoiler! Osobiście żałuję że nie zobaczyę tego po raz pierwszy w kinie, więc dobrze się zastanówcie zanim klikniecie:

Odpowiedz
Nie spodziewałem się, że będą tak ogromne, teraz wątek z uderzeniem tego tankowcem stał się o wiele bardziej wiarygodny. Widać też już rendering na najwyższym poziomie, a przypuszczalne zróżnicowanie rasowe potworów ładnie uzupełnia znaną już nam mitologię którą stworzył Del Toro.

Odpowiedz
Jeszcze nie zaglądałem. Tam w spoilerze jest naprawdę Kaiju czy to kolejny primaprilisowy żart?
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Snappik, Mierzwiak, powinienem was zbanować:)

Odpowiedz
http://www.hitfix.com/motion-captured/guillermo-del-toro-talks-about-bringing-the-world-of-pacific-rim-to-life

- Mega fajny gość z GDT.
- Miło usłyszeć jak Guillermo zachwala "Killing on Carnival Row", jak dla mnie to też scenariusz, który ociera się o geniusz estetyczny (szkoda że fabularnie trochę kuleje).
- Estetyka z Heavy Metal? Count me in. Ciekawe co mówi o bitwie w Hong Kongu, że jest tak naćpana kolorami, że nie chciał jej pokazywać w trailerach, że w filmie jak rozumiem stopniowo wprowadza ten kolorowy zawrót głowy.
- Skurwiel zmieścił się w budżecie i jednocześnie zbudował takie zabawki jak pomieszczenie "sterownicze" Jaegerów na hydraulice i 100+ metrów ulicy z samochodami, też na hydraulice, o budowaniu i burzeniu budynków.

Odpowiedz
Mają rozmach skurwysy...
Ciekawe jaki to budżet miał PR?

Odpowiedz
150 baniek?

Odpowiedz
Stawiam na 200, jak na razie nie ma nowszych, potwierdzonych doniesień.

Odpowiedz
http://www.comicsalliance.com/2013/04/02/pacific-rim-tales-from-year-zero-prequel-graphic-novel-june/

Cytat:This past weekend at WonderCon 2013, Guillermo del Toro announced a graphic novel prequel to his upcoming mech vs. kaiju blockbuster, Pacific Rim. Dubbed Pacific Rim: Tales From Year Zero, the 112-page hardcover will feature a story by PR screenwriter Travis Beacham, art by Sean Chen, Yvel Guichet, and Pericles Junior, inks by Steve Bird and Mark McKenna, and a cover by Alex Ross.

From the Pacific Rim: Tales From Year Zero solicitation info:

Don't miss this exciting sci-fi prequel graphic novel of the highly anticipated Warner Bros. & Legendary motion picture, Pacific Rim directed by Guillermo del Toro! Chronicling the very first time Earth is menaced by incredible monsters known as Kaiju, these inhuman beasts rise from the ocean depths and threaten to extinguish all mankind! Witness the race to develop massive robot fighting machines called Jaegers, each one controlled simultaneously by two pilots whose minds are locked in a neural bridge. This action-packed tale features many of the key characters from the film as we follow them in their early careers.

Tales From Year Zero is set to arrive in stores and online on June 5, roughly a month before Pacific Rim's July 11 theatrical debut.

[Obrazek: pacificrimyearzero.jpg]
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Takie gdybanie nerdowskie:

http://www.pacificrim-movie.net/news/690

[Obrazek: 68]

Odpowiedz
Nikt chyba nie wrzucił jeszcze: techniki walki joksów.

Potwierdzono jeszcze, że nowy trailer będzie wyświetlany 15-16 kwietnia na jakimś festiwalu, ploty mówią, że pojawi się w necie zaraz po nim lub pod koniec kwietnia.

EDIT: skany z lutowego Empire:
link1
link2
link3

Panorama głowy Cyganki jest superaśna:)
Red, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Aug 2012.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon