Pacific Rim (2013-2018)
Myślałem, że nie chcę już oglądać trailerów i zdjęć, a ciągle nie mam dosyć:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10102394898560906&set=vb.175282252538080&type=2&theater

nowe sceny + cała przemowa Elby :)

Odpowiedz
Ja jebie przestańcie, bo mi płynów zbraknie:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
ARGGHHHHH Czemu ja sobie to wciąż robię...

Myślicie, że można się zafapić na śmierć? Chciałbym dożyć premiery filmu, nawet jeśli widziałem już chyba z połowę na tych trailerach.

Odpowiedz
Cytat:Myślicie, że można się zafapić na śmierć?
Można, nie oglądałeś "Clerks"? :)

Ja już jakiś czas temu odpuściłem sobie oglądanie wszystkiego, co związane z tym filmem. Wolę się spuszczać już w trakcie seansu :)

Odpowiedz
(25-06-2013, 10:40)Craven napisał(a): Myślicie, że można się zafapić na śmierć?
Odpaść Ci może co najwyżej :) Ja, podobnie jak Nawrocki już niczego nie oglądam, ale foteczki obczajam.

Odpowiedz
[Obrazek: too-much-fapping-23884.jpg]

Ja też sobie daję na wstrzymanie. Co najwyżej będę fotki obczajał i postaram się powoli zminimalizować fapowanie. To sytuacja podobna z rzucaniem palenia. Ale filmików już nie oglądam, tak samo na dniach ma się ukazać soundtrack. Z nim też poczekam do premiery filmu.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Od jakiegoś czasu nie oglądam już niczego związanego z tym filmem, ale soundtracku chętnie posłucham przed premierą, odbiór muzyki w filmie mam zawsze lepszy gdy ją wcześniej znam.

Odpowiedz
To akurat przeciwnie do mnie, ale jak ktoś jest zainteresowany, to tutaj może odsłuchać w całości tytułowy track:

http://www.rollingstone.com/music/news/tom-morello-marches-with-ramin-djawadi-on-pacific-rim-song-premiere-20130624

"When they asked me to put some giant robot riffs and screaming underwater monster licks on the film score, I was all in,"
Tom Morello
#istandbydaenerys

Odpowiedz
"Driving with the top down", anyone?

Odpowiedz
Od 2:49 to po prostu klasyczny Morello. Brzmi super. Zastanawiam się jak przez 6 lat od reaktywacji RATM może się tak opierdzielać i nie wydać w końcu nowej płyty. :P
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Fuckin' beautiful :)

Odpowiedz
Hm, podobieństwem bym się nie dziwił, wszak ten sam kompozytor. Ale temat z "Pacific Rim" na razie podoba mi się bardziej. Jest bardziej melodyjny i wydaje mi się lepiej dopracowany. I co najważniejsze ten kawałek zostaje w pamięci, a to ważne przy dobrych tematach.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Jak dla mnie to uboższy Iron Man 1. Ale te 30 sekundowe snippety które pojawiły się wcześniej zupełnie nie robiły takiego wrażenia, więc jestem dobrej myśli. 17 dni... Może pojutrze głód jakoś zaspokoi Europa Report.

Odpowiedz
A ja powiem, że jest ok. Sympatyczny temat, ale jakoś szczególnie się nie wyróżnia, myślałem, że Morello gwałcący swoją gitarę będzie mocniej zaakcentowany. Raczej nie wpadnie w moje ucho tak jak gitarowe motywy z "X-Men: First Class".

Odpowiedz
Spocik:
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
nie mam już płynu w kręgosłupie ;)

Odpowiedz
Ależ to jest dobre.
Zasługuje na 200-milionowe otwarcie:)

Odpowiedz
BoxOffice.com nadal upiera się przy 55 mln$ na otwarcie i nie zdziwcie się jeśli tak będzie. Sam za nic w świecie nie wiem jak typować ten film, z jednej strony może zostać wyśmianym a z drugiej przejąć finansową pałeczkę po Transformersach i zepchnąć w cień reaktywację tej serii.

Odpowiedz
Myślę, że otwarcie będzie dobre albo bardzo dobre, ale film będzie grzmiał na szczycie box office przez kilka tygodni zaliczając malutkie spadki.

Tekścior z komiksu prequelowego, fajną postać dostał Elba:
"I've never believed in the End Times. We are mankind. Our footprints are on the moon. When the last trumpet sounds and the Beast rises from the pit — we will kill it."

Odpowiedz
Nie ma na to szans, 26 lipca wchodzi The Wolverine :) Tak tylko studzę oczekiwania, bo zaraz będzie o "głupich Amerykanach", a to strasznie ryzykowny projekt, który choćby w naszym kraju raczej odniesie porażkę. W kraju gdzie Man of Steel ma w weekend 55 tys widzów na 197 kopiach.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon