Pixar Animation Studios
[Obrazek: CPe_KVTVEAQDRRc.jpg]

Odpowiedz
Dalej mi się podoba i do desingu dinusiów powoli się przyzwyczajam. Plus ten film to chyba całkiem niedługo się pojawi. Dwa oryginalne Pixary w ciągu roku - nice. :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
W tym trailerze nie ma niczego co świadczyłoby o tym, że to film uznanego studia filmowego, a nie jakaś randomowa animacja z dinozaurami dla dzieci, ja na pewno odpuszczam, chyba że jakimś cudem będzie dostawać lepsze oceny od Inside Out.

Odpowiedz
Po prostu trzeba zaakceptować design dinusiów i ja to chyba rozumiem. Przy Dinozaurze Disneya, właśnie design gadów był super realistyczny i jednak gdzieś ta animacja zatraciła coś z disneyowskiej bajkowości i magii. Tutaj widać bajkowe dinusie w realistycznym otoczeniu. To może być coś ciekawego, plus dinozaur z głosem Sama Elliota. Ja tam czekam.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Tyle znakomitych animacji, a Pixar daje sequel tego. Dodatkowo o jednej z najbardziej wkurzających postaci w swojej historii. Meh. A w produkcji już Auta 3.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Nawet nie chce mi się oglądać zwiastuna tego czegoś, bo od razu się wkurzę. Gdy ostatnio próbowałem powtórzyć "Gdzie jest Nemo?" to musiałem wyłączyć film, gdy pojawiła się Dory. Nieznośna to postać.
Maciek Niedźwiedzki, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Sep 2013.

Odpowiedz
A skończy się jak KacVegas i okaże się, że Dory śpi na dachu albo coś.

Odpowiedz
Teaser - nic specjalnego. Ale cieszę się na sequel, bo to dobra okazja do powtórki Nemo, którego widziałem tylko dwa razy, ostatnio z 9-10 lat temu.

Odpowiedz
83% na RT i 75 na metacritic, więc o poziomi Inside Out raczej nie ma mowy.

Odpowiedz
^
[Obrazek: mj-laughing.gif]

Dzięki, uśmiałem się.

Inside Out ma 98% i oceny w okolicach 9.0, przez co jest jednym z najbardziej przereklamowanych filmów roku.

A tak w ogóle to dinozaur ma swój temat.

Odpowiedz
Inside Out to kawał dobrego kina i opinia chłopca wychowanego na filmach komiksowych tego nie zmieni. Co do osobnego tematu to nie zauważyłem.

Odpowiedz
http://www.hollywoodreporter.com/news/incredibles-2-moves-up-summer-2018-toy-story-4-pushed-2019-941475

Super informacja! :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
**ujowa informacja, która popsuła mi wieczór. :( To już drugi rok obsuwy w premierze TS4, które jest obecnie jedyną animacją na jaką czekam. :/ Iniemamocni 2 są potrzebni jak siódma i dalsze części Gwiezdnych wojen. :P

Odpowiedz
Super informacją to byłaby kasacja tego zbędnego projektu.

Odpowiedz
Szlag by to trafił... 3 lata czekania na nowe "Toy Story".
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Akurat "Iniemamocni" dużo bardziej zasługują na kolejną część bo wiadomo, że filmy superbohaterskie można tłuc bez końca. Natomiast "Toy story" świetnie się sprawdza jako trylogia, z bardzo odpowiednim zakończeniem i teraz każdy sequel będzie wyglądał jak przypięty na siłę.

Odpowiedz
O wiele bardziej czekam na Iniemamocnych niż na Toy Story 4, ta seria mogłaby już na dobre się zakończyć, nie lubię jej szczerze mówiąc, nie rozumiem jej fenomenu, za to Iniemamocni są zajebiści i zasługują na dobry sequel.

Odpowiedz
(26-10-2016, 22:25)Mierzwiak napisał(a): Super informacją to byłaby kasacja tego zbędnego projektu.

TS4 jak mniemam? Czy jednak "Iniemamocni 2"?

PS. Jak widzę, że jednak ktoś tu czeka na TS4.... Okej.

Odpowiedz
(27-10-2016, 11:23)OGPUEE napisał(a): TS4 jak mniemam? Czy jednak "Iniemamocni 2?
Oczywiście TS4, choć przy całym moim uwielbieniu dla Iniemamocnych ich kontynuacji chyba też bym nie chciał. Dawny poziom jest już dla Pixara nieosiągalny, minęła ponad dekada i w obliczu MCU i całej reszty nie bardzo wiem co ten film mógłby zaproponować poza, wiadomo, byciem wizualnym majstersztykiem.

Odpowiedz
O ile ogólnie nie trawię idei prequelów, to jednak myślę, że "Incredibles" mające miejsce w złotej erze herosów mógłby fajnie się wyróżniać na tle współczesnych produkcji super-hero.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon