Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Predator
(30-09-2023, 16:32)marsgrey21 napisał(a): Specjalnie odpaliłem oryginał/oryginał, jest statek na początku, żaden fejk.

No jest faktycznie. Ale teraz to zgłupłem, bo tyle razy film widziałem, a kompletnie nie miałem tej sceny zarejestrowanej. Może dlatego, że jest po prostu zbędna - tak samo jak w Cosiu to jedyny element do wyjebania w kosmos.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Chwila moment... Ty myślałeś, że fejkiem jest to intro z lecącym statkiem, a nie że fejkiem jest historia o uciętej wersji u ruskich???

AHAHAHAH jprdl. Jeszcze chyba żaden komentarz odnośnie żadnego filmu tutaj na forum mnie tak nie rozjebał.

Odpowiedz
yyyy... Mefisto, tłumacz się...

Odpowiedz
(01-10-2023, 07:42)Derelict Machine napisał(a): Chwila moment... Ty myślałeś, że fejkiem jest to intro z lecącym statkiem, a nie że fejkiem jest historia o uciętej wersji u ruskich???

Both.

(01-10-2023, 11:56)Gieferg napisał(a): yyyy... Mefisto, tłumacz się...

Nie startuję w wyborach, więc nie muszę.
A serio, na VHS na bank tego nie było - może były kiepawo zgrane, nie wiem i teraz tego nie sprawdzę. Współcześnie ostatnio widziałem Predka w ubiegłym roku i no po prostu nie zapisały mi się te sekundy w pamięci (albo je wyparłem). A może to początki alzhaimera ¯\_(ツ)_/¯
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Tez mi się wydaje ze gdy widziałem to pierwszy raz w zamierzchłych czasach to bez intra.. Ale może po prostu wpadłem już po tym jak kumpel odpalił kasetę co się przecież nieraz zdarzało :p

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Za taki content kocham internet :)

Odpowiedz
Bez kitu, kto by pomyślał, że błoto jednak daje radę ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Czyli ten film to dokument?
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
(05-11-2023, 23:55)slepy51 napisał(a): Bez kitu, kto by pomyślał, że błoto jednak daje radę ;)

No właśnie, chciałbym się dowiedzieć, co powoduje, że to działa. Ktoś w komentarzach napisał, że na planie preda robili takie same eksperymenty i że obraz z termowizji preda jest prawdziwy. Nie wiem, czy to prawda.

Odpowiedz
Tak się kiedyś kręciło filmy. Kiedyś filmy o kosmitach były tak dobre, że nawet po 36 latach nie da się ich zdebunkować.

Odpowiedz
Za rzadko piszesz tu i mnie to wkurwia
.

Odpowiedz
Jeszcze tu wrócę. Teraz chatę wykańczam i mam tylko czas na rasistowskie wpisy na X.

Odpowiedz
Wspieram Cię i nigdy nie zapominam
.

Odpowiedz
Ekstra materiał :) Predator najrealistyczniejszym filmem science-fiction w historii?
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ha, bez kitu:

https://www.instagram.com/reel/C_Lz8lHPIrB/?igsh=Y3RsYzYza29pMDFw
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Odpowiedz
Cytat:“At San Diego Comic-Con today, Predator franchise filmmaker Dan Trachtenberg announced that a new cut of the animated Hulu movie, Predator: Killer of Killers, is debuting tonight and it has a an epilogue scene showing the characters of Arnold Schwarzenegger’s Dutch character from the original 1987 movie, as well as Danny Glover’s character.”
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Od Dutcha i Harrigana to niech się ten partacz lepiej odpierdoli.

Odpowiedz
Jw.

W ogole jaki CYRK: nowa wersja gównianej animacji sprzed 2ch miesiecy. Jakby to bylo jakies wybitne dzielo, dostajace "wersje rezyserską". I jakby nie mogli dac tego wczesniej.

Wkurwia mnie ten pajac.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon