Predators (Robert Rodriguez)
warczący Christian Bale czy ta śliczna lasia udająca twardą bitch byli dobrze dobrani? Tak tylko pytam.

Jeździcie po Brodym, a on tu już chyba najlepszy z całej ferajny.

Odpowiedz
Dopóki Brody nie zrobi sobie plastyki brwi , nie może grać ostrych matkoj...ów. On zawse wyglada jakby miał za chwile płakać.

Dajcie spokój. To wyglada gorzej niz sie spodziewałem :roll: . Wlasciwie to przeczytaniu tego starego skrytptu i informacji , ze na nim oprze sie film... :roll:

Mogliby zrobic film w stylu Batman vs Predator 1. Bez Batmana. Bylby prze klimat.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Brody wygląda jakby miał się rozpłakać i jakby miał wykłóć widzowi oko swoim nosem

Albertino napisał(a):Jeździcie po Brodym, a on tu już chyba najlepszy z całej ferajny.

TrejoTrejoTrejo i szybko zginie wiec bedzie mial najmniej do czynienia z tym gównem :D

Odpowiedz
Danus napisał(a):Ok, wypowiem się co do trailera. Kolejna rzecz która potwierdza, że to będzie rzecz śmiechowa. Przez cały seans w kinie będę się śmiał. Film będzie beznadziejny, ale do kina pójdę.
Idę oglądać po raz kolejny pierwszego Predatora.
Ale ty to samo miałeś z Transami od Baya, nie? :-)

[Obrazek: normalteaser49.jpg]

5-10-15 - zaraz się zacznie, zaraz się zacznie... :lol:
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Powyższy screen dowodzi niezwykłego poczucia humoru Predatorów przy absolutnym braku profesjonalizmu, jaki był dotąd znakiem firmowym tych łowców. Pytam: dlaczego zamiast wycelować w każdego z członków drużyny, wszyscy celują w jedną pierdółkę?
https://the-twilight-area.com/ - strona poświęcona serialowi "The Twilight Zone"
http://www.strefamrokupodcast.pl/ - podcast o "Strefie Mroku"
https://readersinitiative.podbean.com/ - podcast o literaturze wszech treści

Odpowiedz
Coś mi mówi że w tej scenie będzie tylko jeden celowniczek a reszta została dodana na potrzeby trailera.

Odpowiedz
slepy51 napisał(a):le ty to samo miałeś z Transami od Baya, nie? :-)
Jakbyś zgadł.
BezcelowyAlbatros napisał(a):wszyscy celują w jedną pierdółkę?
To nie jest taka pierdółka. To przecież największy badass tego filmu. Czyż nie tak? :razz:
Mierzwiak napisał(a):Coś mi mówi że w tej scenie będzie tylko jeden celowniczek a reszta została dodana na potrzeby trailera.
A mi się wydaje, że w filmie bedzie tyle samo celowników. Po to by była cool scena gdy badass odskoczy w ostatniej chwili.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Po zobaczeniu tego klatka po klatce już wiem że będą ;)

Powiedzcie mi że Fiszburn nie będzie nosić hełmu z maską Predatora...
[Obrazek: predatorstrl1031810wmvh.jpg]

...a jednak będzie!
[Obrazek: predatorstrl1031810wmvh.jpg]

Odpowiedz
slepy51 napisał(a):5-10-15 - zaraz się zacznie, zaraz się zacznie... :lol:

no prosze, jak się ładnie ułożyły punkciki laserowych celowników. każdy predator wybrał sobie miejsce na ciele brody'ego, w które wyceluje: jeden czoło, drugi lewe ramię, trzeci - prawe, czwarty - splot słoneczny, piąty - lewego suta, szósty - prawego, a siódmy chyba nawet nie trafi porządnie, bo wybrał dziwne miejsce - kołnierz koszuli.

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Powiedzcie mi że Fiszburn nie będzie nosić hełmu z maską Predatora...

Szyszak + maska predatora.. co on jest kurwa MacGyver?

Odpowiedz
Craven napisał(a):TrejoTrejoTrejo

ano racja

jak to obejrzałem drugi raz to dochodzę do wniosku, że chyba rzeczywiście będzie żałosne, a liczyłem na okolice 3-4/10 ;(

Odpowiedz
to tak na prawdę jeden predator celuje z 15 działek

Odpowiedz
po drugim obejrzeniu trailera muszę się zgodzić z Albertino - Brody rzeczywiście wypada najlepiej z tej całej bezmózgiej hołoty. jakoś tak najbardziej poważnie i naturalnie.

Odpowiedz
W końcu nie dostał Oskara za jaja. Ale i tak nie pasuje do tego filmu, a cały projekt to jedna, wielka pomyłka.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
slepy51 napisał(a):5-10-15 - zaraz się zacznie, zaraz się zacznie...

Fajnie by było, ale nie będzie tak, że kamera trochę się oddala i wszystkie Predy naraz w niego jebną, rozczłonkowując ciało Brody'ego, który w tej scenie nawet trochę Chhristiana Bale'a przypomina. Prawdopodobnie wyjdzie tak, że fajnie, że mało green screena, że niedużo CGI, a ze scenariuszem się nie postarano, bo ewidentnie to pokazali na zwiastunie, że bazuje na one-linerach. A gdzieś czytałem, że to nie jest planeta Predatorów, tylko planeta po prostu podobna do Ziemi, czy gdzieś jest potwierdzone, że dom Predatorów?
Demokracja: Bóg, który zawiódł

Odpowiedz
Im częściej oglądam ten zwiastun tym mniejszą mam ochotę zobaczyć ten film :/ te 2 minuty są zupełnie nijakie i teraz są dwa warianty:

a. albo nauczyli się robić dobre zwiastuny, tzn. takie, które nie pokazują najlepszych scen,
b. albo film będzie do dupy i zostanie zmarnowany wielki potencjał tej postaci :/

Mierzwiak bardzo dobra analiza, trochę w stylu Jacka Gmocha, ale ok ;)

Odpowiedz
slepy51 napisał(a):[Obrazek

5-10-15 - zaraz się zacznie, zaraz się zacznie... :lol:

A idź to nawet nie jest śmieszne :razz: :wink: Kiedy zobaczyłem tę scenę to już zupełnie zwątpiłemw ten film. I od razu naszło mnie pewne dziwne skojarzenie efekciarskości: A mianowicie Matrix i Neo zatrzymujący dłonią pociski. Plus Matrix: Reaktywacja i Neo zatrzymująca dłonią całą serię z karabinów. Tak też pewnie sobie twórcy pomyśleli: "Hm, fajnie w jedynce wyglądał ten celownik. To my zrobimy jeszcze fajniej i damy dwadzieśćia :razz: ".
A w ogóle to mam mniemać, że w tej scenie Adrien Brody zginie, skoro został namierzony?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
A ja wiem :)

Odpowiedz
Wybaczcie jakość:

Matrix:
[Obrazek: matrixbulletsfu0.jpg]

Matrix: Reloaded:
[Obrazek: neo_reloaded.jpg]

a teraz:

Predator (sorry za jakość):
[Obrazek: predator-mac-1.jpg]

Predators:
[Obrazek: normalteaser49.jpg]
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Myślę że Phil i tak nie zrozumie analogii ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości