25-03-2010, 18:30
|
Predators (Robert Rodriguez)
|
|
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
http://www.fangoria.com/index.php?option=com_content&view=article&id=359:exclusive-days-among-the-predators&catid=36:demo-articles&Itemid=56
Tekst o pracy reżysera nad filmem, pojawia się także wzmianka o miescu akcji. Nie jest to planeta predatorów, tylo inna obca planeta.
koronex1989
27-03-2010, 09:33 koronex1989 napisał(a):Nie jest to planeta predatorów, tylo inna obca planeta. Ja tam nie jestem specjalistą i nie znam się tak na Predatorach, ani nie wiem co tam w ich głowach się kłębi, ale dla mnie to trochę bez sensu. Porywają ludzi z Ziemi, następnie transportują na jakąś inną planetę, która w sumie po zwiastunie Ziemi jest bliska. aby tam na nich polować. Gdybym ja był Predatorem to polowałbym sobie na Ziemi, zamiast tyle zachodu robić. Oczywiście to jest moje rozumowanie i możliwe, że się nie znam. :???: 28-03-2010, 22:51
W sumie to samo możesz powiedzieć o ZOO. Po co wywozić zwierzęta z Afryki, skoro można pojechać i zobaczyć je w naturalnym środowisku? A może jest kasta biednych predatorów, których nie stać na paliwo na Ziemię, i kupują tanie bilety na polowanie na planecie bliższej Predatorlandii?:)
29-03-2010, 06:41
A czy w ZOO masz możliwość polowania na te zwierzęta? Skoro biedne Predki nie mają na paliwo na Ziemię, jak spłacają tych, co mieli kasę na podróż? :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 29-03-2010, 07:11
Też tego nie kapuję. Przechwycili ludków z Ziemi i wrzucili na swoją planetę by znowu ich przechwycać? Niezłe... A może potem jak znowu ich złapią to jak wędkarze niektórzy wypuszczają swoje ofiary i znowu polują? :grin:
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.
29-03-2010, 10:48
Na upartego można uzasadnić tak, że na tamtej planecie nie przyleci po nich ratunek, nie ma tam GPSa a predatorzy nie pozostawią śladów.
29-03-2010, 10:50
Gdyby predom zależało na tym, żeby nie przeszkadzali im inni ludzie, to chyba nie wpieprzaliby się w sam środek L.A.
29-03-2010, 17:23
A to już można wytłumaczyć inaczej. Tamten Predator to mógł być jakiś samotny łowca lub jakiś wygnaniec, który na własną rękę samotnie tułał się po kosmosie w poszukiwaniu światów idealnych do polowania.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 29-03-2010, 17:30 Craven napisał(a):Dokładnie. W Polsce np. niektórzy polują na łosie w środku miasta. Łosia to ja jeszcze w środku miasta nie widziałem :wink: Ale co do tej łapanki ludzi to dalej uważam to za mało logiczny motyw :???: Mnie się wydawało, że Predatory lubią sytuacje ekstremalne, adrenalinę itd. A tak to w sumie wyłapują bezbronnych ludzi, a potem sobie w dogodnych dla nich warunkach polować. Jak dla mnie, choć nie jestem Predatorem, to nuuuda. To już większa frajda i przypływ adrenaliny gwarantuje polowanie na terytorium ofiary. Tak sądzę, choć nigdy sam nie polowałem. Cytat:Skoro biedne Predki nie mają na paliwo na Ziemię, jak spłacają tych, co mieli kasę na podróż? :) A no właśnie "paliwo"! To całe rozwiązanie jest bardzo nieekonomiczne. Podróż na Ziemię, potem z Ziemii na inną planetę, a potem jeszcze podróż powrotna. Dobra tutaj to już się doszukuję :wink: 29-03-2010, 18:53
31 marca odbywał się chat z Rodriquezem. Informacje w linku poniżej:
http://www.avpgalaxy.net/2010/04/01/robert-rodriguez-chat-summary/
koronex1989
03-04-2010, 13:09
Słyszałem coś. To ma być nowy film o Predatorach ?
Godzilla jest w każdym z nas...
03-04-2010, 19:26 Wolf01 napisał(a):Słyszałem coś. To ma być nowy film o Predatorach ? zostałeś źle poinformowany. to ma być nowy film o Godzilli, która jest w każdym z nas i tylko czeka na dogodny moment, żeby się ujawnić:) 03-04-2010, 21:19 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |