Quentin Tarantino
Odczep się od Mentala. He dindu nuffin' ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
To taki dobry chłopiec :)

Odpowiedz
To szokujące odkrycie stawia pod znakiem zapytania wszystkie artykuły Mentala napisane na podstawie amerykańskich opracowań naukowych.
Trakt.tv | Letterboxd | Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!

Odpowiedz
Czarni tak na prawdę nie zabijają bialych tylko Mental nie umie w angielski i pomylił strony konfliktu, róbcie screeny

Odpowiedz
Celowo zrobiłem ten błąd, żebyście teraz sprawdzili całego mojego bloga i wszystkie źródła. Dzięki temu zostaniecie zindoktrynowani i dołączycie do poznańskiego oddziału KKK. Od początku tak to zaplanowałem.

Odpowiedz
Co to za oddział co liczy jednego członka? ;)

Odpowiedz
Ale za to jakiego CZŁONKA!!!
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Corn napisał(a):Co to za oddział co liczy jednego członka? ;)

W tym oddziale są kelnerzy, cukiernicy, taksówkarze i doradcy kredytowi. Jesteśmy jak Tyler Durden i jego podziemny krąg. The first rule of KKK is you do not talk about KKK ;)

Odpowiedz
(02-07-2021, 23:20)Dr Strangelove napisał(a): Ale za to jakiego CZŁONKA!!!

Kutas Wielgus?

Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(02-07-2021, 23:24)Mental napisał(a):
Corn napisał(a):Co to za oddział co liczy jednego członka? ;)

W tym oddziale są kelnerzy, cukiernicy, taksówkarze i doradcy kredytowi. Jesteśmy jak Tyler Durden i jego podziemny krąg. The first rule of KKK is you do not talk about KKK ;)

Skąd ty znajdujesz czas na te wszystkie etaty?

Odpowiedz
Obejrzałem "Utajoną furię" z Czakiem Norrisem (film polecał Tarantino u Rogana). Taka tam ramotka, próbująca udawać slasher. Bezboleśnie weszła, ale zapomniałem już, jak bardzo QT ma posrany gust, bo żeby uważać to coś za jakiś super film, to trzeba mieć nierówno pod sufitem :) Na plus: fajna Toni Kalem i jej cycunie.

Odpowiedz
Imo najlepszy materiał o twórczości/filmach Tarantino, jaki kiedykolwiek nakręcono. Poziom szczegółów riserczu miażdży łeb:

Odpowiedz
Ten genialny dokument przekonał mnie, że Tarantino naprawde kocha kino. W sensie że dałby sie za nie pochlastac. I w sumie bardzo spoko z niego gosc. Jego historia jest najlepszym dowodem na to, ze sukces w tej branzy jest wypadkowa talentu i spotkania na swojej drodze odpowiednich ludzi w odpowiednim czasie. Mozesz miec talent, ale jak nie spikniesz sie z odpowiednia ekipa, to nic nie osiągniesz. I odwrotnie - mozesz poruszac sie w gronie odpowiednich ludzi, ale jak masz dwie lewe, to z nic nie wyczarujesz. Wyjatkiem jest moze Patryk Vega, który nie umie kręcic filmow, a zarabia miliony na kreceniu filmow.

Odpowiedz
Od 7 sekundy - pierwszy raz zgadzam się z Tarantino w 100% w kwestii filmowych wyborów. "Blow Out" Briana De Palmy jest mistrzostwem świata (realizacja i fabuła), natomiast rola Travolty 10/10. Może nie jedna z najlepszych w historii kina, ale i tak pokłony do ziemi.

Odpowiedz
Aż sobie nadrobię Blow-Out

Odpowiedz
Koniecznie. Niesamowity film z niesamowicie gorzkim i sarkastycznym finałem. Dawno nie widziałem niczego tak okrutnie sarkastycznego jak ostatnia scena.

Odpowiedz
No to jeden z tych remake’ów, które biorą super pomysł totalnie niewykorzystany przez oryginał i wyciskają z niego maksimum

Odpowiedz
Nie wiedziałem, że to jest remake.

Odpowiedz
Taki z tego remake Powiększenia jak z Dressed to Kill remake Psychozy, a z Body Double remake Zawrotu Głowy.

Odpowiedz
Tarantino robi serial w przyszłym roku!

https://variety.com/2022/tv/news/quentin-tarantino-tv-series-plans-cinema-speculation-1235435184/

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości