Resident Evil (seria)
Każdy Resident ma, bo te gry są rozplanowywane na kilka przejść pod rząd. Eh, Szamar, ty i te twoje „coś mnie się wydaje i ledwo coś tam kojarzę, więc pospieram się z osobą co jest na bieżąco z tematem” :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Akurat w przypadku klasycznej "czwórki" nie dziwię się Shamarowi - mi pierwsze przejście zajęło spokojnie ponad 10 godzin. W zestawieniu z poprzednimi odsłonami była to najdłuższa gra.

A remake to jakiś kosmos. Zostały mi ze dwa rozdziały do końca i ilość pracy i serca jaka została włożona w tę próbę (moim zdaniem pomyślną) przebicia oryginału jest imponująca. Może jak ukończę główną kampanię, to wypowiem się szerzej, ale ode mnie już teraz maksymalna nota.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church

Odpowiedz
Ja dopiero zacząłem w weekend, tylko dlatego, że słyszałem że więcej tam akcji niż horroru i faktycznie, mi taka mieszanka pasuje. Ogólnie w horrory nie gram ale ten tak gładko wchodzi że fajnie się gra. Fanem RE nigdy nie byłem ale IMO bardzo dobra produkcja.

Odpowiedz
(03-04-2023, 13:41)Hitch napisał(a): Każdy Resident ma, bo te gry są rozplanowywane na kilka przejść pod rząd. Eh, Szamar, ty i te twoje „coś mnie się wydaje i ledwo coś tam kojarzę, więc pospieram się z osobą co jest na bieżąco z tematem” :)

Gralem w to lata temu ale na pewno nie zajelo mi to kilku godzin. To nie byla latwa gra.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
No cóż, jak to mówi młodzież: git gud.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Mikey Madison gwiazdą noweg RE? :)

https://sffgazette.com/sci_fi/movies/anoras-mikey-madison-reportedly-being-eyed-for-resident-evil-lead-role-a8762
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Pokazali trochę gameplayu nowego Residenta:

The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
https://bloody-disgusting.com/movie/3946019/official-synopsis-revealed-for-zach-creggers-resident-evil-movie/
Tymczasem koleś od Weapons bierze się za filmowego Residenta i zamiast Leona, Jill czy Claire będzie
Cytat:Bryan, a medical courier who unwittingly finds himself in a nonstop race for survival as one fateful, horrifying night collapses around him in chaos.
XD

Odpowiedz
Nie bierze się. Ten film już powstał i miał nawet pokazy testowe (pozytywny, a jakże, odbiór). Premiera we wrześniu.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon