01-07-2022, 22:56
|
Rocky / Creed
|
|
28-07-2022, 21:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-07-2022, 21:06 przez Gieferg.)
W przypadku Drago jest o wiele więcej prawdziwego dramatu, a nie jak w Creedzie (bo tato był bokserem, ja też chcę, bo praca za biurkiem nie dla mnie), zawsze mnie to gryzło, bo u Rocky'ego było wiadomo, że on nie potrafi niczego innego i robił to co musiał by zawalczyć o siebie. Drago może przywrócić tą serię na odpowiednie tory.
28-07-2022, 21:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-07-2022, 21:29 przez marsgrey21.)
Spin-off o przybranym dziecku Dragów? Bosze.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 29-07-2022, 00:43
Uważam, że przybrany bo niepodobny do żadnego z rodziców..
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 29-07-2022, 10:52
Sly ciśnie po producentach i krytykuje pomysł na spin-off o Drago.
https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/sylvester-stallone-drago-spinoff-rocky-dispute-1235189756/
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
01-08-2022, 08:52
Z całym szacunkiem dla Sly, ale chuj mu do tego? Chcą to niech robią. Ludzie dzięki temu pracę będą mieć. Ale nie, bo pan gwiazda uważa inaczej. Co jest kurwa? Będziecie klaskać ukochanemu aktorowi nawet jak jawnie się kompromituje?
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem
01-08-2022, 09:49
Jak to co? To on jest ojcem tej serii. Tylko czemu nie ma do niej praw? Sprzedał? Bo to już druga sytuacja. Do "Expandables" też nie ma.
Dobra. Doczytalem, że nie ma żadnych praw
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 01-08-2022, 11:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-08-2022, 11:55 przez shamar.)
Gość jest ojcem cyklu, napisał i wyreżyserował lwia część serii, nie wspominając już o tym, że to on grał Rocky'ego. Innymi słowy, seria o Rockym bez Stallona to żart.
Myślę, że w tym przypadku, Sly ma pełne prawo cisnąć po tym wszystkim.
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau
01-08-2022, 13:29
Sly jest stary i ma wszystko czego może zapragnąć, wygląda, że ma jakiś osobisty problem z tym gościem, brak tutaj kontekstu, pisał, że zniszczył wielu ludziom życie, ale nie napisał niczego dokładnego.
Jedno jest pewne, to on mu dał start. 01-08-2022, 13:37
Cholerna szkoda i przykro się to czyta. Nie wiem, co po Creedzie 2 zostało jeszcze do powiedzenia w sprawie Drago i jego syna, ale to chyba nie ma znaczenia. Creed skończy się po trójce, ale jeszcze może da się wycisnąć ostatnie soki z tej niegdyś wielkiej serii póki można. A już naprawdę niewiele można. Wszystkie studia szukają jakichkolwiek popularnych serii filmowych by przetworzyć je w korpo fabryce w filmowe uniwersa, ale z Rockim się spóźnili. To im zostało szukanie jakichkolwiek postaci pobocznych. Czekam na spin off o tych gościach-grajkach z drugiej części. Chociaż jednego z nich zagrał bral Sly'a to chyba nic z tego. Przy całej mojej ambiwalencji do tych nowych Creedów (z jednym wyjątkiem właśnie wątkiem Drago i syna) myślałem, że już niech zrobią tę trzecią cześć i będzie spokój na amen i nawet myślałem, czy nie zaangażują w to Mr. T a tu takie brudy wychodzą.
"The next day, Stallone posted a message that named Winkler and said, in part, 'Return my rights, bloodsuckers!' He also referenced Lundgren in the post by writing, 'Dolph, why? Not a phone call?'" Trochę śmieszne to, ale serce pęka. Jeszcze wspomną, że Rocky zmarł by zrobić mu na złość. 01-08-2022, 15:28
Śmieszne będzie jak uśmiercą Rocky'ego w którejś z nich.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 01-08-2022, 15:44 Cytat:Z całym szacunkiem dla Sly, ale kurcze pieczone mu do tego? Chcą to niech robią. Sam spin off mu pewnie powiewa, ale podejrzewam że wszystko się odbyło bez jego wiedzy i nie dostanie nawet tytułu producenta, a co za tym idzie, pieniążków z tego płynących. I tu go świerzbi. Więc trochę go w chuja robią. Cytat: To im zostało szukanie jakichkolwiek postaci pobocznych. Czekam na spin off o tych gościach-grajkach z drugiej części. Hehe. "Mickey: A Rocky Story", "Yo, Adrian!", "Lang: Clubbin' Time", "Adonis Creed", "Apollo: A Creed Story", "Thunderlips: The Ultimate Male", "Son of the Machine Gunn", "The Rocky". Można to ciągnąć w nieskończoność :P 01-08-2022, 16:41
Dostać coś dostanie, jako autor należy mu się jakiś procent, chociaż pewnie w filmowym środowisku zależy wszystko od tego co podpisał, prawa sam oddał, by ktoś inny sfinansowal Rocky'ego, tak to działa.
Gdybym był na jego miejscu, to już dawno zdjąłbym tupecik, zapuścił brodę, kupił Husky'ego i wędrował po górach nie matrwiąc się o hajs, Sly to wzór pod wieloma względami, ale nie wie kiedy odpuścić, stąd tupecik, botoks, gorzkie żale i jego własny "Ubreakable". 01-08-2022, 16:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-08-2022, 16:54 przez marsgrey21.)
No ale jednak ta seria to nie jest dzieło przypadku, które by sobie poradziło bez Stallone'a. Na dobre i na złe, facet jest jej architektem, więc walka o przynajmniej częściową kontrolę nad jej dalszym rozwojem jest zrozumiała.
Oczywiście to nie jest tak, ze mi jakoś typa szczególnie żal. Głodny spać nie chodzi, a i sam ma sporo za uszami. Ale ta cała ta sprawa dobrze pokazuje jaką bezduszną maszyną jest Hollywood. Brak sentymentów, liczą się tylko pieniądze i kontrola. 01-08-2022, 17:25 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Rocky Balboa | Predator895 | 83 | 18,255 |
20-12-2013, 16:24 Ostatni post: Mental |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |