Scream (1996-2011) reż. Wes Craven
Nie zapominajcie, że "Scream 3" zostal ocenzurowany i przepisany czesciowo.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Totalnie daremny film, dałbym 0/10 ale są dwie przyzwoite sceny śmierci, które choć durne i nie pasujące do serii to jednak przynajmniej jakoś się wyróżniają w tym morzu niczego. Nie wiem o jakim spoilerowym plusie pisał shamar ale ja nic takiego tu nie zauważyłem, dodam tylko, że tak koncertowe spierdolenie samograja jakim jest motyw z deep fake'ami wymaga niesamowitego talentu. Szkoda, że objawił się on tylko i wyłącznie w tej dziedzinie sztuki filmowej, każda inna tutaj leży, kwiczy i krzyczy (badum tss) - dobijcie mnie!
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Wyrzuci£em ten film z pamięci ale pewnie chodziło mi jak przywrócili, do życia, wiadomą postać. Że bylo to bardziej sensowne niż "duch-halucynacja". Nie to, żeby sam pomysł, że ta postać żyje* nie był naciągany. Bo był.
* Ponoć nakręcili takie zakonczenie ale wywalili.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon