01-10-2017, 01:36
|
South Park
|
|
Pierwsze dwa odcinki, były cienkie jak psi dyd ale ten ostatni nawet nawet. Może chłopaki jeszcze się rozkręcą do końca sezonu
01-10-2017, 10:39
Oglądałam na razie tylko pierwszy odc zaśmiałam się w sumie tylko pod koniec ale chociaż było sporo Randy'ego
01-10-2017, 12:23
Tak sobie rozpoczął się ten serial, ale ostatni był naprawdę dobry, gdzie wreszcie była większa koncentracja na dzieciakach niż na Randym. Plus motywy z komiksów zawsze dobrze wypadają.
13-10-2017, 22:18
A prawda li to, że SP był ostatnimi czasy pro-Hilary?
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 12-11-2017, 23:04
Sam sobie odpowiedz -
Edit: Żeby nie ograniczać się do spamowania linkami - każdemu się dostało (nawet panu Clintonowi). Jest taki angielski przymiotnik "biased". South Park stanowi dla mnie jeden z ostatnich garnizonów broniących się przed tym określeniem. 12-11-2017, 23:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2017, 23:11 przez Norton.)
Czyli - tak czy nie? Ten filmik już wcześniej widziałem i nie jest to żadna krytyka
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 13-11-2017, 01:33
Twórcy South Parka są libertarianami, więc nabijają się z lewicy i prawicy tak samo.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 13-11-2017, 09:53
Shamar - dostarczasz keki każdego dnia
Co do tego sezonu - zaczął się słabiutko, ale ostatni odcinek miał w sobie ducha klasycznych odcinków typu Casa Bonita, więc mam nadzieje, że forma wraca a nie jest to jedynie pojedynczy wypadek 13-11-2017, 11:19
21x09
Idealne podsumowanie tego co myślę o Netflixie. Jeden z najlepszych odcinków ostatnich lat. Edit: Tutaj to podsumowanie - 04-12-2017, 21:53
Wrócił kolejny sezon, są już dwa odcinki. Pierwszy jak dla mnie jest świetny, wszystko przez to, że jest dużo Randy'ego, a to od kilku sezonów moja ulubiona postać :) Brechtałem chyba z dwie minuty przy jego reakcji na przeprosiny Sharon - kochany pantoflarz. Drugi też jest całkiem spoko, ale dosyć oczywisty, niczym nie zaskakuje.
09-10-2018, 10:59
Nie mam już problemu ze sposobem, w jaki Matt i Trey aplikują "przesłanie" - walenie wprost przestało mi dawno przeszkadzać i traktuje je jako dodatek do komedii. A ta w tym sezonie stoi na najwyższym poziomie - Randy rzeczywiście jest bohaterem, uwielbiam tego debila (swoją drogą albo Matt ma coś z głosem, albo uznał, że papa Marsh ma być bardziej przymulony, na modłę ojczulków-debili z amerykańskich sitcomów, albo mam coś ze słuchem, niemniej zdaje mi się, że Randy brzmi trochę inaczej). Szkoda tylko trochę, że dzieciaki wciąż nie dostają za dużo czasu ekranowego - nawet Cartman przemyka gdzieś na drugim planie.
20-10-2018, 04:39
Tylko, że Randy'emu głosu użycza Trey Parker :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 20-10-2018, 19:17 (09-10-2018, 10:59)simek napisał(a): Wrócił kolejny sezon, są już dwa odcinki. Pierwszy jak dla mnie jest świetny, wszystko przez to, że jest dużo Randy'ego, a to od kilku sezonów moja ulubiona postać :) Brechtałem chyba z dwie minuty przy jego reakcji na przeprosiny Sharon - kochany pantoflarz. Drugi też jest całkiem spoko, ale dosyć oczywisty, niczym nie zaskakuje. jak na razie najzabawniejsza scena w tym sezonie :) 20-10-2018, 21:18 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |