Spectre (2015) reż. Sam Mendes
(25-09-2015, 10:50)Corn napisał(a): Czas na zmianę głównego aktora po prostu. No i niech wróci Martin Campbell.

Czas na zakończenie tej serii, po prostu. Ileż można kręcić jedno i to samo.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
[Obrazek: forever.gif]

Ja dalej chcę Craiga (nawet na dwa kolejne filmy), ale z innym reżyserem.

Odpowiedz
O, własnie. Mendes do domu!

Cytat: Poza tym nie sądzę, że QoS było lepsze od Skyfall zgodnie z zasadą równi pochyłej.

Fakt, trudno tu mówić o równi pochyłej, to raczej przepaść.

PS. Mierzwiak, teraz to naprawdę dowalasz się zupełnie bez sensu Uśmiech

Odpowiedz
Zack Snyder do Bonda.

Odpowiedz
Ło matko. Myślałem, że po pianiu Adele już nigdy więcej nie będą mnie bolały uszy przy słuchaniu piosenki do Bonda. A tu proszę, dało się. Straszny szrot.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
(25-09-2015, 12:18)Gieferg napisał(a): PS. Mierzwiak, teraz to naprawdę dowalasz się zupełnie bez sensu Uśmiech
Tia. Niech najpierw Corn ustali co go obchodzi Uśmiech

Odpowiedz

Takie se. Ani tekst, ani głos Smitha mi nie przeszkadza, i jest nawet "Bondowa"... Ale totalnie nie porywa, nie chcę jej słuchać drugi raz, i obawiam się że czołówka z tym w tle będzie się dłużyć.

Odpowiedz
Bez szału, takie jest bo jest. Nie urywa dupy ale też nie jest złe. Po prostu nie wyróżniający się niczym song. Aczkolwiek czuć styl bondowskiej piosenki a to zawsze na + Uśmiech
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Przesłuchałem 2 razy. Wrażenie? Random pop-song dla gimbufff.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
W czołówkach czasem dają trochę inny mix - żwawszy tak by czołówka się nie dłużyła.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Smith śpiewa, jakby miał się zaraz rozpłakać. Muzyka bardzo klasyczna i fajna, ale cała reszta jest do dupy. Chyba faktycznie to Muse powinno napisać piosenkę. Albo Arctic Monkeys.

Albo Queens of the Stone Age Uśmiech)
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Pierwsze 15 sekund, jak jeszcze koleś się nie odzywa jest świetne, potem jakieś gejowskie zawodzenie, zupełnie nie moje klimaty.

Przesłuchałem jeszcze dwie piosenki tego Smitha i nie wiem kto wpadł na pomysł, żeby go angażować do Bonda Uśmiech

Odpowiedz
Kurwa marzę o piosence bondowskiej wykonanej przez Depeche Mode. Na pewno było by coś oryginalnego.

Odpowiedz
Ta piosenka jest tak słaba, że ptaki na moim osiedlu pozdychały, jak ją puściłem - nie do końca, bo tych 4 minut Schwarzennegger by chyba nawet nie wytrzymał, ale wystarczająco długo, by narobić szkód. Mam nadzieję, że przez te miesiąc będzie jeszcze reject i wezmą kogoś normalnego, bo angaż Smitha jest przecież wyraźnie, aby przypodobać się LGBT czy jak ich tam kurwa zwą. Polecam dobrą odtrutkę na to gejostwo - Sicario.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Melodia nawet spoko, ale dlaczego ten Sam Smith śpiewa jak Farinelli: Ostatni Kastrat. To Falsetto jest straszne i normalnie aż się skojarzenia z Michaela Jacksona "Earth Song" mogą pojawić. Najbardziej twardzielski, badassowy odtwórca Bonda ever, dostaje najbardziej pussy song ever? <no logic>
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Earth song było spoko.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ja się zastanawiam nad obecną polityką doboru utworów: wybieramy kogoś - nagraj nam kawałek. Koniec castingu? Nie lepiej mieć kilka utworów do wyboru? Przecież wcześniej się tak zdarzało.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nie mam oporów by to napisać:

to jest najgorsza piosenka w historii tej serii filmowej.

Melodia? Ja tam żadnej nie słyszę, a nawet jeśli jest, to nie może się przebić spod tego KOSZMARNEGO wokalu. Smith umie fajnie śpiewać i robić klimat, ale tutaj robi coś totalnie przeciwnego.

Ja pierdolę, jakie to jest ZŁE.

Plus kilka fajnych tweetów:

Cytat:People who would have done a better song than Sam Smith: Adele. Florence. Lana Del Rey. Shirley! Me. The dead cat outside.
Cytat:Sam Smith said this is a grower. I've heard it 39 times and all I want to grow now is a tree to hang myself.
Cytat:Anyone who has listened to #WritingsOnTheWall is allowed to take the rest of the day off. Go home, rest and heal up. You've suffered enough.

Odpowiedz
(25-09-2015, 22:59)Mierzwiak napisał(a): to jest najgorsza piosenka w historii tej serii filmowej.

Chyba ktoś tu zapomniał o kloace od Madonny...

Kolo ponoć "stworzył" to w 20 minut... I TO słychać Uśmiech

Odpowiedz
Nie zapomniałem o kloace Madonny, świetna jest, choć jako kawałek do Bonda - BLEH.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon