Spectre (2015) reż. Sam Mendes
Gieferg napisał(a):Nie podobał mi się żaden, ale wtedy się oglądało co puszczali i nie marudziło. I nie, nie spróbuję ponownie, bo jeśli już jako nastolatek uznałem film akcji za gówno, to znak, że musi to być tak bardzo złe, że pewnie i tak nie dałbym rady przetrwać kolejnego seansu.

Serio? Twój gust jako nastolatka bierzesz jako wyznacznik?

Jako nastolatek uważałem Misję za gniot. A tonę gniotów uważałem za super filmy.
Nastolatek zazwyczaj ma bardzo słaby gust filmowy...

No kwestia jeszcze ile dokładnie lat, bo np 11-12 latek ma kiełbie we łbie i nawet nie wie jeszcze co to gust, a gimbaza to wiadomo jak się na wszystkim zna (szczególnie na filmach). 18-19 to zaczyna się coś w głowie układać.

Bondów z Moorem również nie trawię, ale większość z Connerym jest świetna - szczególnie Goldfinger i Pozdrowienia z Rosji.

Gieferg napisał(a):No jak dla mnie są świetne, czasami sobie puszczam same sceny akcji z tego filmu, a każda z nich jest lepsza od każdej jaką ma do zaproponowania Skyfall. Dyskutuj z tym, jak ci się bardzo nudzi.

Jeśli uważasz że montaż pościgów w Quantum of Solace jest świetny to nie ma o czym dyskutować.

Trzęsąca się kamera i tysiące szybkich cięć, montażowy chaos. Nic więcej do dodania.

Odpowiedz
Jak coś już w dzieciństwie uznałem za denne, to teraz uznaję to za jeszcze bardziej denne (vide: japońska Godzilla).

Może obiło ci się o uszy, że kino zasadniczo zaczyna się dla mnie od 80s, a starsze, interesujące mnie pozycje, to na palcach można policzyć Uśmiech Nie będę sobie robił powtórki z Bondów, bo mam je gdzieś (a jak mnie najdzie na takie pierdoły, to sobie Winnetou wolę włączyć, do tego przynajmniej mam sentyment) i obawiam się, że musisz z tym jakoś żyć, jakkolwiek trudne by to nie było Uśmiech

Cytat:Jeśli uważasz że montaż pościgów w Quantum of Solace jest świetny to nie ma o czym dyskutować.

Oczywiście że nie ma o czym.
Tak się właśnie zastanawiałem, kiedy to w końcu do ciebie dotrze Uśmiech

Odpowiedz
Gieferg napisał(a):Jak coś już w dzieciństwie uznałem za denne, to teraz uznaję to za jeszcze bardziej denne (vide: japońska Godzilla).

Już napisałem czemu to jest masakrycznie głupie założenie.

I z tego powodu gadanie że "liczy się tylko Craig, innych Bondów nie pamiętam ale na pewno są złe" ma praktycznie zero sensu. Uśmiech

Odpowiedz
Jestem pewien, że Licencja na zabijanie spodobałaby się Giefergowi. Bardzo w duchu Craiga.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
I bardzo w duchu ejtis Uśmiech
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Cytat:Już napisałem czemu to jest masakrycznie głupie założenie.
Do I look like I give a damn?

Odpowiedz
Here's Your First Look at James Bond in Spectre
[Obrazek: james-bond-spectre-lead.jpg]
http://www.gq.com/blogs/the-feed/2015/02/james-bond-spectre.html?mbid=social_facebook

Odpowiedz
O, czyżby miał być pościg z udziałem skuterów śnieżnych? Jakie oryginalne, tego jeszcze nie było!

Odpowiedz
Żeby było oryginalnie, to musieliby chyba zrobić pościg na hulajnogach Oczko
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Ja bym wolał pościg na strusiach.

Odpowiedz
Oj już nie pitolcie Uśmiech

Są ośnieżone góry. Jest odosobnione siedlisko Złego. Jest intimidating henchmen. Skutery i 007 w zimowym wdzianku. Bardziej Bondowo już się nie da (chyba, że ktoś tam będzie trzymał kota na kolanach).

W unowocześnionej wersji, z Craigiem i pod okiem Mendesa może być pięknie.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Niby Bond, super wyszkolony, a łamię podstawową zasadę użycia broni palnej. Przecież to powinna być świętość!
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Nie ma za coUśmiech Nie licząc tej mega wpadki, to ta sceneria śnieżna zapowiada się mega klimatycznieUśmiech

Odpowiedz
Palec nie jest zagięty na spuście, ale ewidentnie jest o niego oparty co może skutkować niekontrolowanym wystrzałemUśmiech

Odpowiedz
Oj tam, może za chwile sprzeda komuś pocisk z ucha na pysk w ryj. Uśmiech
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
(12-02-2015, 19:36)Proteus napisał(a): 007 w zimowym wdzianku.
Tylko dlaczego "zimowe wdzianko" tajnego agenta jest czarne jak druga strona księżyca? Jasne, że może jest ku temu w filmie jakiś powód (strzelam - zrzucili go albo się przedzierał przez góry pod osłoną nocy), ale jakoś to mało praktycznie wygląda na tej fotce.

Odpowiedz
Po tych materiałach wygląda na to, że Mendes pozostanie w stylistyce Bondów 60s/70s ale chce kontynuować wątek Quantum, co bardzo cieszy.

Craig na tym pierwszym oficjalnym zdjęciu wygląda młodziej niż w Skyfall (może to zasługa dłuższych włosów?)!

Czekam na pierwszy trailer ale stan na dziś - jest to chyba najbardziej oczekiwany przeze mnie film 2015 roku (ewentualnie na równi z F&F7 i SW7).

EDIT: Ekipa przeniosła się do Rzymu. Zdjęcia ruszą tam 19 lutego.

[Obrazek: KhIBSXx.jpg]
[Obrazek: f.jpg]

Odpowiedz
[Obrazek: 89465.jpg][Obrazek: 89464.jpg]

[Obrazek: B-m6K_BWkAAeKyi.jpg]

Pościg dwoma superwozami się kręci.

+ Wyszła plotka jakoby teaser trailer SPECTRE miał zadebiutować w sieci 28 marca!

Odpowiedz
Ależ Craig jest zajebisty. W słowniku pod pojęciem zajebisty powinny być zdjęcia Daniela Craiga i Steve'a McQueena

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon