Star Trek
Dobry suchar :)

Odpowiedz
Crov is on fire w tym temacie!

Odpowiedz
Crov - to, że Nolan zgwałcił Ci starą to Twój problem. Nie musisz nas nim katować. Też mi się TDKR nie podobał, ale nie piszę o tym wszędzie. Nawet nie śledzę i nie przymulam w temacie o tym filmie.

Odpowiedz
Wyjmij kij z tyłka. Jaja sobie robię, a powaga tutaj jak na pogrzebie. Nie róbcie wiochy.

I odpierdol się od mojej starej.

Odpowiedz
Widmo starej Crova.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ów wspomniany fan dzisiaj zmarł...
#istandbydaenerys

Odpowiedz
W ostatniej chwili zatem zdążył obejrzeć film, to piękne. Powinni mu oddać hołd w napisach końcowych i napisać "ku pamięci".

Odpowiedz
Nowy zwiastun puszczany w USA przed Ozem, wyraźnie lżejszy i nastawiony na rozpierduchę

Odpowiedz
Wizualna miazga. Bruce Greenwood urodził się aby zostać Trekkie.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ale po tym zwiastunie widać, że jednak miejsca J.J. jest przy "Gwiezdnych wojnach".
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Chaotyczny, niestrawny teaser. Większość scen akcji w stylu been there, done that, ale nie będę kłamać, że mi się to nie podoba, bo zapowiada się fajna space przygodówka w stylu jedynki, tylko głośniejsza, z większą ilością akcji i prawdziwym rozmachem.

Odpowiedz
(06-01-2013, 15:36)Pitero napisał(a): W ostatniej chwili zatem zdążył obejrzeć film, to piękne. Powinni mu oddać hołd w napisach końcowych i napisać "ku pamięci".

To nie "Brandon i Eliza". Nie przesadzajmy. Chłopak obejrzał "workprinta" i super, że zrobili dla niego taki gest.

(06-01-2013, 17:59)Phil napisał(a): Szkoda mi chłopaka, uważam, że JJ i studio zachowało się TAK BARDZO ZAJEBIŚCIE,

Otóż to.

Co do trailera - nic mnie nie przekonuje.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nowy, świetny zwiastun. Tylko ten Lindelof na napisach straszy bardziej niż Cumberbatch

Oraz nowy plakat i świetny sposób na ukrycie go przed fanami:
http://www.comicbookmovie.com/fansites/nailbiter111/news/?a=76139
[Obrazek: GKx0Ehf.jpg]

Odpowiedz
Sorry, ale w przeciwieństwie do poprzedniego filmu nie czuję tu kompletnie Treka. Nie ma odkrywania nowego, nieznanych światów. Kompletny brak obcych, Klingonów, Romulanów czy innego shitu. No Space Opera, no Trek.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Napuszenie, lens flare, Chris Pine - wszystko mi mowi, zeby odpuscic sobie ten film...no ale jest boska Alice Eve - mniam. Prawda filmowa numer 1. jesli chcesz charyzmatycznego aktora z jajami, wybierz sie do UK/Australii (musze wymieniac? :)), to samo jesli chcesz seksowna, ksztaltna i bardzo kobieca aktorke z klasa: Alice Eve, Rebecca Hall, Isabella Calthorpe, Gemma Arterton, Emily Blunt and many more <ok>
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Może to tylko luźne skojarzenia, ale oglądając ten trailer przypomniał mi się Mass Effect 3, a dokładniej część z jego najgorszych elementów: skupienie na ziemi (znowu Longdyn), arogancki były agent (Kai Leng), akcje rodem z Cytadeli. Tylko reaperów brakuje na niebie ;)

Odpowiedz
plakat rzecz jasna na poziomie polskim
a trailer napuszony do granic - fajny natomiast myk pod koniec z Alcatraz, co jak mniemam odnosi się do kasacji serialu :)
swoją drogą nie wiedziałem, że w przyszłości są państwa w Federacji - czy te flagi to po prostu jakaś muzealna pozostałość?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Fajny myk z Alice Eve w bieliźnie. I z zatrudnieniem Benedicta Cumberbatcha. Szkoda, że nie ma jeszcze Rebekki Hall, Jamesa McAvoya i Dominica Coopera (w roli Howarda Starka) to mielibyśmy fajny reunion Starter for 10.

Odpowiedz
2013 jest póki co chyba najgorszym rokiem jeśli chodzi o hollywoodzkie plakaty EVER.

Groza, groza, jeszcze raz groza.

Odpowiedz
(21-03-2013, 13:06)Bucho napisał(a): Napuszenie, lens flare, Chris Pine - wszystko mi mowi, zeby odpuscic sobie ten film...no ale jest boska Alice Eve - mniam.

A więc to ze względu na ciebie do wszystkich filmów pakuje się na siłę modelki.:)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon