Ankieta: Jak oceniasz IT: Chapter 2?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Stephen King's IT
To w ogóle ciekawa kwestia :D Ja np. nie mam aktora, za którym nie przepadałbym w takim stopniu, żeby zrezygnować z seansu albo nawet, żeby zepsuło mi to myśl o seansie :D

Odpowiedz
Ja mam kilku ale najbardziej odrzuca mnie właśnie Chastain i Vince Vaughn. Chociaż ten drugi po Brawl in Cell Block 99 zdobył u mnie kulka plusów.

Odpowiedz
Grace dobrze gada:

Odpowiedz
(21-02-2018, 08:43)patyczak napisał(a): To w ogóle ciekawa kwestia :D Ja np. nie mam aktora, za którym nie przepadałbym w takim stopniu, żeby zrezygnować z seansu albo nawet, żeby zepsuło mi to myśl o seansie :D

W tym przypadku nie tyle ze względu na to, że jest Chastain (choc jej nie lubię), a na to, że pierwsza część po mnie spłynęła. Jakby dali Amy Adams to bym obejrzał dla Amy, jak dadzą Chastain to nie mam po co oglądać (tzn może obejrzę ale gdzięs kiedyś, przy okazji, jak żona sobie przypomni, że chciała zobaczyć itp.).

A co do aktorów, którzy sprawiają, że mogę nie obejrzeć filmu - wystarczy, że dadzą Matta Damona do roli głównej i od razu tracę zainteresowanie.

Odpowiedz
Oba wybory są durne. W czym one niby przypominają tamtą dziewczynę?
Tym, ze są rude?

To jak już wspominałem - najsłuszniejszy wybór wizualny: :)

[Obrazek: MV5BMjA5Njg3NDkxNV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDcz...17_AL_.jpg]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Co? Niepodobna?
Shamar oj Shamar

[Obrazek: GVWoYXh.jpg]
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Nie widziałem IT, ale pomysł obsadzenia Chastain w tej roli jest chybiony równie ostro , co jej szczęka :>
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
(21-02-2018, 15:03)shamar napisał(a): Oba wybory są durne. W czym one niby przypominają tamtą dziewczynę?
Tym, ze są rude?

Durna to jest w większości Twoja działalność na forum. Pewnie filmu nawet nie widziałeś, a jak widziałeś to pewnie jakieś 150 megowe rmvb :D Młoda momentami wyglądała, jak Amy Adams.

Ona bardziej przypomina Adams, niż Ingruber Forda.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
A nawet jeżeli wybiorą niepodobną aktorkę? Jakie to ma znaczenie? Niech wybiorą zdolną :)

Z Chastain mam taki problem, że z tą urodą i filmami jakie ostatnio wybiera, bardziej mi pasuje do historii z akcją w Waszyngtonie, do ról kobiet na wysokich stanowiskach - jakiś taki chłód od niej bije i dystans. I trudno mi wyobrazić sobie ją w jakimś zapadłym miasteczku :D Ale jest zdolna, więc jak ją wybiorą, to nie będę narzekał, bo raczej będzie umiała zagrać ciepło i naturalność :)

Odpowiedz
(21-02-2018, 15:28)Pelivaron napisał(a):  Młoda momentami wyglądała, jak Amy Adams.

Nawet gość jej w sklepie powiedział, że wygląda jak Lois Lane :D
Co do Shamaramana - all true. Bzdura, bzdurę, bzdurą pogania w każdym poście.

Odpowiedz
https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/it-2-casts-james-mcavoy-bill-hader-1102252?utm_source=twitter

James McAvoy and Bill Hader are in negotiations to join Jessica Chastain in It: Chapter Two.

The second installment of New Line’s adaptation of Stephen King’s It focuses on the adult versions of the characters that were subjected to the terror of demon clown Pennywise last seen in the 2017 movie that grossed $700 million worldwide.

If deals make, McAvoy would play the role of the adult Bill Denbrough, the unofficial leader of the group of kids nicknamed the Losers Club and who grows up to be a successful author. When he returns to face his past, his old stutter resurfaces. Jaeden Lieberher played the character in the first movie.

Hader will play the adult Richie Tozier, the jokester who grows up to be a DJ. Finn Wolfhard played the character in the first installment.

Chastain is already on board to play Beverly Marsh, the group’s lone female member who as an adult ends up in an abusive marriage. Bill Skarsgård will return as Pennywise.

Odpowiedz
Bardzo fajna wiadomość. W ogóle to swego czasu nawet aktor grający młodego Toziera zapytany o to, kto mógłby się wcielić w dorosłego Richiego wymienił właśnie Hadera. Jak obsadzą jeszcze Chadwicka Bosemana i Chrisa Pratta, to wyjdzie na to, że młodzi sami wybrali, kto ma zagrać ich dorosłe wersje. :)

Odpowiedz
Po Haderze jestem w stanie wybaczyć Chastain. Jeden z najbardziej niedocenionych aktorów komediowych, genialny w skeczach, niewykorzystany przez kino. Szczególnie lubię go jako Vinniego Videcci.

Odpowiedz
Szaman, sprawdz w takim razie koniecznie Documentary Now. Hader jest tam wybitny, a jego transformacje fantastyczne (Spalding Gray, dziennikarze Vice, socjalistki z Grey Gardens, jest tez parodia Stop Making Sense TH) - w tym roku 3 sezon i ladowanie na ksiezycu :)

Odpowiedz
Dzięki, na pewno sprawdzę.

Odpowiedz
(12-04-2018, 23:10)nawrocki napisał(a): Bardzo fajna wiadomość. W ogóle to swego czasu nawet aktor grający młodego Toziera zapytany o to, kto mógłby się wcielić w dorosłego Richiego wymienił właśnie Hadera.  Jak obsadzą jeszcze Chadwicka Bosemana i Chrisa Pratta, to wyjdzie na to, że młodzi sami wybrali, kto ma zagrać ich dorosłe wersje. :)

Tak, Hader to był bardzo popularny wybór fanów, ale dalej się burzą, że Adams nie wzięli. Jest jeszcze postać Audry, jak nie ona to może Bryce Dallas Howard?

Odpowiedz
Aha, czyli Chastain już potwierdzona. Ok.

[Obrazek: 9bb.gif]

Odpowiedz
Jeszcze się bezczelna świetnie bawi :P https://twitter.com/jes_chastain/status/984590781389275136

Odpowiedz
To ja podziękuję, nie trawie tej baby totalnie.

Odpowiedz
(13-04-2018, 19:09)harlequinade napisał(a): Jeszcze się bezczelna świetnie bawi :P https://twitter.com/jes_chastain/status/984590781389275136

Miło widzieć w komentarzach, że sporo osób również liczyło na Amy Adams.
Co do Chastain - nic do niej nie mam (poza jej pozafilmowym pierdololo), ale generalnie to meh...
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon