Ankieta: Jak oceniasz IT: Chapter 2?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Stephen King's IT
[Obrazek: 636661375021366680-IT2-SOP-003.jpg?width...quality=50]

Odpowiedz
Ta Chastain tam ciągle boli :(

Odpowiedz
Zawsze mogło być gorzej, na jej korzyść na pewno przemawia to, że grała już w duecie z McAvoyem.

Odpowiedz
Ja już słyszę jej smutne pierdolamento po premierze.

[Obrazek: 970bcd910436314.jpg]
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
To, co aktorzy wygaduje poza planem to mnie akurat mało obchodzi.

Odpowiedz
To był jedyny casting w historii mojego zainteresowania kinematografią w którym naprawdę kibicowałem Adams :( Chastain nie lubie jako osoby i jako aktorki i kompletnie nie pasuje mi do bohaterki.

A po za tym obsada jest fajna, nie ma tu pierwszoligowych gwiazd i bardzo dobrze. No i jest McAvoy :) czuje, że wymiecie.

Odpowiedz
Ja to już też zlewam niemal całkowicie, bo potem nie mogę oglądać filmów bez żenadometru wywalonego w kosmos. Niemniej jednak jej pitolenie jest po prostu wkurwiające i nadal uważam ją za miscast.
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Ona to głowny powód dla którego odpuszczam IT2... Nienawidzę tej baby.

Odpowiedz
[Obrazek: DiZs11KVMAEkzbI.jpg]

Odpowiedz
Młoda utalentowana, z ogromnym potencjałem aktorka, której karierę śledzą miliony.

A obok siedzi Jessica Chastain.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
A cóż to za paskudny fotomontaż?

Odpowiedz
To z twittera Chastain więc raczej nie fotomotaż :D Sophia ostatnio była na planie z całą resztą

Odpowiedz
Dramat jak jedna decyzja castingowa może spieprzyć nadzieję na dobry film. Jak widzę Chastain to mam odruch wymiotny, ktoś jeszcze tak ma?

Odpowiedz
Nie. Znakomita aktorka, na którą patrzy się z przyjemnością.

No, chyba, ze ktoś pała do niej nienawiścią, bo jest holly aktywistką. Na tych ludzi spuścmy zasłonę milczenia.

Odpowiedz
(18-07-2018, 19:46)yacajackowski napisał(a): Dramat jak jedna decyzja castingowa może spieprzyć nadzieję na dobry film. Jak widzę Chastain to mam odruch wymiotny, ktoś jeszcze tak ma?

Yup. 
Taka żeńska wersja Matta Damona.

Odpowiedz
Przecież one są niepodobne. NIEPODOBNE. Zadecydował kolor włosów?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(18-07-2018, 19:31)harlequinade napisał(a): To z twittera Chastain więc raczej nie fotomotaż :D
To tak nie działa, fotomontaż udostępniony przez aktorkę nie przestaje nim być :)

https://www.instagram.com/p/BlYBg_Dl8gG/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=e9rkc62jvp5k

Odpowiedz
(18-07-2018, 19:58)nawrocki napisał(a): Nie. Znakomita aktorka, na którą patrzy się z przyjemnością.

No, chyba, ze ktoś pała do niej nienawiścią, bo jest holly aktywistką. Na tych ludzi spuścmy zasłonę milczenia.

Jest pokraczną kobietą którą jak widzę to od razu wyrzucam TV przez okno.
To że jest Holly aktywistka tylko dopełnia obrazu...

Odpowiedz
(18-07-2018, 19:58)nawrocki napisał(a): Nie. Znakomita aktorka, na którą patrzy się z przyjemnością.

No cóż, mnie osobiście średnio interesują przekonanie aktorów i nawet głupoty które gadają nie powodują, że przestaje się jarać ich angażem, ale jestem z tych którzy uważają, że to generalnie maks dobra (a raczej średnia) aktorka i bez wątpienia brakuje jej uroku, charyzmy etc.

Plus dla mnie absolutnie nie jest żadną pięknością. Kompletnie nie mój typ.

Odpowiedz
Przeczytałem co napisałeś o roli młodego w CMBYN w temacie o Diunie a teraz to wyżej. Mam już 100% pewności że jesteś moim forumowym przeciwieństwem :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon