19-02-2008, 12:13
|
Terminator: Sarah Connor Chronicles
|
|
W chwili obecnej oglądam ten serial. Ogólnie jest to dosyć żenujące, w jaki sposób autorzy gwałcą to, co udało się stworzyć Cameronowi i Mostowowi. Ale oglądam. Chcę być nie bieżąco ;) Choć nie polecam. A widzieliście pilot do Knight Rider-a? Całkiem znośny.
Przepraszam, ale co się udało zrobić Mostowowi?? Za 150 baniek zrobił copy&paste z T1 i T2, z efektami, które gdzieś już wcześniej widzieliśmy i z Connorem, który sra w gacie przy byle okazji (I to jest przywódca ludzkości? To już Connor w serialu jest lepszy bo ma więcej nawiązań do Furlonga z drugiej części, choćby w kwestii zabawy z elektroniką).
19-02-2008, 13:00
Mostow odwalił uczciwe hollywoodzkie rzemiosło, na widok którego nie nachodzą człowieka myśli samobójcze. to prawda, że filmik jest mocno przeciętny i przepojony wakacjami, ale przynajmniej fajowo zamyka historie terminatorów. ty sie lepiej, Snappik, martw o poziom T4, bo tutaj sie dopiero zanosi na totalne prostactwo.
19-02-2008, 14:48
Już sam tytuł - "Terminator Salvation: The Future Begins" - mówi sam za siebie. Strach się bać...
Co do serialu - jeśli warto dla kogoś to oglądać to tylko dla Summer Glau. Więcej jak już przebrnę przez kolejne odcinki :roll: . 19-02-2008, 17:02 Mental napisał(a):Mostow odwalił uczciwe hollywoodzkie rzemiosło, na widok którego nie nachodzą człowieka myśli samobójcze. to prawda, że filmik jest mocno przeciętny i przepojony wakacjami, ale przynajmniej fajowo zamyka historie terminatorów. ty sie lepiej, Snappik, martw o poziom T4, bo tutaj sie dopiero zanosi na totalne prostactwo. Jak obejrzałem T3 to pierwsza mysl jaka mnie naszła to "O kur..". I tyle w tym temacie. O T4 nie martwie sie - to ma być oddzielna trylogia, więc nie trzeba jej traktować zbyt poważnie i zobowiązująco :) No ale skoro ma tam grać Bale... 19-02-2008, 18:32
Mistrz od majonezowego, ketchupowego i głupiego kina akcji - McG :lol: No coz Peter Jackson tez zaczynał od "dziwnych" filmów. Dlatego nie liczę zbytnio na ten projekt, wątpie iż doczeka się on trylogii.
Obym się mylił :) 19-02-2008, 20:37
Niestety obok aniolkowego McG paradowac bedzie Bale... Jako Connor, nie powiem zajebisty wybor :) Szkoda tylko, ze juz moge wystawic filmowi ocene... (tak, moje zdolnosci widzenia przyszlosci zaczely znowu dzialac...)
Ostatnio obejrzane:
TDK - 8/10 jako film, 10/10 jako Batman Once Upon A Time In America - 11/10 Alien^3 - 9+/10 | 11/10 (se) Heat - 11/10 19-02-2008, 20:56
Ostatnio pojawiła się wiadomość, że za efekty odpowiedzialny jest Stan Winston, więc chociaż to będzie przynajmniej stało na wysokim poziomie :wink:
I kolejna dobra wiadomość jest taka, że podobno McG udał się po wskazówki do samego Camerona. Ja też to czarno widzę, ale może nie będzie aż tak źle :? 22-03-2008, 21:57
To naprawde fajnie, ale temat jest o serialu Terminator, nie o nadchodzacej katastrofie z Balem :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 22-03-2008, 23:29
http://www.forumkmf.pl/viewtopic.php?t=1990&start=100
Tutaj piszemy o tej katastrofie ; ) 23-03-2008, 01:06
A wiecie, czego tylko brakuje w sequelach Terminatora? Ano tego, zeby serial albo T4 powiedzialy nam, ze John Connor jest ojcem Kyle'a Reese'a. :)
23-03-2008, 09:37 Hitch napisał(a):To naprawde fajnie, ale temat jest o serialu Terminator, nie o nadchodzacej katastrofie z Balem :) Ale o serialu nie ma już chyba co pisać, bo ta żenada raczej zakończyła już swojego żywota :P 23-03-2008, 13:40 Albertino napisał(a):Ale o serialu nie ma już chyba co pisać, bo ta żenada raczej zakończyła już swojego żywota :P A obejrzałeś pierwszą serię do końca? Ja tam nie uważam serialu za żenujący. Może nie wytrzymuje porównania do oryginalnych filmów, ale na tle innych seriali z pewnością wybija się ponad przeciętność.
https://the-twilight-area.com/ - strona poświęcona serialowi "The Twilight Zone"
http://www.strefamrokupodcast.pl/ - podcast o "Strefie Mroku" https://readersinitiative.podbean.com/ - podcast o literaturze wszech treści 23-03-2008, 14:33
Ja obejrzałem trailer i kilka fragmentów na YouTube. Kijem i przez szmatę tego nie dotknę. Ogólnie nie lubię oglądać seriali (jest tylko kilka wyjątków), a już tym bardziej takich jak ten.
Snappik napisał(a):Przepraszam, ale co się udało zrobić Mostowowi?? Za 150 baniek zrobił copy&paste z T1 i T2krótko mówiąc - wziął przykład z Camerona, który zrobił dokładnie to samo w T2. 23-03-2008, 18:22 BezcelowyAlbatros napisał(a):Może nie wytrzymuje porównania do oryginalnych filmów, ale na tle innych seriali z pewnością wybija się ponad przeciętność.Jakich seriali? Takich jak LOST, 24, 6 stóp pod ziemią, Rodzina Soprano? :lol: 23-03-2008, 18:27 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| The Shannara Chronicles | BEBZ | 9 | 2,525 |
13-01-2016, 23:58 Ostatni post: wujo444 |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |