The Dark Knight Rises (2012)
Ja bym zatytułował to po prostu Mroczny Rycerz powstaje z kolan. Na bank to nie przejdzie, ale jaki to ma power :D Niezależnie już od klasy samego filmu.

Odpowiedz
A według mnie możemy otrzymać takie tytuły:

"Mroczny Rycerz: Decydujące Starcie"

"Mroczny Rycerz: Niebezpieczny bohater"

"Powstający Mroczny Rycerz"

"Wirujący Seks"

W sumie to nie wiem jak to przetłumaczę. Dla mnie i tak będzie to "The Dark Knight Rises" choć nie przepadam za tym tytułem.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(11-06-2011, 07:28)Anielski_Pyl napisał(a): Mroczny Rycerz powstaje z kolan
Ciasto powstaje z mąki.

Eee.... nie :)

Odpowiedz
A ja uważam, że polski dystrybutor pójdzie pod prąd i film będzie nazywał się Upadek Mrocznego Rycerza.

Odpowiedz
Stawiam na Batman: Początek 2 albo Mroczny Rycerz się podnosi ;)
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Powrót Mrocznego Rycerza brzmi dobrze, ale jednak jest już Powrót - i to fajny Powrót, z szansą na ekranizację - więc tutaj bym jednak zastanowił się nad czymś innym. Odwet Mrocznego Rycerza, Zemsta Mrocznego Rycerza, ewentualnie Mroczny Rycerz Kontratakuje.:)

Odpowiedz
E tam, tłumacze/marketingowcy podłapią ksywkę postaci Hardy'ego i dostaniemy "Zgubę Mrocznego Rycerza" ;)
"That is not dead, which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."

Odpowiedz
A teraz powaga. Znając różne tendencje polskich dystrybutorów, to będzie tak: The Dark Knight Rises: Powrót Mrocznego Rycerza :D, pfff - miało być serio.

Odpowiedz
A ja liczę, że "Mrocznego Rycerza" w ogóle nie będzie w tytule, a zamiast tego będzie...Upadek Batmana lub Batman: der Untergang :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Mroczny Rycerz - Odrodzenie ?

Odpowiedz
(12-06-2011, 12:29)Snappik napisał(a): Upadek Batmana lub Batman: der Untergang :)

Poprawnie to będzie: "Der Untergang von Batman", albo "Der Untergang des Dunklen Ritters". ;)

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
[Obrazek: TheDarkKnightRises_TeaserPoster.jpg]

Powtórka z rozrywki.

Odpowiedz
Filmy Nolana mają szalenie oryginalne te plakaty ostatnio.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Transformers: The Dark of the Knight Rises

Odpowiedz
Fabularnie zapowiada się powrót do wątków z Beginsa, fajnie że plakat też do niego nawiązuje ładnie zataczając koło.

Odpowiedz
Plakat piękny.
Ja liczę na to, że scenariusz będzie oparty na komiksie "Knightfall"

Odpowiedz

Piekny, powaznie? Kaminie lycom i tyle :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
[Obrazek: 25126.4.jpg]

http://www.filmweb.pl/news/Znamy+szczeg%C3%B3%C5%82y+pierwszego+zwiastuna+%22The+Dark+Knight+Rises%22-75497
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Fajny plakat. Na pewno lepsze to logo niż to, które miało TDK.

Odpowiedz

Tadam! No i jest teaser ;]

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon