Swoją drogą zastanawiam się, czy dla Catwoman w ogóle znajdzie się miejsce w kampanii reklamowej (bo dla Anne Hathaway jak Seliny pewnie tak) i czy nie zostanie potraktowana jak Two-Face poprzednim razem. Już teraz widać, że pojedynek Batman-Bane kreują na rdzeń filmu.
13-07-2011, 21:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2011, 13:10 przez Mierzwiak.)
Teaser bardzo słaby, podzielam Wasze zdanie. Wyświechtane frazesy o wędrówce superbohatera, kadry z poprzednich filmów. Teaser do TDK posiadał tylko (a może AŻ) rozpadający się symbol Batmana i dialogi z offu, a byl cholernie dobry i z przyjemnością się go oglądalo (może bardzej słuchało).
Pozostaje czekać na Trailer (ktoś wie kiedy wyjdzie ?).
Jeśli dobrze pamiętam pierwszy trailer do TDK ukazał się koło grudnia, więc można się spodziewać, że teraz będzie podobnie. Teaser w normalnej jakości zadebiutuje w Internecie 18 lipca.
Dokładnie, trailer Incepcji też był w grudniu. To już tradycja Nolana : )
Mój odbiór teasera wynikać może również z tego prostego faktu, że nie jaram się filmem tak jak TDK. Z drugiej strony i tak czekam na film i, piszę to z czystym sercem, cholernie ciekawi mnie jak zakończą trylogię. Co by nie mówić o filmach Nolana (zwłaszcza ostatnich dwóch, jednych najbardziej przecenianych ever :P ) to jednak jest to kino (bardzo) dobre, nawet jeśli nie pozbawione mniejszych czy większych ułomności.
14-07-2011, 13:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2011, 13:20 przez Mierzwiak.)
Teaser, rzeczywiście słaby. Ale plakat to mnie zmiażdżył, wbił w ziemię, następnie zjadł, przeżuł i wypluł i zjadł przeżuł i wypluł jeszcze raz! Świetny klimatyczny, o to właśnie chodzi!
Zanosi się, że w tym filmie dostanę dokładnie to, na co czekałem od lat. Na ostatnim ujęciu Batman wygląda jakby stał tylko dlatego że nie wie w którą stronę się przewrócić :D
Cholera, prawie cały rok trzeba czekać, a ja już chcę ten film zobaczyć! Bane zapowiada się jako świetny przeciwnik dla Batmana. Ale dalej jakoś mi się nie chce wierzyć, aby Nolan aż tak poszedł po bandzie, aby uśmiercił, czy choć poważnie naruszył zdrowie Batmana.