The Dark Knight Rises (2012)
Mnie to rozwala, rzucaja w teaserze jakis monolog/fragment dialogu z cyklu "uuu, jacy jestesmy niby powazni" i ludzie szczaja pod siebie na temat glebi, powagi, mroku i cholera wie czego. Jak ten gif wyciety z teasera, wiecie co, Batman nie da rady Bejnowi, a ja bym dal - strzelilbym mu z shotguna w twarz i koniec filmu ;)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Lubię Cię, Bucho, masz fajne cycki i dobre posty piszesz na temat kontynuacji TDK. :)

Odpowiedz
Może się śmiać ile wlezie i krytykować nolanowskie Batmany, ale i tak musicie przyznać, że "The Dark Knight Rises" będzie miało coś, czego nie ma większość współczesnych blockbusterów - ten film nie będzie w psuedo 3D!!! :D I przynajmniej dla mnie to wielki plus :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nie zmieni, Nolan kazał się szefom odpierdolić;) Jednocześnie postawił na więcej materiału w formacie IMAX.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(19-07-2011, 12:41)Bucho napisał(a): wiecie co, Batman nie da rady Bejnowi, a ja bym dal - strzelilbym mu z shotguna w twarz i koniec filmu ;)

brzmi jak najsensowniejszy post w tym temacie :) odnoszę wrażenie, że się powtarzam, ale dla mnie Batmany Nolana to takie dziwne kuriozum, które próbuje być poważne, mroczne i realistyczne, a efekt jest wręcz odwrotny.

Odpowiedz
Panowie, wyciekła ze studia scena solówki Bane'a i Batmana. No i wyciąganie Gacka z batmobliu w GTA-style!

Ale na temat: tagline'y ssą, słowa Gordona ssą, początek teasera ssie, ale Hardy to gość i scena, gdy pewnie idzie w stronę Batmana jest bardziej przerażająca niż BB i TDK razem wzięte.
Dyskretny urok burżuazji, Ran, Terminator 2, Big Lebowski, Fanatyk, Cries and whispers, Annie Hall, Eraserhead, Mroczny przedmiot pożądania, Noc na Ziemi, Lot nad kukułczym gniazdem, Capote, Boogie Nights, Zed i dwa zera, Żywot Briana.

Odpowiedz
Gdyby nie wygląd Bane'a, byłby to całkiem przyzwoity teaser, ale ta niesamowicie idiotyczna maska, wzięta chyba z planu trzeciego Riddicka, sugeruje że Nolan znowu nie wie, co chce zrobić, i wyjdzie takie eklektyczne nie wiadomo co.

Odpowiedz
Jestem świeżo po kilkunastokrotnym obejrzeniu słynnego już teasera z walącymi się wieżowcami. Co tu dużo mówić - kupili mnie od razu xD. Czekam z wywieszonym jęzorem na wielką rehabilitację Nolana po The Dark Knight. Bane pozamiata, klimat, muzyka - będzie ogień :D

Odpowiedz
Cytat:na wielką rehabilitację Nolana po The Dark Knight

Tak, a Hobbit będzie rehabilitacją Jacksona po LOTRze...wait...

Odpowiedz
Cytat: Cytat:na wielką rehabilitację Nolana po The Dark Knight

Tak, a Hobbit będzie rehabilitacją Jacksona po LOTRze...wait...

TDK jest całkiem ok, po prostu zawiodłem się nieco po świetnie zarysowanym backgroundzie w Begins...

Odpowiedz
Do obsady dołączył niejaki Christopher Judge, jak dla mnie mógłby zagrać tego gościa:

[Obrazek: trogg.jpg]

Odpowiedz
[Obrazek: tumblr_liiemf09gU1qdvbhno1_r2_1280.jpg?A...5MgnNkA%3D]

;)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Stare ale wciąż zabawne:

http://static.fjcdn.com/pictures/No+I+m+The+Batman_1227e9_74127.jpg

Odpowiedz
Christopher Judge mógłby tęż zagrać Waylona Jonesa / Killer Croca czy Aarona Helzingera / Amygdala.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c4/Detec_Comics_Amygdala_cover.png

Odpowiedz
I pierdyliard innych postaci. Kogo to interesuje?

Odpowiedz
Może zagra Rachel?

Odpowiedz
The bitch is dead.

Obstawiam kota Seliny.

Odpowiedz
To może Talie Al Ghul!

Odpowiedz
W tej chwili żałuję że nasze forum nie jest największym Bat forum w internecie. Nasze spekulacje uruchomiły by lawinę plotek, spekulacji, wypowiedzi krewnych sprzątaczek pracujących na planie, a w efekcie newsa na stopklatce okraszonego fanowskim plakatem sprzed trzech lat podpisanym "Nowy plakat TDKR".

Odpowiedz
Mój wujek pracuje przy The Dark Knight Rises (tj. będzie rozwieszał plakaty w mieście) i mówi, że ten kolo na bank zagra Talię.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon