The Dark Knight Rises (2012)
W sumie niewiele widać, tylko te lampeczki niebieskie...

Odpowiedz
Od początku mówiłem ze to gówniana aktorka do gównianej roli i do tego wygląda jak power ranger na motorze ;/

Odpowiedz
Bardzo mi się nie podoba. W życiu bym się nie domyślił po tym zdjęciu, że to Catwoman jest.

Odpowiedz
Ćwiczę silną wolę, więc nie patrzę. Ale czytając Wasze komentarze mocno się obawiam, tej Catwomen. Tym bardziej, że od początku byłem wielkim przeciwnikiem Anne Hathaway do tej roli.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
A propos jeszcze materiałów, które wyciekły jakiś czas temu:
http://teamcoco.com/video/exclusive-footage-batman

Odnośnie Catwoman - beznadzieja.

Odpowiedz
O ile nowy wygląd Bane'a mi pasuje, tak Catwoman spieprzyli. Żeby chociaż zostawili jej maskę...
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Chociaż? A gdyby "chociaż" zostawili jej maskę to co konkretnie byłoby spieprzone?

Zajrzałem dzisiaj na Superherohype w związku z tą fotą. Co niektórzy to gotowi sobie żyły podcinać z powodu takiego wyglądu, inni z kolei wmawiają sobie że to na pewno nie jest finalny kostium tylko taki odpowiednik zestawu pancerz+kominiarka jakiego Batman użył raz w BB - wypada to tak samo zabawnie jak swego czasu wmawianie sobie przez co niektórych, że Joker NA PEWNO w TDK zażyje kąpieli w kwasie.

Mi się wydaje że to jednak jest ten właściwy kostium (i dobrze). Nie zdziwiłbym się nawet gdyby określenie "Catwoman" w ogóle nie padło w filmie, albo było go tyle co nazwy "Two-Face" w TDK (tzn. wzmianka w jednej scenie).

Nie tylko podoba mi się taka wersja, ale dodatkowo ta fota sprawiła, że moje wątpliwośći co do Hathaway znacznie stopniały. Po prostu widzę ją już w tej roli.

Martwi mnie za to co innego
.

Odpowiedz
Im więcej pojawiało się w sieci fotek nowego Bane'a, tym coraz bardziej podobał mi się nowy image tej postaci, jednak zdjecie Hathaway to dla mnie pierwsza wtopa promocyjna tego filmu.
Ale jest jeszcze nadzieja. Na zagranicznych forach wielu wspomina, że jest to zjdęcie Seliny Kyle, nie proper Catwoman. Tylko ile dać wiary w gaworzenia geeków?
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
(05-08-2011, 12:02)Predator895 napisał(a): gówniana aktorka
Tia.

Nie mam pojęcia czemu narzekacie. Czego oczekiwaliście? Kociej maski z uszami? Ostatnie komiksowe inkarnacje Catwoman szły w kierunku bardziej realistycznego, praktycznego kostiumu, ale nie wyobrażam sobie Anne w takiej masce. Jasne, Batman też ma uszy, ale... no nie pasuje mi to do konwencji Nolana i tyle.

Że to niby nie jest ostateczny kostium? Gówno prawda. Nie słuchajcie fanbojów, oni stosują mechanizm wyparcia. Ale łączę się z nimi w bólu, Bane wielkości normalnego człowieka, a teraz to... obawiam się że jak tak dalej pójdzie niektórzy mogą nie dożyć premiery.

Odpowiedz
Bat-girl and his bike. Ciągle uważam, że ta pani to będzie wtopa. Wolę Rachele lub Czarlize. Ba, nawet Marion była by lepsza.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(05-08-2011, 15:48)shamar napisał(a): Bat-girl and his bike.
Prędzej her. O ile mi wiadomo Batgirl to dziewczyna.

Odpowiedz
I foty z planu:

Odpowiedz
To tylko kaskaderka, ale można lepiej przyjrzeć się kostiumowi. Podoba mi się jeszcze bardziej.

Odpowiedz
Czarne, skórzane wdzianko plus gogle ochronne w czasie jazdy. Może ma gdzieś w zanadrzu jakiś uszaty hełm czy inne nakrycie głowy, bo wątpię, by zwykłe gogle pozwoliły ukryć tożsamość. Batman charczy i chowa się za maską, żeby nikt nie rozpoznał w nim Wayne'a, a Selina... będzie jak Ironman? Każdy będzie wiedział, kim jest, czy może jednak jakoś ukryje swoje "ja"?

Odpowiedz
Gdyby miała ukrywać tożsamość jakimiś hełmami (?!) to miałaby go na sobie cały czas.

Odpowiedz
A mi się podoba, że tam jest śnieg :)

Catwoman nie skomentuję, wszystko wyjdzie w praniu.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Cytat:Chociaż? A gdyby "chociaż" zostawili jej maskę to co konkretnie byłoby spieprzone?
Za wysoko zasunięty zamek :O Gdyby ,,chociaż" zostawili jej maskę, to nie miałbym się czego czepiać. Ugh. Wersja z Arkham City byłaby idealna. Ewentualnie jakiś mix z Samem Fisherem. Z maską.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
(05-08-2011, 15:51)Mierzwiak napisał(a):
(05-08-2011, 15:48)shamar napisał(a): Bat-girl and his bike.
Prędzej her. O ile mi wiadomo Batgirl to dziewczyna.

O ile mi wiadomo jedzie na batpodzie, Nie-swoim.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Przez przypadek zobaczyłem na jednej stronie zdjęcia Catwomen. I powiem, mimo moich wstępnych niechęci wobec Anne Hathaway jako odtwórczyni tej roli, to w tych kostiumach mi odpowiada. Czarny, skórzany obcisły kostium, OK. Ja sam nie oczekiwałem, jakiś masek, ani też kostiumu a la sado-maso jaki nosiła Halle Berry.
Jest dobrze, ale też nie reaguję na razie ani hura-optymistycznie, ani jak większość mega-negatywnie. To dopiero zdjęcia z planu, do tego dochodzi postprodukcja itd. Nie zamierzam oceniać filmu, po kilku zdjęciach z planu.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Co by nie mówić o Selinie i fotkach z planu, to promocja filmu idzie znakomicie - wszyscy gadają o zdjęciach z TDK, nie ważne czy pozytywnie czy negatywnie.

Pomijając już wygląd Catwoman, to widzę, że szykuje się niezła jatka na koniec filmu - bo jak mniemam z fotek to to jest ten sam setting, na którym było widać walkę Batmana z Banem i Talię Al Ghul. Oby tylko nie było zbyt bombastycznie bo takie nagromadzenie postaci w jednej scenie może zaszkodzić filmowi - co za dużo to nie zdrowo.
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon