The Dark Knight Rises (2012)
Cytat:niektórzy naprawdę są przekonani że zobaczą w kinie jak Bane łamie Nietoperza

Tzn. nie łudzę się, że Bane zrobi to identycznie jak w komiksie, ale dam sobie Jego pod nóż, że go komiksowo poturbuje - i dźwignię na kolanie zrobi :)

Odpowiedz
The Dark Knight Widmo
"I have a competition in me. I want no one else to succeed. I hate most people." - Daniel Plainview

Odpowiedz
Dr Leonid Pavel zaginął.

[Obrazek: confidential_4397621.jpg]

[Obrazek: transcript.jpg]

Odpowiedz
Jak dla mnie rewelacja:

[Obrazek: darkknightriseslegenden.jpg]

Odpowiedz
Zajebisty.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
O ja pierdziulę - plakat w pytę! Szkoda, że nie nadaje się na rozciągnięcie, ustawiłbym go sobie na tapetę.

Odpowiedz
Proszę bardzo: http://www.thedarkknightrises.com/images/bg3.jpg :)

Odpowiedz
Przepraszam za tego posta, nasłuchałem się rapu. ;) A plakat już na tapecie, dzięki Mierzwiak. Rozumiem, że na dniach powinien być trailer, co nie?

Odpowiedz
Nic nowego nie napiszę - znakomity, mega-klimatyczny plakat.

Odpowiedz
@ Mierzwiak; wielkie dzięki!

Odpowiedz
Nożkurważ... O take plakaty zawsze walczyłem. A tak na serio to super plakacik w klimacie okładek batmańśkich

Aż mi się przypomniało jak fajnie ktoś przerobił na gif tą okładkę:
http://www.haloandsprocket.com/BDKR1.gif

Odpowiedz
(10-12-2011, 23:00)Mierzwiak napisał(a): Proszę bardzo: http://www.thedarkknightrises.com/images/bg3.jpg :)

NolanFans.com aż wrze od przewidywań względem premiery drugiego trailera. Jakby to nie brzmiało...

Sam jestem ciekaw, jaką taktykę obierze WB tym razem. Najczęściej wypuszczają trailery w poniedziałki, po otwarciach swoim filmów, by zainkasować jak najwięcej pieniędzy z ludzi mających dodatkowy powód, by pomknąć do kin (pamiętam tweet JGL-a; coś w deseń "Kto z was wybiera się dzisiaj, by obejrzeć teaser TDKR, er, um, to znaczy finał Pottera?"), ale np finalny trailer "Incepcji" ujrzał światło dzienne już w piątek. Oficjalnie, przez viralową stronę. Jak wykazało drobiazgowe śledztwo największych nerdów, plakaty zazwyczaj ukazywały się w poniedziałki, tak więc pochędożyli schedule. Czyżby jednak kolejna sobota? :P W dodatku niezbitym dowodem w tej sprawie zdaje się być ekstrakcja danych z oficjalnej strony, a mianowicie:
"<li style="display:none"><a href="#" id="play-trailer2" rel="1">Trailer 2</a></li>". Przymiarki do implementacji?
Mogą chcieć upiec dwa nietoperze przy jednym ogniu - większość osób wyprawi się na SH2 w czwartkowy wieczór czy piątek, a oni wypuszczą to w sobotę, by zapobiec śmigającym po sieci bootlegom.

... Ależ ze mnie bezwstydny geek!

Odpowiedz
Oh Scheiße! Plakat świetny i nie każde moje dalsze słowa są tu zbędne.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Trochę za dużo syfu na tym plakacie i mało widać.:) Ogólnie wymowa fajna, ale to kolejna pozycja na listę z pakerami pokazującymi plecy. Netoperz był fajniejszy.:)

Odpowiedz
A mnie się ten plakat nie podoba. Jest zbyt łopatologiczny. Nie ma tu nic oryginalnego, intrygującego, nie jest też jakoś świetnie wykonany (wygląda wręcz trochę jak fanart).

Odpowiedz
Niby fakt, że było milion trzysta plakatów z plecami, ale ten ma naprawdę klimat. Po za tym plakat sam w sobie mnie intryguje. I o to chyba chodzi. Tak jak dawniej to właśnie plakat, a nie trailery, których też tyle nie było, miał zachęcić na wypad do kina, tak właśnie ten mnie zachęca. Nawet bardzo :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Problemem tego plakatu z plecami jest to, że jebie komputerem na kilometr.
To wyglada jak stopklatka z gry.

Odpowiedz
Plakaty robione w photoshopie walą komputerem? Niemożliwe.

Odpowiedz
Zwróciliście uwagę, że maska pochodzi ze stroju z pierwszego filmu, a nie z TDK?

Odpowiedz
Też nie wiem czym tu się podniecać. Przeciętny plakat z durnym taglinem, z dupy pasującym do tytułu.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon