The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy]
Wejdź na forum BatCave.com.pl i sprawdź czy jestem fanem. ;) No dobra, zaoszczędzę ci czasu, od 15 lat jestem wielkim fanem Batmana i nawet Schumachery oglądałem po kilkanaście razy. ;)

Odpowiedz
OK, teraz rozumiem. Fanboje Batmana (Phil, Juby) spotkali fanboja Nolana (ja) i dlatego jest tak wesoło :P
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Też jestem fanbojem Nolana. A właściwie byłem, bo od TDK pisze coraz słabsze scenariusze i w TDKR pierwszy raz mnie zawiódł. Ale nadal chłopa uwielbiam.

Odpowiedz
(30-12-2012, 22:51)Juby napisał(a): ... i nawet Schumachery oglądałem po kilkanaście razy. ;)

Że co? Ja miałem ze 3 podejścia do "... i Robin" i nie dałem rady. Za każdym razem oglądałem osobny kawałek a do końca i tak nie da się dotrwać. Zostało mi jeszcze ponad pół filmu.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(30-12-2012, 23:06)Lawrence napisał(a): Fanboje Batmana (Phil, Juby) spotkali fanboja Nolana (ja)
Normalnie zlot czarownic.

Odpowiedz
Ekranizacja Batmana wg pomysłu bodajże Hitcha i Mentala stała się faktem!
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Aż ściągnę i obejrzę film.
- Are you an idiot?
- No, sir, I'm a dreamer.

Odpowiedz
Fajna maska.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
(02-01-2013, 03:44)Huntersky napisał(a): Ekranizacja Batmana wg pomysłu bodajże Hitcha i Mentala stała się faktem!
Chcieli komicznego taniego gówna z teatralnym aktorstwem i CGI pejzażami miasta? Smutek.

Odpowiedz
I dlatego hejterstwo Nolana tak mnie przeraża, skoro zaczyna doceniać się takie gówna. xD To coś co zobaczyłem było więcej niż okropne.<trauma>
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Niby kto zaczyna doceniać?
- Are you an idiot?
- No, sir, I'm a dreamer.

Odpowiedz
Huntersky twierdzi, że ten film to odpowiedź Hitcha i Mentala na Batmany Nolana. I to mnie przeraża, znaczy ta odpowiedź :P
#istandbydaenerys

Odpowiedz
To że ktoś tak twierdzi, nie znaczy, że tak by to wyglądało. W kwestiach "Batmana według Hitcha i Mentala" słuchaj tylko Hitcha i Mentala, nie Huntersky'ego.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Dobra, czekam więc na Wasz reboot ;)
#istandbydaenerys

Odpowiedz
OK, sprecyzuję - chodzi o pomysł na Batmana, który jak normalny człowiek napie*dala przestępców bronią palną. Takie coś się przewinęło na forum chyba jeszcze przed premierą TDK. A że wyżej zalinkowane dzieło wygląda gorzej niż filmiki, które kręciliśmy w szatni na wuefie w liceum to już inna sprawa.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Cytat:chodzi o pomysł na Batmana, który jak normalny człowiek napie*dala przestępców bronią palną.

taki Batman nazywa się Punisher.

Odpowiedz
Huntersky napisał(a):OK, sprecyzuję - chodzi o pomysł na Batmana, który jak normalny człowiek napie*dala przestępców bronią palną

Prawdopodobnie akcje wyglądałaby tak jak ta.
"Out of the night, When the full moon is bright, Comes the horseman known as Zorro."

Odpowiedz
A propos - ta muzyka pojawiła się już chyba w milionie trailerów. A więc stąd pochodzi.:)

Odpowiedz
Ekhm: http://en.wikipedia.org/wiki/Sunshine:_Music_from_the_Motion_Picture

Odpowiedz
Główny temat "28 dni później" - In the House - In a Heartbeat lub "28 tygodni później" - Don Abandons Alice. Może i autoplagiat ale muzyka świetnie się komponuje ze sceną :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon