The Divide
Nie przesadzałbym z pozytywną, ale zdecydowanie to po prostu rozsądny facet, kapkę posrany na tle arabów (ma do tego prawo) i lekko niesympatyczny ("when I say so"). Zwyrolstwa nie stwierdzono.

Odpowiedz
To "when I say so" nie znaczyło, że uznał się królem świata tylko, że jako jedyny wie kiedy będzie można wyjść. Też bym się zrobił niesympatyczny, gdyby się okazało, że zapasami, które zbierałem tylko dla siebie muszę nagle dzielić się z bandą idiotów :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Prawda jest taka, że Mickey był najbardziej normalny i myślał najracjonalniej. Na początku była jeszcze bohaterka Arquette (swoją drogą b. dobra rola), ale później - równia pochyła. O francuziku nie mówię nic bo zachowywał się jak, no cóż - Francuz, a cała reszta wiadomo.
No i w ogóle to Biehn - to mu daje +10 do sympatii na starcie ;)

Odpowiedz
Dla mnie, że to był Biehn nie miało żadnego znaczenia.

Wspaniały, wspaniały film!
--
Laozi

Odpowiedz

Odpowiedz
--
Laozi

Odpowiedz

Odpowiedz

Odpowiedz

Jestem po drugim seansie. Wrażenia tak samo intensywnie, pomimo świadomości co się stanie. Te detale, ten scenariusz! Reżyser bawi się oczekiwaniami widza.

Bałem się, że film wiele straci za drugim razem. Nie ma takiej opcji. Jest świetny w każdej sekundzie. Przemyślany, bez tendencji do łopaty, rozpisany co do joty, ale także niewygodny oraz straszny. A ja wciąż chcę więcej!

10/10
--
Laozi

Odpowiedz
ten temat robi się bardziej tajemniczy niż sondaże PO, skoro jest o filmie to chyba można rozmawiać otwarcie nie ?

Odpowiedz
Można. Ale ja nie zepsuję nikomu "zabawy" za cholerę.
--
Laozi

Odpowiedz
Arahan, a chcesz potem czytać płaczliwe posty tych, którzy filmu nie widzieli, a tu zajrzeli i całą przyjemność z seansu szlag trafił? Po coś jest funkcja spojlerów.

Odpowiedz
Hitch...

Odpowiedz
--
Laozi

Odpowiedz
Hitch...

Odpowiedz
--
Laozi

Odpowiedz
Rewelacyjny film po prostu.

Odpowiedz

Odpowiedz
Pierwsza połowa filmu niezbyt przypadła mi do gustu w szczególności przez
Jednak druga część, gdzie ludziom zaczyna odbijać, z nawiązką nadrabia stracone punkty. Chyba mój drugi (po Das Experiment) ulubiony film o prawdziwej ludzkiej naturze.

Odpowiedz
--
Laozi

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości