Go, Go Power Rangers!!
Jak na razie wygląda to na niezłe gówno.
Directed by James "THE KING" Cameron
29-07-2010, 22:53
|
Thor (2011)
|
|
Mi na usta ciśnie się jedno po obejrzeniu trailera:
Go, Go Power Rangers!! Jak na razie wygląda to na niezłe gówno.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 29-07-2010, 22:53
Branaghowi naprawdę musi kasy brakować :-) Kto by pomyślał, że facet o takiej artystycznej renomie wkopie się w tak potencjalnie gówniany projekt.
Why are you firing wallnuts at me?
29-07-2010, 22:56
Bezpłciowe sceny akcji? Check.
Nudne przemowy? Check. Natalie Portman wyglądająca bosko? Check. Gratuitous Shirtless Shot głównego aktora? Check. Stuprocentowa zawartość nijakości w nijakości? Check. Ależ top będzie super film! 29-07-2010, 23:15 Cytat:Jak na razie wygląda to na niezłe gówno.Racja, bohaterowie rozmawiają, rozmawiają, rozmawiają... A gdzie wielkie roboty zamieniające się samochody? Albo te, no, avatary.? Przy okazji - stroje prezentują się całkiem fajnie w ruchu. SonnyCrockett napisał(a):Dziwne że film wychodzi za blisko rok a już tyle materiału z efektami jest...widać dają sobie dużo czasu na dokrętki :PDokładnie, zostało jeszcze ponad 10 miesięcy. Jestem pod wrażeniem tego, co już zdołano nakręcić, zmontować i oprawić, choć znając życie - wielu scen z tej "prezentacji" nie będzie w oficjalnych trailerach oraz samym filmie.
Dyskretny urok burżuazji, Ran, Terminator 2, Big Lebowski, Fanatyk, Cries and whispers, Annie Hall, Eraserhead, Mroczny przedmiot pożądania, Noc na Ziemi, Lot nad kukułczym gniazdem, Capote, Boogie Nights, Zed i dwa zera, Żywot Briana.
29-07-2010, 23:36 EL-Kal napisał(a):Racja, bohaterowie rozmawiają, rozmawiają, rozmawiają... A gdzie wielkie roboty zamieniające się samochody? Albo te, no, avatary.?Kiepska złośliwość, a jaki będzie przytyk do mnie? 29-07-2010, 23:46
Danus coś ostatnio ostro po nienakręconych filmach jedzie. Dobrnął do tego wieku, kiedy cynizm i malkontenctwo zastępują młodzieńczy zapał i nadzieje na lepsze jutro? ;)
https://the-twilight-area.com/ - strona poświęcona serialowi "The Twilight Zone"
http://www.strefamrokupodcast.pl/ - podcast o "Strefie Mroku" https://readersinitiative.podbean.com/ - podcast o literaturze wszech treści 30-07-2010, 00:24
Tandeta z deszczem w slow mo... W sumie poza natalką i sceną agencikiem na końcu lipa. Lipa tak wielka, że aż Sir Anthony Hopkins zapłakał.
30-07-2010, 10:23
Film o kolesiu, który w innych rzuca młotkiem - podziękować :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 30-07-2010, 14:28
O ile po samych fotkach mi się nie podobało tak po obejrzeniu tego materiału stwierdzam, że to może się jakoś z Iron Manem skomponuje. Pierwsze skojarzenie - Masters of Universe z Lundgrenem :mrgreen: w unowocześnionej wersji. Not that bad at all.
30-07-2010, 15:23
Wygląda to 2x lepiej niż przewidywałem, ale wciąż za słabo abym poszedł do kina.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
11-12-2010, 11:20
Do kina się najpewniej wybiorę, choć żeby to była dla mnie jakaś bardzo wyczekiwana premiera powiedzieć nie mogę. Ciekaw jestem jak wypadnie w zestawieniu z Green Lanternem.
11-12-2010, 13:18
Po co ja tu wszedłem? Aha, trailer Thora. No, obejrzałem. Eee... yyyy... no.
Zostało mi jeszcze 6 darmowych wejściówek do Silver Screena ważnych do 30 czerwca, jeśli jakimś cudem jedna się ostanie i będzie mi się chciało wsiąść w tramwaj obejrzę Thora w kinie. W 2D oczywiście. 11-12-2010, 13:47
Mi się nawet podoba, może być fajne połączenie sci-fi z fantasy.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
11-12-2010, 14:54
Teraz to się tylko zastanawiam, który zwiastun gorzej wypada: "Thora" czy "The Green Lantern" :???:
13-12-2010, 20:54
No, trudna sprawa. Z oceną wartości poznawczych i intelektualnych 80% Twoich postów też miałbym niejako problem.
Co to ma do rzeczy? Wracając do tematu - wygląda świetnie. Wiem, że czegoś mi brakowało w kinie SF mniej więcej od czasów "Stargate", czyli ponownego poruszenia kwestii nauki widzianej jako magii i magii jako nauki. Tego właśnie oczekiwałem po ekranizacji komiksu "Thor" i wyznam, że trailer wydaje się eksponować to, co najlepsze w komiksie. Podobają mi się złote, pustynne (część akcji dzieje się w Meksyku) filtry oraz epa wypływająca ze scen walk Asgardczyków. Póki co - duży kredyt zaufania dla Branagha.
Dyskretny urok burżuazji, Ran, Terminator 2, Big Lebowski, Fanatyk, Cries and whispers, Annie Hall, Eraserhead, Mroczny przedmiot pożądania, Noc na Ziemi, Lot nad kukułczym gniazdem, Capote, Boogie Nights, Zed i dwa zera, Żywot Briana.
14-12-2010, 13:05 EL-Kal napisał(a):No, trudna sprawa. Z oceną wartości poznawczych i intelektualnych 80% Twoich postów też miałbym niejako problem. A to niby co ma znaczyć? Ja tutaj oceniałem tylko wrażenia po zwiastunie, a nie robiłem żadnych wycieczek osobistych. Tak się akurat złożyło, że w niedużym odstępie czasowym pojawiły się zwiastuny do dwóch adaptacji komiksów "Thor" i "Green Lantern". I po obu zwiastunach oceniam, że filmy wyglądają kiczowato i nie zapowiadają, jak dla mnie nic ciekawego. Stąd tylko się zastanawiam, co wygląda lepiej/gorzej z tej dwójki. I tylko tyle. :roll: 14-12-2010, 14:14 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Thor: Love and Thunder (2021) | Mierzwiak | 485 | 55,074 |
07-06-2023, 12:19 Ostatni post: shamar |
|
| Thor: Ragnarok (2017) | Grievous | 566 | 85,738 |
10-07-2021, 01:53 Ostatni post: Rozgdz |
|
| Captain America: The First Avenger (2011) | EL-Kal | 266 | 84,087 |
18-03-2019, 20:38 Ostatni post: Martinipl |