Ankieta: Jak oceniasz film?
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Super było to, że Maverick grał razem z nimi
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Top Gun: Maverick (2020) reż. Joseph Kosinski
(31-05-2018, 19:34)Snappik napisał(a): Życzyłbym sobie również, aby pojawiła się w tym scena, w której starszy Maverick wsiada do odkurzonego F-14 i wzbija się w niebo o zachodzie słońca w rytmie "Take My Breath Away" ;)

F-14 nie odkurzą (chyba że o zgrozo CGI), bo nie dość że wycofany ze służby, to jeszcze amerykanie zamiast zakonserwować Tomcaty na pustyni, pocieli je na kawałki w obawie przed pozyskaniem części zamiennych przez Iran (Iran jest obecnie jedynym użytkownikiem tych samolotów, kupili je od USA przed rewolucją islamską).

No ale fakt, Super Hornet to nie to samo ;)

Niedawno oglądałem Oblivion Kasinskiego i byłem pozytywnie zaskoczony. Zdjęcia naprawdę niezłe, muzyka niczego sobie, fabularnie może dupy nie urwało, ale to był przyzwoity blockbuster sci-fi. Może coś z tego będzie. Oby tylko nie popłynęli w CGI, bo tego typu filmy choćby dla samych zdjęć warto zobaczyć. Jeśli jeszcze scenariusz będzie dobry, to sukces komercyjny gwarantowany.

Odpowiedz
(31-05-2018, 20:36)Mierzwiak napisał(a): Napisz mu że ma najechać na screen myszką / stuknąć na nim palcem jeśli czyta na telefonie, a nie wklejasz mu stronę której pewnie nigdy nie widział na oczy i oczekujesz że będzie wiedział co ma robić :)

No wlasnie, internety trudna rzecz :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Iceman chyba się jednak pojawi w sequelu:

https://www.empireonline.com/people/tom-cruise/val-kilmer-bringing-iceman-back-top-gun-maverick/
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Mam nadzieje, ze zrobia z nich pare middle age gejow zyjacych razem w bungalow nad oceanem :)

albo chociaz dobrych kumpli, ktorzy przy piwku wspominaja dobre czasy, gdy nagle przyjdzie im walczyc ze zbuntowanymi dronami nad polska.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Po walce z rakiem Val nie jest w formie do grania w filmach niestety :(

Odpowiedz
Oh fuck, nie wiedziałem, że aż tak go sponiewierało. Szkoda gościa :(
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Musieliby go zdubbingować...

Odpowiedz
Nie wiem jak wy chłopaki, ale ja mam nadzieje, że wróci Goose
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Debiluuuuuu :)

Odpowiedz
Byle nie bylo Meg Ryan, ta wyglada gorzej od Kilmera.

Kilmer moglby zagrac Ice'a na emeryturze, albo dochodzacego do siebie po zestrzeleniu.

Odpowiedz
A wróci ta pani?
[Obrazek: kelly-mcgillis-bio.jpg]

Odpowiedz
Mogłaby zagrać matkę swojej postaci z pierwszego filmu, a zarazem babcię tej, do której w nowym filmie będzie wzdychał Cruise. :)

Odpowiedz
(07-06-2018, 11:43)Gieferg napisał(a): Musieliby go zdubbingować...

Tak chyba przy "Snowmanie"
.

Odpowiedz
W sumie byloby spoko, gdyby Tomek z nia byl, taka mamuska, obecnie wojskowa biurwa :)

Odpowiedz
Meg Ryan niestety wygląda trochę jak Joker z serii gier Arkham:

Odpowiedz
W sumie Meg Ryan byłaby niezłym castingiem do roli Marthy Wayne we Flashpoint ;)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Miles Teller jako syn Goose'a

https://screenrant.com/top-gun-2-miles-teller-goose-son-cast/
.

Odpowiedz
Poziom zainteresowania -50.

Odpowiedz
Hamm i Harris w obsadzie, fajnie, fajnie :)

https://deadline.com/2018/08/top-gun-maverick-jon-hamm-ed-harris-lewis-pullman-cast-1202450819/
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon