Total Recall
Kiedyś w szkole przyjaciel opowiadał mi o swoich odczuciach po "Pamięci absolutnej" i był w szoku jeśli chodzi o Benny'ego. Myślał, że ta postać pójdzie w innym kierunku. I w związku z tym czuję, że tutaj pozmieniają na gorsze. Jeśli będzie, to albo będzie biały (jak to? zły murzyn bez przeciwwagi w postaci tego dobrego?), albo co gorsza nikogo nie zdradzi i zostanie wierny ruchowi oporu przeżywając (albo bohatersko poświęci życie).

Jeśli tak, to producenci...

SCRREEEEEEW YOU!!!!!

Odpowiedz
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Total Vidmoll 2

(04-07-2012, 12:21)shamar napisał(a):

Fajny film. Poszedłbym do kina.

Odpowiedz
Ma być grany tylko 1 dzień, chyba w Londynie. Jeśli dobrze się zakręcisz, może się uda.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nie pokazali jakiejś sceny w tym zwiastunie? :P

Odpowiedz
Potraktuj to jako rozwód.

:) :)

Wyobrażacie sobie z takim tekstem do żony tuż po rozwaleniu jej łba? ;)

Odpowiedz
Mając na względzie jaki to epakultowiec z kultem pomarańczkowego słoneczka, założe się, że Mel Gibson tak powiedział do tej żony, którą chciał zakopać w ogródku.

Odpowiedz
[Obrazek: 532246_410491922319308_1433113251_n.jpg]

Odpowiedz
Nie wiem czy śmiać się czy płakać :)

Odpowiedz
całe szczęście ten, pożal się Boże, skok na kasę okaże się kolejną wielomilionową wtopą - nie wiem jak to się dzieje, że ten Leń Wieśman ciągle dostaje robotę.

Odpowiedz

Cycatka z oryginalu, ktora wygladala jak rasowa dziwka wprost z zadymionej kanciapy, zostala zamieniona na modelke Victoria Secret ze snieznobialym usmiechem i zaslonietymi sutami - pewnie serii z polautomatu tez nie dostanie, ehhh.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Albertino poruszył ciekawy temat - jakim cudem znalazł się frajer, który wtopił 200 baniek w film, który nie zwróci nawet połowy tej sumy?
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Cytat:Cycatka z oryginalu, ktora wygladala jak rasowa dziwka wprost z zadymionej kanciapy, zostala zamieniona na modelke Victoria Secret ze snieznobialym usmiechem i zaslonietymi sutami - pewnie serii z polautomatu tez nie dostanie, ehhh.

Albo modelka z VS, albo tajska prostytutka, która co prawda ma trzy cycki, ale przy okazji też siedem penisów.:)

Odpowiedz
Cytat:całe szczęście ten, pożal się Boże, skok na kasę okaże się kolejną wielomilionową wtopą - nie wiem jak to się dzieje, że ten Leń Wieśman ciągle dostaje robotę.

Co w tym dziwnego?? Jak dotąd wszystkie 3 wyreżyserowane przez niego filmy okazały się sukcesami finansowymi(szczególnie Szklana Pułapka 4). Total Recall raczej to zmieni, choć z drugiej strony nie takie gówna się zwracały.
koronex1989

Odpowiedz
Krwawa łaźnia rozpoczęta:

http://www.rottentomatoes.com/m/total_recall_2010/

Obecny stan to 20% i średnia 5.1 po 25 recenzjach. Wspomniałbym, że Ebert dał 3/4, gdyby nie to, że jego opinia niedawno straciła już dla mnie jakiekolwiek znaczenie... och, czyżbym właśnie to zrobił?

Zastanawia mnie, ile to właściwie może zarobić. Zaczynam wątpić, że przebije chociaż 200 baniek na świecie.

Odpowiedz
To będzie klapa.

Dwa razy widziałem trailer tego filmu w IMAXie. Boski dźwięk, monstrualny ekran, akcja, pościgi, cool ujęcia, seksowne laski i... jeden wielki ziew. Zero emocji, to jest tak słabe, że aż należy im się za to szacunek :)

Odpowiedz
Nie chciało mi się tego wklejać więc poinformuje. Kto będzie chciał znajdzie.

Jest nowy zwiastun (na FW). A na Stopklatce jakiś "making of" i 4 czy 5 klipów z filmu.
Nie wiem co tam jest bo nie chciało mi się włączać.

(02-08-2012, 18:41)Galadh napisał(a): http://www.rottentomatoes.com/m/total_recall_2010/

Był planowany już na 2010?

Odpowiedz
A Tobie coś gorzej?
Nikt tego nie wklejał (a jest już kilka dni) więc podaje info. Chcesz to szukaj, nie chcesz nie.

Informacje są bezużyteczne? Doprawdy śmiesznyś. Zarzucasz mi "bezużyteczny post" a jaki jest Twój?

Odpowiedz
Nie jestem jakiś zawistny, ale naprawdę cieszę się ze złych opinii i mam nadzieję słabego box-office'u tego filmu.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nadzieje niepotrzebne, ten film wygląda jakby go zaprojektowali na klapę.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon